Hoppa till innehåll

Ebhen

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  464
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  20

Ebhen vann senast dagen den mars 28

Ebhen hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

87 Utmärkt

Om Ebhen

 • Rang

 • Födelsedag augusti 16

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Gävle
 • Intressen
  Det finns mycket intressant som får ens livsandar att rocka loss. Fäktning, lajv, musik, segling, anime, historia, spela spel, matlagning, vinprovningar, vandra i skog och mark mm. mm.

Spel

 • SteamID
  Ebhen

Anime och manga

 • Anime-Planet
  Ebhen

Senaste profilbesökare

2175 profilvisningar
 1. Ebhen

  Anime.se Podcast Megatråd

  Det ser klart spännande ut. :D Slice of Life... Det kan inte få nog av! Sen kan det bli kul att höra vad folk hade för favoriter i år. Jag vet ju min hittills mest klara favorit. hehe... Har du något ungefärligt schema för dessa avsnitt tro?
 2. Ebhen

  Clichéer vi älskar och hatar

  *går lös med dammsugare, dammvippa och putsmedel här* Tråden börjar bli lite dammig så vi väcker väl den igen. :D För nog finns det väl fler klichéer vi irriterar oss på? :D När en person som har bråttom till något så måste de först stanna upp och säga "å där är det jag har bråttom till" eller oj, den där saken som kommer emot mig kommer att skada mig om jag inte rör på mig, det är bäst att jag skyddar mig med armarna (vilket är helt värdelöst som skydd) istället för att flytta mig två steg åt valfritt håll. Är karaktärerna för dumma i huvudet för att kunna gå och tänka samtidigt eller vad är grejen? Man kan ju undra vart självbevarelsedriften finns...
 3. Ebhen

  Gissa animen

  Damnit Scellan... ;) Måste nog fan bo i den här tråden för att hinna med. :P
 4. Ebhen

  Gissa animen

  Sankarea! 😀 Sötaste zombien i världen. 😍
 5. Ebhen

  Hinamatsuri

  Säsongen slutade väldigt abrupt så det skulle inte inte förvåna mig om det kommer en ny säsong på denna. Annars var slutet väldigt konstigt. :)
 6. Nu börjar värmen likna det jag hade i Japan förra året, förutom att luftfuktigheten var högre. :) I like! Värme är trevligt. 

 7. Sommaren är verkligen kass årstid för anime... 😄 Hinner ju inte med något ju bara för att man mest är ute. Men då har man iofs. något att roa sig med i höst om det skulle vara en trist säsong då. 

 8. Ebhen

  Hinamatsuri

  Det tycker jag. Du får ge din egen recension sen, vore kul att höra vad du tyckte sen. Vad för genres gillar du? Jag ska ge mig på lite fler av vårens serier här tänkte jag, men tiden vill man ju hellre spendera ute så här års. Tänkte jag ska kolla in Steins:Gate 0, Wotaku ni Koi wa Muzukashii, Comic Girls och Golden Kamuy med till att börja med. 🙂
 9. Ebhen

  Hinamatsuri

  Lita på det Seriiko! 😄 By far den bästa serien den här säsongen! Galet knäpp och rolig men också seriös och ibland nästan lite djup. Många spännande karaktärer får man följa parallellt vilket inte är så ovanligt kanske men här är alla lika intressanta och får lika mycket tid känns det som även fast det finns en huvudroll som allt kretsar omkring. Sen är det också skoj att de vågar bryta mot traditionerna och klichéerna inom anime och låter serien plötsligt ta en skarp sväng åt något helt annat håll än man förväntat sig av det något stereotypa i settingen. Uppfriskande och hela tiden roligt. Det uppskattar jag iaf. 😄 Sen att serien är snygg dessutom gör ju inget det heller. Som sagt säsongens klart mest lysande stjärna likt Antarktisbrudarna från vintersäsongen som de regerade.
 10. Ebhen

  Gissa animen

  Så länge fick man hålla på... 😑 *slänger övriga bilder... * Dude, du behöver skaffa dig ett liv! 😀 Rätt såklart.
 11. Filmen är bra och klart sevärd. Det är klara Ghibli-vibbar rätt igenom men det gör inget tycker jag. Den här nya studion består ju av en bunt ex-Ghibli anställda och det kan vara rätt smart att som första film spela säkra kort och göra något med hög igenkänningsfaktor men ändå något relativt nytt. Jag är nyfiken på vad det kommer släppa i framtiden när de blivit ett lite mer etablerat namn. 🙂 Den svenska översättningen av titeln följer klassiskt svenskt mönster och suger! hehe...
 12. Ebhen

  Gissa animen

 13. Ebhen

  Gissa animen

  Tog den redan på första men är på resa så jag hade svårt att lägga upp något nytt. Men hemma nu. 😄 Rätt medioker serie btw.
 14. Ebhen

  Gissa animen

  Akane-Iro ni Somaru Saka 😁
 15. Ebhen

  Gissa animen

  Stellvia of the universe, men det är ev. fel färg på jorden. 😊
×