Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

MathJuice

Styrelse
 • Innehållsräkning

  2 003
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  194

MathJuice vann senast dagen den november 26

MathJuice hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

390 Utmärkt

6 följare

Om MathJuice

 • Rang
  Moé Ambassadör
 • Födelsedag 1988-05-27

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Gessen Academy
 • Intressen
  Film, Musik, Spel, Idrott, Foto...Animé.

Kontaktsätt

 • Webbplats
  https://www.youtube.com/channel/UCFpZSMk4-5sDaaHFtolNWjQ
 • Twitter
  https://twitter.com/MathJuice1

Anime och manga

 • MyAnimeList
  MathJuice
 • Hummingbird
  MathJuice

Spel

 • SteamID
  MathJuice
 • OriginID
  MathJuice
 • Battle.net
  MathJuice #2780
 • Xbox Live
  MathJuice
 • PSN
  MathJuice

Senaste profilbesökare

69 376 profilvisningar
 1. MathJuice

  Gissa animen

  Bofuri?
 2. Jag har varit aktiv inom Girls' Frontline i snart fyra år. Eller ja, aktiv är ett starkt ord då jag i slutändan bara gjorde dailies och samlade de senaste dockorna som kom ut. Det har varit roligt men just nu är det bara en indoktrinerad rutin som tar tid från min vardag som jag kunde göra annat med. Och även om jag har lagt ut pengar på det så känns det som att jag kom billigt undan jämfört med andra och det hjälpte nog med mitt beslut innan sunk cost fallacy kickade in. För ett tag sen så kom Goddess of Victory: NIKKE med sin engelska klient och jag provade det då det dels var ett form av skjutspel (och i och med det en mer interaktiv upplevelse jämfört med andra AFK-mobilspel), dels så tverkar karaktärerna för en när dom skjuter vilket är en välkommen feature . Det var dock tre punkter som kortade ner det roliga: Det var extremt buggigt, från stats och abilities som inte fungerade till att tappa kontakten med servern mitt i ett uppdrag och tvingar dig att göra om det från början. Jag stötte på en vägg rätt tidigt. Man var tvungen att ganska kvickt levla upp sina karaktärer för att kunna klara av uppdrag. Ett udda designval verkade också sätta krokben för flera användare: Om du har lägre combat rating än den rekommenderade för ett uppdrag, räcker att ha en poäng under, så får man en 25% debuff i stats. Ett verkligen bakåtsträvande koncept. Gachan var för aggressiv och inte belönande nog. Till att börja med var upplägget med rariteteten väldigt skumt då det fanns 9 rare (den sämsta graden) NIKKES, 9 super rares och 46 SSR:s. En ganska ojämn uppdelning som straffar dom som inte rullar. Och på tal om rulla så kostar en NIKKE banner pull 60(!) kronor. En tio pull går på sexhundra, ett pris för ett sprillans nytt TV-spel eller trettio liter bensin. Så med dessa frustrationselement avinstallerade jag NIKKE för jag kände att det inte gick att bolla två gachas samtidigt. Det fick mig att tänka på vad jag egentligen gjorde med Girls' Frontline och ledde till att jag kort därefter tog bort det också. Så kanske hjälpte NIKKE mig att inse att min tid är mer värdefull än att spendera på något halvdant tidsfördriv i bakgrunden. Men vem vet, i värsta fall kanske jag lägger ner mer tid på Genshin Impact (vilket jag för tillfället inte ser som en gacha och kommer förhoppningsvis inte spendera pengar på) eller kanske provar på den nya expansionen till World of Warcraft. Med det sagt så känns det skumt att ha brutit en rutin och det finns en viss abstinens. Jag kommer nog mest sakna Lee-Enfield, men jag har redan henne som en figur så kanske det hjälper till att hålla mig borta från den hjärndöda grinden...
 3. MathJuice

  Gissa animen

  Yus!
 4. MathJuice

  Gissa animen

 5. MathJuice

  Gissa animen

 6. MathJuice

  Gissa animen

 7. MathJuice

  Gissa animen

  Ochibore Fruit Tart?
 8. MathJuice

  Gissa animen

  Fortfarande billigare än de flesta andra gatchas...
 9. MathJuice

  Gissa animen

 10. MathJuice

  Gissa animen

  Efter skilsmässan med Bungee så tappade Cortana allt hår...
 11. MathJuice

  Gissa animen

  Datz' a big shoota'!
 12. MathJuice

  Gissa animen

  Love Live Sunshine: Over the rainbow
 13. MathJuice

  OP eller inte OP?

  Någonting som jag personligen känt är att bra serier brukar inte betyda bra OP. Dom är okej, men inte sådär så man brukar lyssna nonstop på repeat. Strike Witches har tematisk musik men är ganska positivt med tanke på att hela världen slåss mot en utomjordisk invasion. Girls Frontline höll i slutändan inte måttet som serieadaption men hade ett alltför påkostat OP som också var på engelska. Det råkar också vara bland de bästa OP:s jag har hört. Om man ska ha riktigt bra musik till OP ska man söka efter GARNiDELiA, Sawano Hiroyuki eller dyka in i slice of life-genren.
 14. MathJuice

  Gissa animen

  No clue desuwa~
 15. MathJuice

  Anime hösten 2022

  Chainsaw Man var...Öööhh...Jag vet inte. Såg första, skimmade igenom andra, och sen kände jag ingenting för den. Verkar inte vara min grej helt enkelt. Men jag hoppas att dom håller uppe kvalitén i animationen genom resten av säsongen. Däremot verkar jag ha fallit för charmen i The Eminence in Shadow. Oj, så tossig och med 3 kidnappningar på de fyra första avsnitten. Den är sådär självmedveten om sin tropighet att det blir intressant att följa. Gillar Cids tillbakalutade personlighet och hans besatthet med sitt bakom kulisserna-tema. Sen så har Arknights haft premiär. Verkar intressant, men väntade mig en mer vuxnare röst för the Doctor. Hoppas den inte fallerar lika hårt som Girl's Frontline, men å andra sidan så ligger inte WB bakom Arknights.
×