Hoppa till innehåll

Ebhen

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  599
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  37

Ebhen vann senast dagen den april 26

Ebhen hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

123 Utmärkt

1 följare

Om Ebhen

 • Rang
  Stamgäst
 • Födelsedag augusti 16

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Gävle
 • Intressen
  Det finns mycket intressant som får ens livsandar att rocka loss. Fäktning, lajv, musik, segling, anime, historia, spela spel, matlagning, vinprovningar, vandra i skog och mark mm. mm.

Spel

 • SteamID
  Ebhen

Anime och manga

 • Anime-Planet
  Ebhen

Senaste profilbesökare

6 517 profilvisningar
 1. Ebhen

  Anime våren 2021

  Ja, helt klart över min förväntan med. Tyckte trailern och första avsnittet var way over the top så att säga, men sen lugnade de ner den rejält och har nu landat i den känsla man har av mangan. Hoppas den inte håller på för länge heller för då kan de ju inte göra ett slut på animen heller, och den här förtjänar ett bra slut inte att pågå i en evighet. Det enda jag stör mig på (som vanligt) är de där urlöjliga överdrifterna (klichéer igen...) som gutturala sväljljud som ingen människa gör och detta envisa upp-petandet av glasögonen så fort han blir nervös. Glasögonen som då klickar betänkligt. Jag har burit glasögon i hela mitt liv och mina har aldrig låtit så... Däremot så kan det ljudet uppstå när du fäller ihop ett par billiga och lite utslitna solglasögon i plast. 😎 Nåja, klichéer har vi rants om i en annan tråd...
 2. Ebhen

  Gissa animen

  Sceleris har helt rätt som vanligt. :D Monsterpolisen i Tokyo.
 3. Ebhen

  Gissa animen

  "Mjau?"
 4. Ebhen

  Gissa animen

  "It's a plane! It's a bird... No, It's Superman!"
 5. Ebhen

  Gissa animen

  Sankarea! The cutest zombie alive... eeh... ja... *host*
 6. Ebhen

  Anime våren 2021

  Det var en väldigt stark startuppställning den här säsongen! Klart imponerande, men jag får nog banta ner lite för jag lär inte hinna se alla ändå. Zombieland Saga är självskriven! 😁 Tae Yamada for president! Super Cub tror jag artar sig till vårens mys-serie men vi får se. Mangan gjordes inför 60årsjubileet av Super Cuben som dessutom 2017 passerade 100 miljoner sålda motorcyklar. Det är världens mest sålda fordon om jag förstått det hela rätt. Ganska imponerande. Don't toy with me Nagatoro. Har ju följt mangan ett bra tag nu och gillar den skarpt så jag hoppas att de inte sumpar det här helt. Men det är lite skakigt än så länge med tanke på att de (som vanligt) börjar med att förlöjliga killen i fråga genom att göra honom ännu mer supertöntig med alla klassiska idiotklichéer de kan inkl. mekaniska ljud när han petar på glasögonen och sväljljud som om grabben håller på att kvävas av något i halsen osv. Men det är tydligen så man roar japaner bäst uppenbarligen så vi "normala" får stå ut. Tokyo Revengers låter intressant, men jag får se vad den bjuder på. Erased-vibbarna finns där men hur länge likheterna kommer vara märker vi väl. So, I'm a spider, so what? kan nog bli småkul eventuellt. Håller på att läsa mangan och den är rätt kul men som sagt, vi får se hur länge jag står ut med orgien av monsterfajter. Hige wo suru... Återigen en som jag läst som manga och så långt jag kommit i den så är den riktigt schysst så det ska bli kul att se vad de gör av den här. Lets make a mug... Mjo, jag är ju oftast väldigt förtjust i slow pace Slice of life, men det här känns ändå lite väl mycket som reklamfilm för Gifu prefecures specialiteter. Men den kanske kan funka ändå en slö dag.
 7. Ebhen

  Gissa animen

  Det är ju den där deckarserien men jag kommer banne inte på namnet!!! 🤣
 8. Ebhen

  Gissa animen

  Sorry! Jag har haft en sjukt tung period på jobbet så jag har mest glömt bort det.😫 Någon annan får gärna ta över bollen så vi kan leka vidare. 🙏😊
 9. Ebhen

  Gissa animen

  Go-Toubun no Hanayome Tyckte jag kände igen den redan på förra bilden men kunde inte placera den helt...
 10. Ebhen

  Strömmande anime

  Det kanske inte var så många som använde det och de vann inget på det systemet. Jag har använt det någon gång men inte ofta nog. Glömmer helt bort att det fanns helt enkelt.
 11. Ebhen

  Gissa animen

  That is correct. Wilfried har coronabollen. :D
 12. Ebhen

  Gissa animen

  "Oooh! Massor av söta kattvideos på Youtube!"
 13. Ebhen

  Gissa animen

  "Jaha... Måste jag ta ett sånt där läskigt Coronatest nu och köra upp en pinne i hjärnan?"
 14. Ebhen

  Gissa animen

  Soredemo Machi wa Mawatteiru Tyckte väl jag kände igen tjejerna... Slöläser mangan lite då och då. :D
 15. Ebhen

  Gissa animen

  Då är jag först ut i år med en gissning då, men jag tror jag är lite off... ;) Gosick?
×