Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Ruben/Mr Copy

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  5
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Ruben/Mr Copy

 • Rang
  Novis

Profilinformation

 • Plats
  Linköping
 • Intressen
  Böcker,manga,filosofi
 1. Ruben/Mr Copy

  någon som gör sin egen manga?

  Har jag rätt när jag säger att den här tråden handlar om egengjord (tecknad) manga ? Om det är det så vill jag bara slänga ur mig att jag också har "lite" ideér och sånt.Vad jag dock inte kan är teckna...Så vad är det bästa sättet att bli bättre på att teckna? (Förutom att öva,träna,öva,träna,osv.) Arbetsnamnet på mangan är "Time travelers" och jag har lekt lite med tanken på vad storyn kan vara i ca 1 1/2 år nu...Huvudpersonen är en "vanlig" kille (med arbetsnamnet "Gen" ).Handlingen kommer att (om jag får någon bra idé)kretsa runt tidsresor och en viss rebellgrupp...(TimeTravelers) Denna rebellgrupp är en samling konstiga/udda figurer som utför räder och sabotage i mindre skala mot "The-great-and-the-big-empire" eller nått.Dom lyder under en mystisk ledare som bara dyker upp på ett speciellt kafé("Tracys coffe place") för att ge dom uppdrag och instruktioner.(Ledaren heter för övrigt "The king".Fattar någon den piken?)Efter ett tag så gör dom (TT) uppror mot The "king" och då vet jag inte mera.Tips är välkommna.Tack.
 2. Ruben/Mr Copy

  Fråga

  Allt är ordnat.
 3. Ruben/Mr Copy

  Fråga

  Jo,det är bara en sak...Under rutan "AVATAR" så är det helt blankt.Ska det vara så? :oops:
 4. Ruben/Mr Copy

  Fråga

  Tackar för hjälpen! :D
 5. Ruben/Mr Copy

  Fråga

  Hur i helsike fixar man en sån där bild som var och varannan person har? (Bilden som är brevid själva inlägget i forumet.Ofta föreställande en manga/anime-figur eller liknande.) Tacksam för svar. /Den nye...
×