Hoppa till innehåll
 • Meddelanden

  • Sceleris

   Byt lösenord   12/17/17

   Byt lösenord. Det finns en liten men inte obefintlig risk att lösenord har läckt. Se detta inlägg:   

MathJuice

Team Anime.se
 • Innehållsräkning

  992
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  102

MathJuice vann senast dagen den januari 13

MathJuice hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

217 Utmärkt

2 följare

Om MathJuice

 • Rang
  "It's joke!"
 • Födelsedag 05/27/88

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Förrgår
 • Intressen
  Film, Musik, Spel, Idrott, Foto...Animé.

Kontaktsätt

 • Webbplats
  http://www.youtube.com/channel/UCFpZSMk4-5sDaaHFtolNWjQ

Anime och manga

 • MyAnimeList
  MathJuice
 • Hummingbird
  MathJuice

Spel

 • SteamID
  MathJuice
 • OriginID
  MathJuice
 • Battle.net
  MathJuice #2780
 • Xbox Live
  MathJuice
 • PSN
  MathJuice

Senaste profilbesökare

6538 profilvisningar
 1. Ramen Daisuki Koizumi-san

  Jag provade göra ramen efter att ha sett showen. Den blev väldigt urvattnad, men det beror nog på att det var första gången som jag lagade med buljong. Plus att risvinägern och chilin gav en stark eftersmak... Serien i sig är väl lagom ljummen och som tidigare nämnt hänger det mycket på sidokaraktärer. Personligen gillar jag Koizumi även om hon måste bäras fram av de andra, men det känns ibland som att matpratet går lite överstyr, titeln till trots. En rolig eftertankte: Koizumi-san spelas av OreImo's Kirino medan Jun spelas av Idolmaster's Takane. Så den mest inåtriktade personen är spelad av den mest utåtriktade medan den mest matreserverade spelas av det största matvraket i mannaminne. Bara en liten lustig detalj.
 2. @Klona Holla at me så kan vi lira tillsammans. Jag tror @Brezals lirar lite nu också, så vi kanske bildar en förstakedja. =3
 3. Gissa animen

  Idolmaster Xenoglossia?
 4. Gissa animen

  Kiddy Grade?
 5. Så jag gjorde det, jag provade VRChat. Det kändes riktigt skumt att vara runt människor på det sättet även utan VR. Sen så hjälper det inte att ta en trip till Uganda...eller ja, man borde nog uppleva "the wei" minst en gång när man är inne. Men sen hände något lustigt: I en bar fanns en Nanachi från Made in Abyss, fast med Musse Piggs röst! Han var del av "trap patrol" som sökte efter alla kvinnliga avatarer och frågade om de var traps. Så även om man själv inte engagerar sig så finns det folk som gör det och ger en upplevelse. Tekniskt sett så var det en mardröm dock. Laddningstiden från det man startar det är enormt, och det är inte garanterat att det ens startar. Vissa menar att det kan bero på serverbelastning så det ger en begränsad frihet att logga in och ut vid vissa tider. Det startar inte ens i fullscreen så jag har kört i windowed mode hela min session. Det går att fixa, bara inte från standardmenyn. Sen så är det riktigt invecklat att fixa en egen avatar. Först själva avataren, eventuellt rigga ett skelett i Adobe Maximo, ladda ner Unity Engine, bifoga modell, skala ner, markera kamera, ändra ben, välj animation, logga in på VRChat och sen överföra. Ojoj... Har en vid redo snart, så länkar nog i Discord för att se "Musse".
 6. Vilket spel klarade du senast?

  Under jul och nyår kände jag ett sug för shooters, men med fokus på single player. Så jag spelade igenom första F.E.A.R. igen. Du är en soldat i ett specialförband som hanterar "speciella fall". Detta innebär en psykiskt begåvad individ som kontrollerar en arme av kloner...plus att en liten flicka från The Ring spökar runt och dödar allt och alla. Gameplayet håller än och jag klarade även expansionerna Extraction Point och Perseus Mandate. Det bästa spelen i serien och ger en utmaning med stark A.I. som kan flankera en. Du kan även använda bullet time för extra Matrix-effekter. Grafikmässigt ser den lite gammal ut, men den har support för moderna maskiner. Skjutandet håller dock riktigt väl. Sen provade jag Metro 2033. Efter ett atomkrig så är Ryssland obeboeligt så befolkningen har sökt sig ner till tunnelbanorna. Som Artyom lever du i blandad misär där faror lurar överallt som mutanter, demoner, förorenad luft, banditer och även nazister. Det är gammalt men håller ändå bra standard, plus att det har en reduxversion för bättre grafik. Det har även två uppföljare och en till på väg. Eftersom du lever mitt under en atomvinter så gäller det att spara och söka efter resurser så gott det går. I denna värld så används ammunition av militärstandard som valuta, så du kan välja att förhandla med dom eller skjuta med dom för extra skada. En ovanlig men intressant mekanik så att säga. Spelmässigt, grafikmässigt och storymässigt så är detta en fullträff. Rekommenderar starkt för dig som söker en single player- upplevelse.
 7. Bästa bildtexten

  Cooking Mama: Hell's Kitchen Expansion
 8. "Animemer", Roliga bilder & videos!

  Mer Kongo!
 9. Vilket spel klarade du senast?

  Första Arkham-spelet är linjärt och mycket backtracking, men det är bra fokus och riktigt väl flytande i handling/gameplay. Vill du har en mer öppen värld så finns Arkham City, utöver det så är det väldigt likt första. Synd att du inte tyckte om första då det var i min mening favoriten.
 10. Finns det någonstans i Luleå där man kan äta ramen?

  1. Visa tidigare kommentarer  3 till
  2. Soverejn

   Soverejn

   Finns en Japansk Restaurang i Umeå (http://www.sagami.se/) men dom serverar inte ramen vad jag vet.

  3. Sceleris

   Sceleris

   Café La Vache i Luleå har nudelsoppa, det är väl ramen? Eller?25310974_198409807402558_9218942155230086011_o.jpg

  4. MathJuice

   MathJuice

   Värt att prova i alla fall. =3

 11. Gissa animen

  Rätt!
 12. Vilken anime såg du klart senast?

  Grejen med just Kumiko är att man enklare kunde relatera till henne då det som sker runtomkring ibland är utom hennes kontroll. Hon kanske vet, hon kanske kan knuffa det i rätt riktning, eller så löser det sig av sig självt. Poängen är att man bryter mönstret där "huvudkaraktären måste lösa alla konflikter". Hibike! Euphonium gör det fruktansvärt bra och engagerar en i de andra karaktärerna runtomkring. Pluspoäng att hennes hår är lite annorlunda från andra huvudkaraktärer som tydligen måste ha kort rakt hår med ahoge.
 13. Gissa animen

 14. "Animemer", Roliga bilder & videos!

  MOAR Blend S!
 15. Gissa animen

  E det den däringa från Black Butler?
×