Hoppa till innehåll

21_17_27_V

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  9
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  1

21_17_27_V vann senast dagen den november 17 2011

21_17_27_V hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

-3 Dåligt

Om 21_17_27_V

 • Rang
  Novis

Profilinformation

 • Kön
  Hemligt
 1. Har kommit på mig själv med att kolla på en massa otroligt bra AMV's med One Piece, som jag inte ens läser... Undrar om det är för att spoilerna inte gör nått...?

 2. 21_17_27_V

  Final Fantasy

  Tack så mycket för svaret:D:D hjälpte asmycket^^ Det finns många spel av det så om man vill börja spela vilket spel ska man börja med??
 3. 21_17_27_V

  Final Fantasy

  Gjorde det men orkade inte leta särskilt länge efter en sida, typ ett forum där folk hade diskuterat det... Fast det inte är jobbigt alls
 4. 21_17_27_V

  Vilket språk läser ni helst på?

  1. Jag har blivit så van vid att läsa på Engelska nu för de enda mangor som går att köpa på Svenska är ju typ bara Naruto och One Piece...=/ Men personligen tycker jag inte det spelar någon roll vilket språk det är. 2. Tycker dom borde ha kvar personsbeteckningarna som -onee-sama, -san, -kun osv. Och om dom gör någon teknik som i Bleach eller Fairy Tail
 5. 21_17_27_V

  Final Fantasy

  Vet lite grann om det men det blir nog lättast att bara fråga: Nån som kan att förklara Final Fantasy för mig?? (det kommer följdfrågor som kommer verka självklara satt ni vet^^')
 6. 21_17_27_V

  07-Ghost

  Vet att folk frågar den här frågan om och om igen på sidor där man kan läsa manga osv, men jag blir förvirrad av alla som frågar, så jag måste fråga ännu en gång: Finns det någonstans att läsa fortsättningen på 07-Ghost?? (om du blir pissed av att se den här frågan igen, så bryr dig inte om att svara, då klarar jag mig bättre ovetandes) Jag vet att det finns nån livejournal-sida som man kan ladda ner kapitlen på, men den sidan är alldelles konstig och så vill dom ha ett lösenord (som man kanske får om man skapar ett konto??) Men finns det ingen sida typ som, [piratsidor] eller liknande som man kan läsa vidare på Engelska??
 7. Vampire Knight 66 kapitel=orkar inte läsa Fairy Tail 257 kapitel=har precis börjat läsa

 8. 21_17_27_V

  Halloween

  Hade flera olika sidor uppe medans jag gjorde Jack-O'-Lantern så det var onödigtxP men nu är den klar och står ute på bron och snart ska jag tända den för det börjar bli mörkt nux)
 9. Jack-O'-Lantern skapande!!^^

 10. Plugg till SO prov-.-'

 11. 21_17_27_V

  Halloween

  Tänkte bara att det här skulle vara ett ställe där man kan snacka om Halloween. T.e.x: Vad dom ska klä ut sig till. Vart man kan köra utklädningskläder. Halloween recept osv, osv... ^.^ Själv så har jag aldrig längtat så mycket till Halloween som i år^^ Vet inte varför jag längtar så mycket i år nu men jag har tjatat till mig en pumpa som jag ska försöka göra en Jack-O'-Lantern av (som jag aldrig gjort tidigare så vi får se hur det går^^') Frågan jag har där är: "Har någon gjort det tidigare som kan berätta hur den gjorde??" Har sökt på Internet men där var det så många olika sätt. Vissa skrev att dom bara tog ut köttet och gjorde ansiktet och så var det klart sen. Medans andra skriver att man ska stödja upp hålet i pumpan när man skurit ur locket och om man vill sätta på vaselin så att köttet inte skrumpnar.
 12. 21_17_27_V

  Sony Vegas

  Jag har "försökt" att göra nått som kanske kan kallas för en MMV?? Fast inte riktigt-.-' men jag vill lära mig att göra riktiga MMV's (eftersom jag bara har Windows Live Movie Maker), och dom flesta har nån form av Sony Vegas. Så jag undrar om Sony Vegas verkligen är gratis att ladda ner?? Det finns flera olika sidor man kan göra det, men är grejen att istället för programmet får man ett fint virus?? Eller nått liknande??
 13. 21_17_27_V

  Vilken manga läser du just nu och vilken ser du fram emot?

  Serier jag samlar på just nu är: Bleach Naruto FMA Death Note Samurai Deeper Kyo ...och serier jag läser på Internet är: D. Gray-Man 07-Ghost Witch Hunter (manwha)
×