Hoppa till innehåll

Sadfriend

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  42
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  4

Sadfriend vann senast dagen den december 11 2013

Sadfriend hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

19 Bra

Om Sadfriend

 • Rang

 • Födelsedag 01/11/1994

Profilinformation

 • Kön
  Hemligt
 • Plats
  Stockholm

Anime och manga

 • MyAnimeList
  Animas

Spel

 • SteamID
  Sadfriend

Kontaktsätt

 • Twitter
  @Satisfriend

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Sadfriend

  Mangasverige hjälper musikhjälpen

  Hejsvejs, dags för en uppdatering. Just nu har vi tjänat ihop 6050:-, en stor del tack vare NärCon som valde att donera 5000:-. Tack vare det här ligger vi nu på plats #33 och det skiljer bara 250:- mellan vår insamling och MUF:s http://puu.sh/5JFtp.png Jag lovade som sagt att vi skulle spela in ett avsnitt av Anime Pussy om vi nådde 500:-. Jag lyckades även lova att jag skulle spela in mig själv läsa en direktöversättning av ett kapitel ur en hentai ifall vi nådde 1000:-, så det ska jag också fixa. (Har ni tips på någon med konstiga citat och bra SFX är det bara att tipsa mig). Fortsätt gärna donera. Alla pengar är bra pengar i det här fallet. Sceleris: Sorgligt nog har vi endast det senaste avsnittet på soundcloud men jag ska styra upp så att vi har alla avsnitt samlade på en och samma plats. Här kan man lyssna på senaste avsnittet i alla fall: https://soundcloud.com/animepu-y
 2. Sadfriend

  Vad äger ni?

  Jag har ett par volymer av Sanctuary, One Piece, Berserk, Dragonball och diversa andra löstitlar och av någon anledning en Senjougahara-figurin. Inget fancy. Önskar att jag ägde lite mer saker men har ingenstans att förvara det lilla jag har så förmodligen ingen bra idé.
 3. Sadfriend

  Mangasverige hjälper musikhjälpen

  Som flesta kanske märkt har musikhjälpen varje år en insamling för att hjälpa människor i nöd. Årets kampanj är att ge alla människor rätten att överleva deras graviditet. Jag har skapat en insamlingsbössa för mangasverige. Det vore superschysst om ni donerade lite pengar till insamlingen. Når vi 500:- har jag lovat att Anime Pussy spelar in ett nytt avsnitt. När vi nått det målet tänker jag lova något nytt. Det här håller på tills vi nått ett så högt belopp som möjligt innan årets musikhjälp tar slut. Information om hur ni donerar pengar går att finna här: http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/anime-och-mangainsamlingen Ni kan även begära något av mig för en summa. Jag lovar inte att göra vad som helst, för det vore rätt äckligt, men jag är öppen för det mesta.
 4. Sadfriend

  Jättarna anfaller

  Är rätt ofta som kroppsbyggnaderna på folk från avstånd är helt bängt, han kan stundvis inte rita händer etc. Orkar inte leta runt efter exempel just nu. Jätterna är ju menade att se konstiga ut, men frågar mig själv rätt ofta hur mycket av det som är avsikligt och hur mycket som är ritat för att han bara inte kan. Eller så är han bara riktigt slarvig, men tror det har mycket att göra med att han är rätt oerfaren just nu, vilket inte är så konstigt. Flesta tecknare som släpper sin första serie brukar ha rätt stora brister i början, sen lär man ju sig med åren.
 5. Sadfriend

  Jättarna anfaller

  Även om serien ger en liknande känsla som när man först läste berserk märks det rätt snabbt att den är riktad mot tonårspojkar, även om även Berserk publicerades i en serietidning mot samma demografi. Man försöker ge en syn av att det är en tuff och hård värld där ingen får det dem vill men även slänga in coola effekter så att man inte tröttnar. Inget fel med det, men det gör ibland att man blir rätt trött på karaktärerna. Speciellt protagonisten. Hoppas skaparen blir bättre på att skriva dialogerna med tiden, för där ligger nog den största bristen. Den andra är tecknarstilen men det funkar ändå i miljön som skaparen byggt upp, jag kan förlåta att han inte kan mänsklig anatomi. Utöver det brukar flesta bli bättre på att rita ju längre tid man låter serien vara vid liv, med undantag om man är skaparen av HxH. Ska i alla fall bli spännande att se vart de tar den här serien nånstans och hur allt blir. Är klart värt en läsning om man gillar actionserier.
 6. Sadfriend

  Shingeki no Kyojin

  Tycker det är lite synd att de pressar fram en anime när mangaserien knappt kommit någon vart än. Serien är sjukt intressant och animeadaptionen gör ju sitt jobb rätt bra för tillfället men brukar alltid bli så kasst när man krystar fram en anime så pass tidigt. Blir sällan bra. Tänker mig fiaskot med juushin enbu, samma skapare som FMA, och hur otroligt kass animen var. Hoppas att SnK håller måttet hela vägen till mål.
 7. Sadfriend

  Anime sommaren 2013

  Har ju spanat in alla monogatari-grejer och läst några av novellerna så lär ju klart kolla på den som kommer nu i sommar. Kommer nog också titta in Dangan Ronpa, gillade spelets story och karaktärer starkt så är ju värt en chans. Tror hela konceptet funkar perfekt som animeadaption. Undrar bara om de använder samma röstskådisar som i spelet, då det var ett par tungviktare som röstade några av karaktärerna. Juste fan, kick-heart filmen kommer ut i sommar också. Den ska man klart se. Var rätt ledsen över att jag missade att donera pengar till crowdfundingprojektet men man kan väl inte få allt här i livet. Ser ut som en ovanligt bra anime-sommar däremot. Brukar annars bara vara en serie som är värd att se under sommaren.
 8. Sadfriend

  31 dagar i animens tecken (2012)

  Det har aldrig hänt att jag blivit mobbad för min hobby. Lite pikar och skämtsamma ord, men aldrig mer än så för att jag kollat på anime eller läst manga. Snarare tvärt om, folk verkar tycka det är intressant och kul. Nu för tiden är det mest jag som klankar ner på mig själv för att jag läser såna där "kinesiska serier för små barn". Däremot, som Klona skrev, blir folk helt bananas när det kommer till japansk musik. "Hur kan du lyssna på sånt?!?!?! Man förstår ju inget?!?!?!". Det är nog den skummaste attityden jag stött på, med tanke på att flesta man känner gillar åtminstone nån låt av rammstein, t.a.t.u eller har diggat till dragostea din tei.
 9. Sadfriend

  31 dagar i animens tecken (2012)

  Dag 9: Brottsligt underskattad! Finns det någon anime som du tycker inte har fått i närheten så mycket uppmärksamhet som den borde? Jag är ju en sån där mangaentusiast så jag blir så besviken över att anime alltid får ta en sån större plats i diskussioner än manga. När 100 personer snackar om accel world och bara en 2 personer är villiga att diskutera t.ex. Rans magiska värld, då blir jag lite gråtfärdig. Anime är brottsligt, krossa patriarkatet.
 10. Sadfriend

  31 dagar i animens tecken (2012)

  Oj oj oj, det här är jävligt svårt. Mina minnen genom åren har lyckats smeta ihop sig till en stor boll av glädje och misär. Men en sak jag kommer ihåg som starkast är nog sista gången jag jobbade med UC. Alla personal som inte var upptagna med att arbeta skulle infinna sig bakom scenen under avslutningen för att säga hej då för sista gången. Konferenserna drog, precis som jag gör nu, sina bästa minnen av UppCon. Efter det skulle vi upp på scen. Alla funktionärer, alla arrangörer och den där Lendai. Någon i gruppen försökte hålla sig för tårar medan resten av oss försökte hålla oss för skratt när Nihon gjorde PG18-gester. Så var det dags. Upp på scen i mörkret. Fluffregn och dansa bort från scen. Mangakungen drar sitt "tack för att ni kom". Mörker och sen... den här jävla låten tillsammans med världens finaste . Runt omkring står ens vänner och gråter sönder i varandras armar. Inte ens anime skulle kunna göra den scenen finare. Mesigaste men också ett av de finaste sakerna jag fått uppleva inom konventsvärlden.
 11. Sadfriend

  31 dagar i animens tecken (2012)

  Dag 3: Hur lång kan en animeserie vara innan den är för lång för dig? Längden på en serie är verkligen inget som avskräcker, snarare tvärt om kan det vara något som tilltalar mig. Men då gäller det att serien i fråga faktiskt gör mig villig att över huvudtaget vilja se något av serien för att jag ens ska orka med 1 avsnitt, än 500. Däremot har serier som kommit över 200 avsnittsgränsen en tendens att dra ut på saker för sakens skull och det är väl sånt som får mig att sluta kolla. Det och att de knappast kan leva på samma budget som serier som håller sig till 11-26 avsnitt. Med t.ex One Piece märkte jag vid runt 300 avsnittet att kvalitén hade tappat rejält, då fanns det inget kvar som fick mig att orka med serien mer.
 12. Första dagen i NärCon-byggandet. Med andra ord, pust och stön!

 13. Sadfriend

  Anime hösten 2012

  Sommaren är inte ens i närheten på över än men redan har höstens seriertitlar släppt. Eftersom man har en nära vän som älskade Little Buster! kanske man ska ge animen en chans, så slipper man tjafsa med VN's. Får även se ifall K har någon intressant story. Annars får man hoppas att listan uppdateras med lite mer intressanta titlar. Vad ska ni titta på i höst?
 14. Har äntligen tagit tag i Solanin.

  1. Vivi_mage

   Vivi_mage

   Tror jag plockar bort min hemadress från hitta.se nu...

 15. Sadfriend

  31 dagar i animens tecken (2011)

  I flesta fall gillar jag spoilers. Behöver mer och mer anledningar för att faktiskt ta och se en serie så att få veta lite i förväg hjälper mig bara att överväga om jag ska se den eller ej. Ibland spoilar jag för mig själv genom att läsa wiki-sidan för serien.
×