Hoppa till innehåll

MathJuice

Styrelse
 • Innehållsräkning

  1177
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  119

MathJuice vann senast dagen den oktober 11

MathJuice hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

252 Utmärkt

3 följare

Om MathJuice

 • Rang
  Moé Ambassadör
 • Födelsedag 05/27/1988

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Förrgår
 • Intressen
  Film, Musik, Spel, Idrott, Foto...Animé.

Kontaktsätt

 • Webbplats
  http://www.youtube.com/channel/UCFpZSMk4-5sDaaHFtolNWjQ

Anime och manga

 • MyAnimeList
  MathJuice
 • Hummingbird
  MathJuice

Spel

 • SteamID
  MathJuice
 • OriginID
  MathJuice
 • Battle.net
  MathJuice #2780
 • Xbox Live
  MathJuice
 • PSN
  MathJuice

Senaste profilbesökare

11771 profilvisningar
 1. MathJuice

  Anime.se Podcast Megatråd

  Yosh! Då försöker vi sikta in på denna söndag den 21:a, samling 18:30 i Discord.
 2. Sökes: Deltagare till nästa podcast med tema spel. Mer info i megatråden: 

   

 3. MathJuice

  Anime hösten 2018

  Anima Yell! är så skruvad och jag vek mig dubbelt av skratt. Jag trodde inte det skulle vara så roligt att se någon försöka starta en cheerleading klubb. Det börjar med något så enkelt som att misstolka "cheer" som "chair" och fortsätter med en fågelnäbb för extra effekt. Helt klart den mest energiska serien denna säsong, och skitrolig!
 4. MathJuice

  Goblin Slayer

  Det finns sanning i resonemanget och att alla har sin egna smak. Samtidigt så vill man försvara det lite, men tvekar sedan för att det är i grund och botten inte försvarbart. Som Strike Witches... Efter att ha sett avsnitt 2 så är jag övertygad att dom försöker göra den lite bekvämare än mangan (som är sju resor brutalare) samtidigt som man får in mer karaktär från gillets andra äventyrare. Dock så tycker jag inte så värst om röstskådespelet hittills. Speciellt Cow Girl har en riktigt jobbig ljus ton.
 5. MathJuice

  Gissa animen

  Okej, den bilden och det skämtet har jag sett förut...
 6. MathJuice

  Sverige och svenska i anime

  Free! Dive to the future: En ny utländsk rival dyker upp och, likt Haru, har stenhårt fokus på fristil. Albert Wåhlander, allas svenske fristilssimmare! Girly Air Force: En kommande serie där man slåss mot aliens med flygplan som har "kärnor" format som flickor (tänk samma koncept som Arpeggio of Blue Steel). En av dom heter Gripen, och självfallet flyger hon ett JAS Gripen...ett rosa JAS Gripen...
 7. MathJuice

  Goblin Slayer

  Tankar efter första avsnittet: Har hittills bara fått tag i de tre första mangavolymerna och vet inte hur långt light novel serien är, men den följer mangan till punkt och prickar. Första avsnittet går igenom halva första volymen. Om mönstret håller är vi uppe i ungefär sex böcker för en halv säsong. Många tror att serien kommer bli hårt censurerad p.g.a. övervåldet och det väldigt grova sexuella innehållet. Av vad som setts så kanske det inte sker så mycket, men brutaliteten eskalerar betydligt mer ju längre in man kommer så vi får se efter ett par avsnitt. Animationen är riktigt läcker. Kanske lite ljusare färger än förväntat. Att se Goblin Slayer i rörelse är så häftigt, speciellt när man ger honom hans signaturglöd vid ögat. Dock så är han 3D-animerad vissa stunder av någon anledning. Kanske för att det är enklare med all hans rustning? Soundtracket har riktigt tunga metalriff under actionscenerna. Riktigt maffigt när det luktar goblinslakt.
 8. MathJuice

  Goblin Slayer

  I en värld där drakar och demoner finns så är det svårt att tänka sig att ens bry sig om de mindre faror som lurar...som goblins. Bland de svagaste kreaturen i världen, goblins kan fortfarande vara en riktig plåga för oskyldiga på landsbygden eller äventyrare som känner sig lite för kaxiga. De förökar sig fort och har primitiva men brutala strategier som kan få även den mest erfarna krigaren att tveka eller bli överrumplad. Trots detta så bryr sig ingen om goblins...förutom Goblin Slayer. En erfaren äventyrare vars enda mål är att förgöra den gröna plågan till varje pris. Klassisk fantasy möter Dark Souls i en serie om en väldigt unik äventyrare. En stilren och brutal serie som är lite mörkare än vad som hittills visats i år.
 9. MathJuice

  Anime hösten 2018

  Så Zombieland Saga är...inte riktigt vad man tror vid första anblick. Det verkar som att en ny idolgrupp startas, och tjejerna i gruppen är alla zombies. Inte vad jag förväntade mig så helt klart bra överraskningsmoment. Det känns bara inte som mitt "gig" (hehehe). Det bör inte heller jämföras med Zombieland vad gäller humor även om vissa gånger känns som om det finns inspiration från just det. Helt olika dock.
 10. MathJuice

  Gissa animen

  Japp!
 11. MathJuice

  Gissa animen

  Aj då...
 12. Ny dator, defekt andra hårddisk. Frustrerad till tårar. :manlytears:

  1. Soverejn

   Soverejn

   *Skickar kramar*

   0D32A16398CED701A0CE051CA3191F1E035107C1

 13. MathJuice

  Gissa animen

 14. MathJuice

  Figurköp

  Måste uppfylla årets kvot.
 15. MathJuice

  Gissa animen

  Blame?
×