Hoppa till innehåll

MathJuice

Styrelse
 • Innehållsräkning

  1308
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  130

MathJuice vann senast dagen den mars 20

MathJuice hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

267 Utmärkt

3 följare

Om MathJuice

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Förrgår
 • Intressen
  Film, Musik, Spel, Idrott, Foto...Animé.

Kontaktsätt

 • Webbplats
  https://www.youtube.com/channel/UCFpZSMk4-5sDaaHFtolNWjQ
 • Twitter
  https://twitter.com/MathJuice1

Anime och manga

 • MyAnimeList
  MathJuice
 • Hummingbird
  MathJuice

Spel

 • SteamID
  MathJuice
 • OriginID
  MathJuice
 • Battle.net
  MathJuice #2780
 • Xbox Live
  MathJuice
 • PSN
  MathJuice

Senaste profilbesökare

16785 profilvisningar
 1. Dead or Alive 6 har nu sin Core Fighters edition ute (d.v.s. free-to-play versionen). Det är samma gamla goa fighting från tidigare versioner men är så tyngd av problem att det inte känns värt det. Till att börja med är banorna hemskt fula och tråkiga, det nya Quest Mode känns mer som en grindig tutorial, grafiken är riktigt påfrestande för min burk, och sättet man låser upp kostymer på är ett skämt. Man låser upp poäng för varje kostym för att låsa upp dom, men du kan inte välja vilken och för vilken karaktär. Det är också riktigt snålt med att dela ut poäng. Lägg till att majoriteten av kostymerna är bara olika färgvarianter av samma typ. Riktigt frustrerande att det spel som verkligen vill gå djupt med sina kostymer låser det bakom antingen gatcha-bullshit eller dyra season passes istället för, å inte vet jag, låsa upp dom genom att klara arkad eller storyläget som vissa spel en viss utvecklare gjort i tidigare skede med nummer 1, 2, 3, 4, 5, Ultimate, Last Round och Xtreme Beach Volleyball. Riktigt frustrerande... Från en katastrof till en annan typ av katastrofhistoria, jag installerade Dead Space igen. Varför? Jag såg filmen Event Horizon igår kväll, och vilken film det var! Event Horizon är ett skepp som experimenterade med överljusresor men som försvann kort efter dess jungfrufärd. Sju år senare dyker det upp igen vid Neptunus och en expedition för att rädda/undersöka farkosten och dess besättning skickas iväg, med bland andra Sam Neill (Jurassic Park) och Laurence Fishburne (The Matrix). Spänningen och temat överensstämmer mycket med Dead Space och man ser varifrån utvecklarna tagit inspiration ifrån. Filmen är dock mer övernaturlig och psykologisk medan spelet går för en zombieepidemi kryddad med fanatism och även en del psykologi. Även om första spelet är klumpigare spelmässigt än sina uppföljare så är stämningen den bästa när man blir strandsatt på ett stort rymdskepp och man vet att någonting är ute efter en. Vi behöver mera sånt! Summa summarum: Blev skitsur, blev skitskraj.
 2. @Soverejn Failade stort. =/ BR är nog inte min grej, men du kan carrya mig någon gång. Funderar på ett fireteam i Ghost Recon Wildlands också.
 3. MathJuice

  Presentationstråden

  Välkommen till vårt enkla kyffe, vi hoppas att du kommer trivas här. Ta gärna en tur till vår egna Discord eller lek runt med vår populära gissa animen-tråd.
 4. MathJuice

  Anime.se Podcast Megatråd

  Nytt podcastavsnitt uppe med diskussion av animeadaption. Nästa episod funderar jag på att dra mitt trumfkort: Slice of life.
 5. MathJuice

  Gissa animen

  Jag har inga bra på lager just nu, så jag låter bollen löpa fritt till nästa person.
 6. MathJuice

  Gissa animen

  le Comic Girls
 7. Nytt podcastavsnitt ikväll klockan 19:00 live på twitch.tv/mathjuice

 8. MathJuice

  Anime våren 2019

  Nämnde bara det för att jag vet att de finns de som gillar Overlord. Sen så ligger Konosuba uppe i PTW men har inte dragit igång den ännu. Alla memes och korta klipp håller mig underrättad om den ändå.
 9. MathJuice

  Anime våren 2019

  One Punch Man 2: Ett måste. Kommer nog vara den roligaste serien denna säsong oavsett vilken riktning storyn tar. Isekai Quartet: Har bara sett Tanya the Evil och dess spinoff som var i denna stil, men kommer nog vara passivt positiv mot denna. Även om jag inte sett de andra tre så är det svårt att inte vara lite insatta i dom. Fruits Basket: Någon form av remake av förra serien eller kanske rent av en mer rakare adaption av mangan? Förhandstitten ser lovande ut, och den kommer nog få mig att gråta förhoppningsvis. En fin serie som alla borde se. World Witches Series 501-butai Hasshin Shimasu!: Slice of life spinoff från Strike Witches, synopsis och annan info påminner om Maidens in the Sky-mangan. Troligtvis inte samma typ av animation eller samma anda som originalen då Road to Berlin är i produktionsröret. Mera Strike Witches är alltid bra, så länge man inte gör om första OVA:n. Cinderella Girls Gekijou - Climax Season: Mera Cinderella Girls Theater helt enkelt. Girls und Panzer Daz Finale 2: Drygt ett år (eventuellt lite längre) sen del 1. Det är Girls und Panzer och det är bra Girls und Panzer, men kommer nog lida av samma problem som Hellsing Ultimate med år mellan varje del. Suck... Hibike Euphonium Movie 3 - Chikai no Finale: Vad jag har förstått så fanns det två filmer som sammanfattade säsongerna plus en fristående film, Liz to Aoi Tori, om Nozomi och Mizore. Så nu handlar det om nästa skolår och...sista avsnittet? Kyochuu Rettou: Ett speciellt fall både inom handling men främst produktionsmässigt då OVA:n ska promota mangan och dess crowdfunding för en serie. Kommer berätta mer om denna i kommande podcast så missa inte det!
 10. MathJuice

  Gissa animen

  Rätt!
 11. MathJuice

  Gissa animen

  "...Och det är därför som jag är smartare än du."
 12. MathJuice

  Gissa animen

 13. MathJuice

  Gissa animen

 14. MathJuice

  Gissa animen

  Hotaru best girl (Dagashi Kashi)
 15. MathJuice

  Anime.se Podcast Megatråd

  Vi försöker satsa på den 17:e då. Håller öppet för mer intresserade.
×