Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Sanji-san

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  48
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Sanji-san

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  Stockholm/Haninge
 • Intressen
  Anime.....etc etc
 1. Hehe att någon skriver serien Martian Successor Nadesico med den alternativa titeln Mobilebattleship Nadesico är inte ofta. ;) . Det är faktiskt första gången jag ser någon göra det.
 2. Bäst: Har många, men jag skriver One Piece *pekar på avataren som ska föreställa Sanji från just One Piece* ;) Sämst: Hmm svårt.....men Amon Saga var ingen höjdare iallafall. :|
 3. Sanji-san

  Tiden...*test*

  Det här inlägget skrevs 02:30. Redigerad: Tiden stämmer inte, du får vrida klockan framåt en timme ;)
 4. Sanji-san

  Hentai...!

  Och jag som alltid har trott att det var anime som Sailor Moon, Pokémon, Digimoon etc som har förstört animens "fina rykte". :S Ps: För dom som inte förstår sarkasm....så var det jag skrev just det. Grejen är det att jag helt enkelt tycker att det är löjligt när folk skriver att det och det har förstört animens "rykte". Tro inte att hentai är en ny grej inom animen, det har funnits ett tag.
 5. Sanji-san

  hur många avsnitt kommer de av naruto

  jag kommer hinna bli pensionär innan jag har sett alla då Nja det tror jag nog inte ;), men jag tror nog faktiskt att Naruto kommer hålla på iallafall 5-6 år till. Det är bara att kolla på One Piece. Den är uppe i avsnitt 190 snart och den började sändas hösten 1999.
 6. Sanji-san

  Grymmaste Anime Character!

  hehe, Edward (Ed) i Cowboy Bebop är en tjej ;)
 7. Sanji-san

  hur många avsnitt kommer de av naruto

  Vad jag vet så finns det inget bestämt om hur lång Naruto kommer bli. Jag personligen tror ifersej att serien kommer bli ungfär lika lång som DBZ, alltså cirka 300 avsnitt.
 8. Sanji-san

  Retail eller pirat?

  Du kanske inte hittar logiken i det, men det finns andra som gör det.
 9. Sanji-san

  Us eller Au releaser?

  Det finns inga nämnvärda skillnader på på US och AU releaserna.
 10. Sanji-san

  Grymmaste Anime Character!

  Man: Finns väldigt många som jag tycker är grymma men men jag orkar bara välja en, och då är det bara att kolla på mitt namn och min avatar ;) . Sanji från One Piece, en helskön kock B) . Kvinna: Faye Valentine. Snygg, cool "tomboy" *lol*. Ryoko från Tenchi Muyo är rätt så skön också.
 11. Sanji-san

  bra anime till lågt pris?

  Jo SF-Bokhandeln är dyra när det gäller DVD:er. Förstår inte hur man kan köpa annat än manga från SF-Bok, när det finns så många andra billigare ställen att köpa DVD:er på. Webhallen har dom billigaste DVD:erna vad jag vet. Och som Johanz skrev: Att ha en regionsfri DVD-spelare eller tex PS2, är nästan ett måste för animeälskare.
 12. Sanji-san

  Vad tycker ni om hentai

  Hentai är kanske inget för dig eller hur? Så som drama inte är för alla, eller komedi, eller romantik eller etc etc etc etc..... Ps: Att all hentai är tjejer som blir våldtagna av monster är att dra allt över en kam ja...
 13. Sanji-san

  Långkörare

  Sazae-san är nog Japans längsta långkörare. Vet inte det exakta antalet episoder, men jag tror att serien ligger på en så där 2000 avsnitt. Serien håller iallafall fortfarande på. Doreamon är en annan långkörare. Den ligger väl på ungefär 1500+ avsnitt, och håller på fortfarande. Långkörare som jag har sett/ser är: One Piece Inuyasha Maison Ikkoku Slam Dunk Ranma ½ Rurouni Kenshin Hajime no Ippo
 14. Sanji-san

  Ny anime

 15. Sanji-san

  Cowboy Bebop

  Den bästa Cowboy Bebop AMV:n är Cowboy Bebop / Bittersweet Symphony. Fixa den, väldigt bra AMV, och låten är ju hur skön som helst. Passande låt för CB.
×