Hoppa till innehåll

Venoz

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  151
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  8

Venoz vann senast dagen den november 20 2012

Venoz hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

35 Utmärkt

Om Venoz

 • Rang

Profilinformation

 • Kön
  Hemligt
 1. Venoz

  Lucky Star

  Det är ju samma författare om jag minns rätt, så det kan bli bra. Jag hoppas bara att det inte går utför och tar bort det som var bra med Lucky Star. För om det är en sak som jag tycker att Lucky Star har, så är det charm.
 2. Venoz

  Gott nytt år!

  Gott nytt år! Låt oss göra det här året ännu bättre! :)
 3. Venoz

  Anime hösten 2012

  @Hillster, tyvärr inte men jag vet att många har fallit pladask för det. Men med allt det sagt och vad jag förstått så är det nog snarare en utav Key's värsta, men det är ju subjektivitet och det betyder inte att den är dålig. Kortfattat - jag skulle nog rekommendera ditt val. Mer gånger än inte så är det väl rätt svårt att klå originalet. :) ----- På tal om Anime hösten 2012 så måste jag säga att om det är en serie som jag tycker fått för mycket uppmärksamhet så är det Tonari no Kaibutsu-kun. Min poäng är inte direkt att den är dålig, men att den inte är så bra som jag förväntade mig att den skulle vara efter alla människor som skrev så gott om den. Min största höna är att den är ju minst lika konstig som harem och ecchi serier som jag märkte att många kritiker pekade på och kritiserade högt när de berömde den här serien. Karaktärerna är ju inte alls realistiska här heller. Killen i serien är ju inte bara konstig, utan rätt galen (på ett dåligt sätt) om man kollar på hans beteende och vad han gör. Aja, serien i sig är absolut något man kan kolla på och har någolunda kvaliteter av sevärdhet, men jag märkte rätt snabbt att den inte föll mig till smaken.
 4. Rätt intressant, lite kul att höra ifrån bakom kulisserna och dylikt. Känslan dem klippen lämnar en med är väll att det är kul att vissa utav dem delar våra intressen. Alltifrån japanska berättelsespel, till anime och manga. Skulle vara lite tråkigt om dem bakom brancshen tyckte det var helt tråkigt eller värdelöst. Vettefan, det är väll lite som det här forumet. Kul att man inte är ensam och att det finns mer som får samma glädje =)
 5. Venoz

  Nekomonogatari

  Du är långtifrån ensam, Ryssen! Jag värmde mig upp till Katanagatari, och Bakemonogatari var helt suverän. Jag hoppas Nekomonogatari är lika bra som jag förväntar mig att den är. Förhandstitten var lovande.
 6. Venoz

  Shingeki no Kyojin

  Längtar! Jag tror att det kan bli grymt. Men jag ogillar första bilden som visades. Som andra skrev - varför brinner det? Att jättarna invaderar betyder ju inte att det måste brinna överallt precis.... fast jag förstår samtidigt varför. Känns bara lite billigt att använda sig utav eld på ett sådant sätt -- för visst, det är ju ett val, men det är ju också ett utav det enklaste man kan göra för att skapa stämning och en bra PR-bild. Mina förhoppningar är att det verkligen fångar atmosfären och på något sätt inte förlöjligar det hela. Jag har inte läst serien alls, men det är ju ändå uppenbart utav det man har läst bland kommentarerna här och där att det är en del läskiga scener.
 7. Venoz

  Japan

  Det här kunde jag ej motstå. Det är väll en reningsritual? "One ritual when visiting the grave is to wash the tombstone, which can be simply pouring water over the gravestone or actually brushing and cleaning away any dirt that has gotten on the stone."
 8. Venoz

  Anime vintern 2012/2013

  Definitivt Boku wa tomodachi ga sukunai next Minami-ke Tadaima Chihayafuru S2 Rätt säkert någon gång Mangirl! Ore no Kanojo to Osanajimi ga Shuruba Sugiru Yama no Susume Kotoura-san Ai mai mi Ore no Kanojo to Osanajimi ga Shuruba Sugiru Möjligtvis någon gång i mitt liv Maoyuu Maou Yuusha Det jag saknar är väll någon bra actionserie, men mer än det.. jag vill ha mer sportserier. Bakuman, Hikaru no Go, tja det är en rätt hög standard men jag vill ha något som får mitt hjärta att brinna! Inte något fel alls med Chihayafuru som jag älskar, men det är inte riktigt super spännande. Hursomhelst jag har rätt mycket tur då jag gillar slice of life och moe och allt det där, men jag måste erkänna att först tänkte jag att det var en riktigt bra säsong men jag kanske var lite för optimistisk. Vivid red finns ju faktiskt, men... som Sceleris skrev är jag rädd att det blir något Strike Witches liknande, och mer specifikt, med fanservice . Det är helt korkad att bedöma hur bra en säsong faktiskt är innan den ens är över, men just nu skulle jag väll säga baserad på första intrycket att den ser helt okej ut. Jag kommer inte att klaga, men den skulle kunna vara mer än bara lite bättre.
 9. Venoz

  Top 5 Anime ni sett!

  Finns så himla många, men här är några som jag uppskattat väldigt mycket. 1. Hikaru no Go (Fullkomligt älskade serien... så himla bra minnen) 2. Aria (Serien som drar inspiration ifrån Venice, inte den där ecchi/harem anime). 3. Yakitate Japan! 4. Hunter x Hunter originalserien (Inte sett sista så har ingen åsikt) 5. Clannad
 10. Venoz

  Sword Art Online

  Känner mig lite disillusionerad med serien måste jag säga. Från att vara en tia eller stark nia i min bok har den sjunkit till en åtta eller sjua. Alltså.. jag vet inte, den känns inte stark längre. För mycket moe och tjejer? För lite vikt på huvudberättelsen? För att inte nämna det sista avsittet som var rätt tort i mina ögon (för enkelt att förutspå, inga direkta överraskningar). Den saknar glöd, det är allt jag säger. Det behövs mer kol i pannan.
 11. Venoz

  Anime sommaren 2012

  Angående Natsuyuki Rendezvous, så måste jag säga att jag har konflikterande känslor. Jag vill gilla det, men jag har sett ungefär halva serien nu, och medan det är långtifrån dåligt så kan jag inte säga att jag tycker att det är speciellt intressant. Jag hoppas den där basket serien slutar snart så jag kan se på alltihopa på en och samma gång.
 12. Venoz

  Röstskådisdrama

  Jag vet inte helt ärligt talat. Jag är alldeles för misstänksam mot saker och ting -- inte på ett bra sätt. Men även då.. alltså.. jag kan inte köpa det. Ledsen. Det var inte ens en ursäkt utan de snackar om att det är vi som har fel, fastän kommentarer som "Det var kul att se en människa bli krossad"... fast samtidigt så säger ju han själv att han är väldigt nära med den som sa det och att han tycker att det är olyckligt. Tror sanningen ligger någonting mittemellan. Det var nog fult och lite mobbning, men det kanske inte var så illa menat som vi uppfattade det. Ungefär som att det var lite tyket, men att det var gjord under en god ton eller något i den stilen. Återigen, han sa ju själv att han har bra relationer med alllihopa och tycker att det är tråkigt att de har lidit pga det här. Nä, nu mumlar jag lite för mycket. Sanningen ligger nog mitt i mellan båda två. Det var dåligt gjort men det hela har väll överdrivits kraftigt.
 13. Venoz

  Sword Art Online

  Förstår inte alls personer som blir upviglade av det senaste avsnittet. Jag känner inte mer passion för serien än tidigare -- känns ju precis som vanligt. Visst, jag antar att det är mer fokus på huvudberättelsen.. men det känns ju mer som ett paket utav 2 eller 3 avsnitt som vi ser nu, för att sedan bli sidoberättelser osv. Alltså.. det var ett bra avsnitt. Men det var inte gudomligt, jag tycker inte ens att det var riktigt bra. Det fungerade helt enkelt bara. Om något känner jag nästan lite "Jaha.." känsla när jag såg på slutet utav avsnittet. Visst, det är väll inte direkt en cliché, men det kändes ändå väldigt.. artificiellt?
 14. Venoz

  Röstskådisdrama

  Jo, det håller jag med om. Det är definitivt synd, det tycker jag inte att hon förtjänar. Som en beundrare av hennes arbete tycker jag det är ännu mer synd. Jag hoppas att det inte påverkar hennes karriär för mycket -- för det kan det ju mycket väl göra. Anseende är ju allt i Japan enligt vad man har hört. Att ens indirekt bli kopplad till en sådan här grej kan ju leda till att människor inte vågar anlita en för att det är dålig PR. Efter att ha reflekterat ett tag... hur man än vänder och vrider på det så är de skyldiga. Men den jag tycker borde absolut få sparken är ju producenten -- i mina ögon är ju han den värsta, han som är ärkeskurken. Samtidigt som jag säger detta... så skrattade och förnedrade Terashima hans "vän" och kvinnan hånade honom för att han inte fick någon roll. Jag har väldigt svårt att känna sympati om jag får vara helt ärlig
 15. Venoz

  Röstskådisdrama

  Hade läst om detta innan, men visste inte att det var SÅ hemskt. Shit alltså. Jag skulle säga att det här är ett utmärkt exempel på personer som inte har blivit vuxna på riktigt, utan fortfarande beter sig som barn på sandlådenivå. Herregud alltså. Sugita är verkligen awesome -- det säger mycket om hans karaktär. Han har vunnit en "fan" här. Jag tycker det här är så sorgligt. Mer än ilska eller något likt det, så känner jag mig bara ledsen när man hör sådana här saker. Man tycker synd om killen som blev förnedrad, man tycker synd om dom som blir inblandad i allt det hela, och jag tycker till och med synd om personerna som betede sig vidrigt -- fast då i den mån att jag önskade att de visste bättre hut, inte att de inte förtjänade allt skit dom får nu. Men mer än något annat.. om jag ser någon hjälte i den här nyheten, så måste det vara folket som blev upprörda och sade åt på skarpen. De som markerar att det här är inte okej, och gör ljud -- t.o.m dom som avbokar sina förhandsbokningar och dylikt för att markera att de inte kommer att hjälpa sådana svin, även om det inte är direkt kopplat till serien. De gör en markering, och det betyder bland annat att människor tar avstånd från sådant här -- t.ex så borde ju detta ge en tydlig signal om att inte arbeta tillsammans med sådana här typer av människor, och ge någon slags konsekvens utav det hela. Karma. Jag måste också säga.. jag tror det är lite inbakad i kulturen så att säga, och då menar jag anime industrin. Alltså -- det är svårt att tjäna pengar, det är många som vill in, det är tuff konkurrans och arbetstider och det är hårt arbete. Sedan tas inte mobbning väldigt seriöst där borta. Min poäng är att jag är inte särskilt förvånad att det hände -- jag tror det finns rätt mycket frustration, ta bara Hajime Kikuchis meddelande. Så i slutändan har jag bara detta att säga -- det här är tragiskt och jag tycker synd om killen. De ansvariga får det som de förtjänar. Jag hoppas att Japan och människorna inom anime industrin där borta tar åt sig detta och tar mobbning mer på allvar, och inte accepterar eller tolererar sådant här skit som gör världen så himla dyster.
×