Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

b8q

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  605
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om b8q

 • Rang
  Stamgäst

Profilinformation

 • Intressen
  besserwissra

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. b8q

  Top 5 Anime ni sett!

  Min lista är skrämmande lik Sceleris'. Visserligen kollar jag inte alls lika mycket på anime nu som för 5-10 år sedan, men det GJORDES bevisligen jäkligt bra grejor då: Neon Genesis Evangelion Cowboy Bebop Eldflugornas grav Gunbuster Min granne Totoro (icke rangordnat, men topp-fem)
 2. b8q

  Hjälp!

  Krunaldo har verkligen lusläst både "The Game" och "The Rules"...
 3. b8q

  Hjälp!

  Du är alltså över 30? ;) Nej, om jag ska vara seriös - att ha DET som primärt mål tycker jag är fel sätt att angripa "problemet". Försök hitta lämpligt flickvän/pojkväns-material, snarare än någon att ha sex med. Och att någon verkar perfekt på LJ/Facebook/MSN/ICQ är ingen garanti för att man passar ihop IRL också. Man måste träffas.
 4. b8q

  Japanska popkulturdagar i november

  Gör gärna det. Själv kommer jag nog att minnas "Hayao Miyazaki säger: Du blir dum om du glor på anime! Titta på anime max en gång om året, t.ex. på din födelsedag". ;)
 5. b8q

  Inslag i SVT:s Pang! Pang!

  Inte enbart hon, utan studion. Läs mer: http://www.yokajstudio.com/
 6. b8q

  FRA Lagen!

  Om man ska se något GOTT med den här lagen så är det väl att allt fler svenskar nu lär börja kryptera sin kommunikation, vilket är bra i sig eftersom man då blir mindre utsatt för allehanda nätbaserade attacker.
 7. Strålande nyheter! http://www.kuriren.nu/noje/artikel.aspx ... id=3729792
 8. b8q

  Universitet och tentamen

  Kanske det tar tre veckor bara att försöka tyda vad studenterna skrivit? Jag har ju jobbat som universitetslärare i 12 år och kan helt ärligt säga att en del skriver helt oläsligt och andra har så dålig svenska att man inte fattar vad de försöker förklara... Trots det hade vi som grundregel att klara av rättningen på tre arbetsveckor. Lärare som inte fixade det fick dåliga omdömen av eleverna på kursutvärderingen, vilket inte är bra vid löneförhandlingarna...
 9. b8q

  Vann rätt låt?

  Glöm inte det något odemokratiska förfarandet att en person kan få rösta flera gånger, bara han/hon betalar!
 10. b8q

  Vann rätt låt?

  Håller med Sceleris. Och hur kan man säga att den låt som folket ringer in och röstar på verkligen är den som flest gillar? Det enda man kan säga är att det är den som flest bryr sig om att rösta på! Många tycker nog "Äh, betala pengar för att rösta, orka", eller "Jag behöver inte rösta på låt X, den kommer att vinna ändå" (och så gör den inte det för att många tänker så).
 11. b8q

  Vad kan vi göra för att rädda vår värld?

  Hahaha, nej det blir snarare VI som dör. Vad ska 9 miljoner svenskar sätta emot om det står 100 miljoner desperata flyktingar vid gränsen?
 12. b8q

  Vad kan vi göra för att rädda vår värld?

  Jag stör mig lite på de som tänker "Jaja, synd om de i resten av världen men 6 grader varmare i Sverige vore inte helt fel, då kan vi odla apelsiner och det blir varmt och skönt". De tror uppenbarligen att varje land kan vara sin egen lilla värld som på 1700-talet, och har inte fattat hur globalt allting är idag: miljö, ekonomi, migration osv. Bara för att ta EN sak: Har de ens TÄNKT på den enorma flyktingströmningen mot norr som kommer om kanske 1-3 miljarder människor skulle behöva flytta om deras hemländer blir obeboeliga pga havsytehöjning, fler och värre stormar, varmare klimat osv. Det skulle få vår nuvarande flyktingmottagningsproblematik att se fjuttig ut.
 13. b8q

  jobb i japan??

  Du är välkommen att rapportera efteråt hur det gick; då vet du om det var några problem eller ej, vilka jobb du ev. lyckades få och vad du tjänade.
 14. Och bor man norr om stan kan man ta sig till fritidsgården Hermelinen i Täby, där Mangakai Täby visar anime varje måndagskväll. Ingen biograf precis, det var ett tag sedan någon slog på stort och arrangerade en riktig filmvisning i en riktig bio (att hyra biografer är tyvärr tokdyrt i den här stan).
 15. Japanerna kanske också var med i andra världskriget och fick smaka på amerikansk marknadsföring ;)
×