Hoppa till innehåll

Cactus

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  95
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  10

Cactus vann senast dagen den januari 26 2015

Cactus hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

35 Utmärkt

Om Cactus

 • Rang

 • Födelsedag 1974-05-05

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Örebro
 1. Cactus

  Animeköp

  Fick hem denna idag, svensk blu-ray. Japanskt 6.1 DTS, 2.0 PCM, svenska 5.1. Finskt (!) kommentarsspår. 19 minuter otextade trailers samt en 48 minuters dokumentär som är otextad och inte går att nå från menyn?? Liksom... va?
 2. Visst får man sätta filmen på en Hosoda-skala om man vill, men det är ju då man blir besviken. Man får välja om man vill ha kul eller inte. :)
 3. Okej, den där recensionen förstörde hela filmen för mig. Jag är inte den som brukar tänka så mycket på det jag ser, och gå på djupet med karaktärer, motivation och sånt, och jag hade kul när jag såg "Odjuret". Dramat är inte så... bra, kanske, men jag såg inte heller det som poängen med filmen. Ja, det är ytligt, men jag gillade den ändå. Nu när recensionen pekat ut filmens alla fel så känner jag först att de har rätt - men sen att de förväntar sig för mycket. "Odjuret" är enkel underhållning, inget mer.
 4. Cactus

  När Marnie var där - På bio 23 mars

  Tyckte Marnie var långt bättre än Arrietty. Synd att den tagit så lång tid på sig att komma hit dock.
 5. Den kommer endast textad och översätts från japanskan av namn ni kommer att känna igen. *insiderinfo* Bra rulle för övrigt!
 6. Cactus

  Vilken anime såg du klart senast?

  Sett Dead Leaves när den kom - helt klart dags för en omtitt! Tack för påminnelsen!
 7. Cactus

  Vilken anime såg du klart senast?

  Såg klart FLCL blu-rayen och VAD I HELVETE TITTADE JAG JUST PÅ
 8. Har försökt se filmen, men... nä. Ghibli all the way.
 9. "första gången som vi får laglig, svensktextad anime på nätet" Knights of Sidonia på Netflix?
 10. Jag BACKAR INTE, GRABBEN! Utom när jag ska ut från en parkering eller nåt sånt. Men det är ju etablerat i mina kretsar att min musiksmak ligger strax till vänster om alla andras. Den enda incestserien jag sett egentligen är Koi Kaze, den gillade jag faktiskt. Men ja, det är nåt med japanerna. Och tyskar. Tyskar gillar incestporr. Har jag hört.
 11. Har fortfarande mer roligt när jag lyssnar på er än när jag ser på anime. :) Första låten (You) var helt ointressant standardmusik, fattar inte att man reagerar på den låten. Fast å andra sidan är den mycket bättre än Tokyo Ghoul OP 2, den är verkligen skitdålig. Skippade biten om When they cry för den ska jag ju se. Irriterande att nån jävla japanofil gått in och skrivit att serien heter "När sångstritaren gråter" på svenska så jag får den fula jävla titeln i min mediaserver. Orkar inte Visual Novels. TL;DR liksom Såg två eller tre avsnitt av Min lillasyster är ett pervo, milt underhållande men incestvinkeln är ju den enda egentliga anledningen till att serien finns och den funkar liksom inte för mig. Får prova nåt avsnitt med lesbiska björnjägare, det låter betydligt mer intressant än typ alla serier denna säsong. Eller ja, jag tittar på Assassination Classroom, men det är allt. Så, spela in nästa avsnitt nu. Och använd en kompressor.
 12. Ser helt värdelöst ut.
 13. Cactus

  Har dagens anime för mycket fanservice?

  Tveklöst det roligaste jag sett idag. Kanske skulle se den där serien.
 14. Cactus

  Oldboy

  Den börjar bra men blir långtråkig och slutet är dumt.
×