Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

nebukanessar

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  104
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  5

nebukanessar vann senast dagen den februari 19 2017

nebukanessar hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

19 Bra

Om nebukanessar

 • Rang

 • Födelsedag 1973-09-07

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Vollsjö

Anime och manga

 • MyAnimeList
  nebukanessar
 • Anime-Planet
  nebukanessar

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Stor ångest då min stationära dator har dragit sin sista suck. 

  1. Sceleris

   Sceleris

   RIP in peace, nebukanessars dator. Jag kände dig knappt. ?

 2. Köper gärna Love Roma, PM:a frakt och kontonr.
 3. nebukanessar

  Vilken anime såg du klart senast?

  Såg precis klart Yuri!!!On ICE och djävlar in min låda vilken serie det var. Först och främst var animationen underbar och dessutom var all musik klockren. Sedan var det settingen i konståkningsvärlden som de lyckades över all förväntan med, vilket är en riktig bedrift. Kändes som en konståkningsanime skulle bli antingen oerhört långtråkig eller precis som alltför många sportanimeer en anime där man egentligen kunde valt vilken sport som helst för att berätta sin historia. Dessa farhågor blev bortblåsta direkt när man dels centrerade helt och hållet kring sporten och dessutom lyckades med att fånga konståkningens essens på ett fascinerande sätt. För mig är det här en klar favorit som jag nog måste se om för att kunna skriva mer om eller betygsätta för just nu är jag mest helt tagen av denna fantastiska serie.
 4. nebukanessar

  Anime vintern 2016/2017

  Här kommer en tråd UTAN det alla vill ha i en sådan här tråd, nämligen ett infoblad om vilka serier som kommer. Detta beror på att jag är lat och totalt inkapabel att göra något datorrelaterat över svårighetsgraden skriva. Däremot så tänker jag ta upp de serier jag ser fram emot och hoppas att någon kommer att lägga upp mer info. Här kommer vad jag ser fram emot: Ao no Exorcist, andra säsongen: När första säsongen var över kände jag att slutet var bra, trots att det skilde sig från mangan. Men även om jag känner att det är onödigt med en uppföljare så är jag grymt svag för dom två små djävulsungarna. Demi-chan wa Kataritai: En mycket trevlig manga om att olika kända monster som vampyrer och en mängd andra eländen helt plötsligt börjar födas i vanliga familjer. Även om det inte är vanligt så har en gymnasieskol hela fem monster på skolan och därmed uppstår små lustigheter. Fuuka: Vill inte se den, läser mangan och som allt av Seo Kouji är det låååångt och faktiskt ganska tråkigt, men det är trots allt Seo Kouji...... Little Witch Academia: Kolla gärna upp de två första kortare filmerna om dessa häxstudenter, finns på netflix. Serien känns spännande och lite lagom söt. Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu, andra säsongen: Första säsongen av den här serien om den alltför underskattade japanska underhållningsformen rakugo var något av det bästa jag sett. Har ni inte sett den så kasta er in på crunchyroll och gör något nyttigt av julen. Super Lovers, andra säsongen: Min favorit shounen-ai manga får en fortsättning!!!! Sedan finns det något som känns som en Last witch-rip off, lite cyklar, lite visual novels adaptioner och lite svärd. Jag säger som indierna: Same,same but different.
 5. nebukanessar

  Ge mig tips om anime att se

  Gangsta. är kanske inte så väldigt humoristisk, men den är definitivt sevärd.
 6. nebukanessar

  Julkalender 2016?

  Jag kom på at vi redan har haft ef som julkalender. Föreslår därför på familjetemat den mycket underhållande Mahoraba: heartful days
 7. nebukanessar

  Julkalender 2016?

  Ah, första delen börjar ju på julafton, visste väl att det var nå't juligt.
 8. nebukanessar

  Julkalender 2016?

  Varför inte Ef, både A Tale of Memories och A Tale of Melodies? Osäker på hur det passar till jul men vi kan säkert komma på nå'n anledning....
 9. nebukanessar

  Mangaböcker till salu

  Är intresserad av sammanlagt mellan 20-30 av böckerna men priset är ju ganska avgörande, det kommer ju att tillkomma en härlig frakt . Vad är det för prisnivåer du tänker dig?
 10. nebukanessar

  Bästa bildtexten

  Tidsregeln?
 11. nebukanessar

  Bästa bildtexten

  -Vad säger du, heter det ballongdansen????
 12. nebukanessar

  Bästa bildtexten

  Worst Fu Manchu cosplay ever
 13. nebukanessar

  Bästa bildtexten

  Hon drabbades plötsligt av Canis Hemmoroidus
 14. nebukanessar

  Bästa bildtexten

  Och jag som hoppades på en schysst onanidröm...
 15. nebukanessar

  Mangaköp

  Återigen inga bilder på mina köp, önskar jag hade kunnat spelat ålderskortet som ursäkt men det har ju Wilfried förstört Orange av Ichigo Takano, bägge omnibus-volymerna; A girl on the shore av Inio Asano och båda böckerna av Toko Kawais Our everlasting.
×