Hoppa till innehåll

flaskisÄrBäst

Bannlysta
 • Innehållsräkning

  7
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om flaskisÄrBäst

 • Rang
  Bannad

Profilinformation

 • Kön
  Hemligt
 1. flaskisÄrBäst

  2046

  In the mood for love och 2046 är ungefär samma koncept så det räcker att se en. Skulle jag tipsa om en så blir det den senare då den har lite finare scenarion och intressantare story och annat. Dock så är det precis som Miyuki sa att de är väldigt sega och tråkiga. Jag tispar istället om att se en annan bättre film av Wong kar wai; "Fallen angels" från 1995.
 2. flaskisÄrBäst

  Vem skulle jag passa att cosplaya som?

  Man kan cosplaya som Techno viking :P
 3. flaskisÄrBäst

  Nodame Cantabile Finale

  Har inte sett denna men den ser mycket sofistikerad och lugn ut. Ser nästan ut lite som något för en äldre publik vilket är ovanligt och välkommet idag. Vi får se, är den lika bra som den ser ut så är det en toppenrulle.
 4. flaskisÄrBäst

  Planetes

  Har planerat se denna i säkert 7 år nu, inte hunnit. De flesta säger att mangan är lite bättre men animen ska vara fin också. Blir skoj att titta.
 5. flaskisÄrBäst

  Er animéhylla

  Fina hyllor helt klart! Trevligt att se lite äkta varor, luktar gott gör papper också istället för bilder på internet :)
 6. flaskisÄrBäst

  Radera konto?

  Jepp Saya namnet är en protest och av tillgänglig information av vad det jag sett en ren objektiv karaktärsbeskrivning, jag var beredd att det var kontroversiellt men mods får tydligen inte kritiseras. Undvika konfrontation gör jag när han erbjuder fred. Jag trycker på att han är egoist eftersom han vill ha chattrummet för sig själv och inte tolererar andra, därav så mycket prat om just det. Jag gick medvetet förbi banningar och annat på grund av att jag anser (andra kanske anser annat) att banningen inte var korrekt, och att då anpassa sig efter order hade varit att lägga sig, vika hädan, alltså gå flaskis väg, vilket jag inte ansåg korrekt då han skulle varnat först. Det får bli fight om det nu måste, bli bannad ifall bannad för den som skulle tagit ett steg tillbaka var flaskis från början istället för hoten. Klart man blir irriterad då. Om jag har mig själv att skylla eller inte är olika procentgrader utblandat i reaktioner och motreaktioner hos folk. Fientligheten uppstod som jag kommer ihåg i att jag varit gnällig sista tiden, dock maximalt att flaskis bara sett och upplevt de negativare sidorna av det jag sagt och inte varit närvarande i positiva diskussioner i början då vi t,e.x. diskuterade årets anmime, ova år för år och annat bra. Han blev förbannad och helt enkelt gillade inte mig personligt och ville ha bort mig bara för just det. Jag kan erkänna att jag varit på gränsen smak suger osv men i så fall ger man en tillrättavisning. Nu tar jag en paus ifrån de här småheterna och löjliga draman, inget kul tjafsa om saker (vilket hade kunnat udvikas) utan bättre göra nåt fint istället, det finns en hel värld där ute att upptäcka och leva. Det finns manga att läsa, folk att träffa, platser att se. När Japan inte riktigt levererade i somras så får man leta annat, har inte varit i Kina på 10 år, skulle vilja se trevliga Thailand igen, kanske en sväng till Indien igen se vad som hänt där, Vietnam vore härligt ser fint ut och Sydamerika var länge sen, valen många tid och cash mindre :) Kör hårt med animen, folk får ha det bra gör nånting roligt det ska jag! Anime Mission År 2011 ;) Over and out
 7. flaskisÄrBäst

  Radera konto?

  -
×