Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Olji

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  225
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  6

Olji vann senast dagen den februari 10 2015

Olji hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

20 Utmärkt

Om Olji

 • Rang

 • Födelsedag 1994-02-08

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Linköping
 • Intressen
  Pennsnurrning, korttricks, programmering, 3D-modellering och tankepussel.

Anime och manga

 • MyAnimeList
  Olji

Spel

 • SteamID
  Jakke93

Kontaktsätt

 • Skype
  sweolji
 1. Olji

  Övertalning xD

  Förstår hur du menar, tycker dock vissa Ghiblifilmer som Laputa, Slottet i Skyn hade en ganska bra takt, dock så är det där ganska subjektivt. Har för övrigt inte sett The Cat Returns, får se till att göra det någon gång. Och jo, min länk länkar till sidan man är på för stunden, något den inte borde göra. Det borde dock vara fixat nu. Kan ha pajat efter någon forumuppdatering för länge sen, minns inte när jag senast ändrade signaturen.
 2. Olji

  Övertalning xD

  Att de är långsamma och mysiga är ju vad som är bra med Ghibli(!), har troligen bara inte hunnit stöta på dem som ogillar Ghiblifilmer då. Mainstreamig Ghibli vet jag inte, en bekant som inte har något intresse alls av anime dyrkar nästan Min granne Totoro, Spirited Away är ju också ganska bra med lite mindre fokus på mys.
 3. Olji

  Övertalning xD

  Nu när Snok3n tog upp Ghibli, tror inte att jag stött på någon som har ogillat större delen av deras filmer. Själv så kan jag mest rekommendera serier beroende på vad de gillar. Till exempel som Hajime no Ippo till en kille som gillar boxningsfilmer etc. Folk testar helst saker som är relaterat till vad de vet att de gillar.
 4. Jovisst är det skillnad på prenumeration och engångspris. Dock så har prenumerationsmodellen funnits länge och är en traditionell och relativt vanlig affärsmodell enligt mig.
 5. Han skrev dock pay to play som en del av den traditionella affärsmodellen, vilket jag kan hålla med om i viss mån. Den sista punkten Brezals tog upp är dock relevant. Själv förstod jag inte vad other-rutorna var till för, jag antar kommentarer? Hade vart bra om du hade den under de sista punkterna med, att få veta folks tankegång känns som att det kan vara användbart enligt mig, sen vet jag ju inte hur pass stor undersökningen är och hur mycket tid du har för att läsa eventuellt långa svar.
 6. Olji

  Vad lyssnar ni på just nu?!

  Hoppar tillbaka 10 år i min musiksmak under tiden jag skriver en tråkig sammanfattning av en artikel från 1968. Och jag borde egentligen inte vara här, men jag har imorgon på mig också, och formler är busigt enkla att göra i LaTex..
 7. Enda sättet som man kan få ta annans skräp på sopstation är om de ger det till en istället för att slänga, innan det slängs i container eller liknande så är det fortfarande privatpersonens egendom och dennes val vad den vill göra med skräpet. I alla fall vad jag minns. Så i kort, glutta i folks vagnar och om du ser något som du vill ha så rusar du mot dem, frågar om du kan ta hens skit och hoppas på att personen i fråga inte tror att du pratar om en familjemedlem. Man känner sig lite småluffig, men pengarna som man sparar kan ju gå till något viktigare, figurer till exempel.
 8. Olji

  Sverige och svenska i anime

  Hon heter även Sigtuna i efternamn.
 9. Olji

  Vad lyssnar ni på just nu?!

  Taggar lite tills jag får min snes-controller på posten och kan köra mitt årliga super metroid.
 10. Får man ens plocka från soptippen bara sådär? Om jag inte missminner mig så räknas det som stöld på både Läggestas och Strängnäs sopstation.
 11. Går nog inte att skylla på dåligt luftflöde med den uppsättningen. Man borde nästan hänga upp komponenterna i taket med fiskeli- Jag vet hur min nästa dator ska se ut...
 12. Olji

  Vad lyssnar ni på just nu?!

  Electro Swing är tametusan min nya favoritgenre. https://www.youtube.com/watch?v=qNux4rC9TSY
 13. Olji

  Playstation (psx/ps1)

  Hade ett psx som far köpte åt hela familjen, så vi brukade spela TOCA och Colin McRae ganska mycket far och son. De som jag minns att jag spelade var: TOCA 2 Touring Cars. Colin McRae Rally 1, 2. Croc: Legend of the Gobbos. Klonoa: Door to Phantomile. Spyro the dragon. Final Fantasy 6, 7 och 9. Streak: Hoverboard Racing. Crash Bandicoot 2, 3. Crash Team Racing. Tekken 3. Favoriterna var nog Croc, Klonoa och Spyro.
 14. Olji

  Gissa animen

  Darker than black?
×