Hoppa till innehåll

MathJuice

Styrelse
 • Innehållsräkning

  1 750
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  172

Inlägg postat av MathJuice


 1. Avsnitt 12:

  Spoiler

  Typiskt uppdelning av säsongen asså. Nästa är inte säsong 3 utan säsong 2 del 2.

  Anyway, varför går Kuro med på ett nytt namn? Eller var det bara en placeholder ifall någon skulle ge honom ett namn? Självfallet finns det så många feågetecken att bena ut som troligen ges svar på nästa "säsong", men det viktigaste är att draken har befriats. 

  Svårt att känna hajp när man inte vet när man får se resten... 

   


 2. Avsnitt 11

  Spoiler

  Jag skrattade så hårt åt hur lätt motståndet föll mot en seriös Rimuru. Kul också att se honom omfamna sin inre Ainz när han ser deras bullshit.
  Kuro var spoilat för mig via MAL och nu förstår jag postern i första posten med alla i svart kostym. Allting kommer nog falla samman nästa vecka, men tills vidare så yay Shion! Ska dock bli intressant att se hur de reagerar på Kuro med tanke på att han och Shuna har lite historia mellan varandra.

   


 3. Boku no Hero Academia säsong 5: All my yes! Hajp som bara den för fortsättningen!

  Ijiranaide, Nagatoro-san: Av alla retsticke-serier så har jag inte gått igenom någon riktigt sådär. Jag trodde att Nagatoro skulle vara intressant på duken, men en första trailer gjorde mig skeptisk. Får se om den håller.

  Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu Ω: Den ack så snuskiga men lowkey skitbra isekain med den starkaste demon lorden får sin välförtjänta andra säsong. Argumentera inte emot, för ni vet att det är sant! Denna darling kommer äga sönder allt annat...förutom MHA förstås.

  Tensura Nikki - Tensei shitara Slime Datta Ken: Så en slice of life spinoff på Rimuruland? Grejen med spinoffs är att de kanske inte är lika hajp som originalen men dom är oftast ganska bra och är sådär avslappnade sköna. Ska bli intressant att se ett mer gladare perspektiv med tanke på hur mörkt säsong två har blivit...

  Fruits Basket - The Final: Ligger så efter med tvåan dock. Tvåan ska erkännas är lite trögare än ettan, men gissningsvis blir det ganska tungt denna säsong också.

  Zombieland Saga - Revenge: Säsong två för Franchouchou och jag har ingen aning om vart det kommer leda. Hoppas på mera tunga hits i alla fall.

  Huge wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou: Det här känns lite fel, men samtidigt väldigt bekant på något vänster. Kan bli intressant.

  Slime Taoshite 300-nen, Shiranai Uchi ni Level Max ni Nattemashita: Häxserier är alltid bra, och denna ser ut att bli rolig. Lite oklart om jag gillar animationsstilen dock, men vi lär nog se hur det håller ganska snart...

  86: Trodde inte att denna light novel blev så snabbt adapterad, men här är vi nu. Scifi action med drönare, kan bli intressant.

  Yakunara Mug Cup mo: Slice of life om...krukmakeri? Inte så såld på just krukor, men är den lik Breakwater Club eller Yuru Camp så måste man ändå prova.


 4. Avsnitt 10

  Spoiler

  Wow, nu händer det grejer!

  Äntligen får vi se lite mer action med mycket fokus på hämnd. De tre klåparna verkade bara vara snack och ingen verkstad, så att säga. Det underliggande temat att de inte visar ingen nåd för att de förtjänar ingen känns lite felvinklad samtidigt som man ändå inte kan sympatisera med Falmuth. Det läskigaste är kanske hur Rimuru...håller tillbaka känslorna? Svårt att säga då han tekniskt sett inte kan känna några känslor som ett slime? Jag är nog ute och cyklar där, men som sagt så är det förståeligt att man känner sorg, vrede och hämndlystnad efter vad dom gått igenom. 

  Den där magikern dock känns som en joker i spelet, men man vet aldrig med så starka protagonister. Trion av "legoknektar från en annan värld" föll ganska platt efter att ha blivit serverade en seger tack vare barriärerna. Skulle bli intressant om det felantänder och hans atombombsmagi smäller av mitt i huvudstaden...

   


 5. Avsnitt 9
   

  Spoiler

  Mycket tidsslöseri detta avsnitt...

  Sen så slutade det lite antiklimatiskt och lite skumt med att "lära via respekt och vänskap, men först ska jag döda 10.000 av dom och bli en demon lord."
  Slutrepliken kändes mer mäktig.

  Svårt att säga innan man får se lite action, men dom är ganska förlåtande över en sån liten chans att få tillbaka sina förluster. Det känns också som att jag kommer acceptera det för jag är cheesy, men än så länge känns det lite som att dom tar det lite väl chill och, som Kaijin nämnde, idealistiskt.

   

×