Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Adephi

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  111
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  3

Adephi vann senast dagen den augusti 23 2012

Adephi hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

17 Bra

Om Adephi

 • Rang

 • Födelsedag 1983-09-12

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Plats
  framtiden

Kontaktsätt

 • Webbplats
  http://www.tradera.com/butik/Adephis_Collectibles
 1. Adephi

  Önskeleken!

  Din önskan är uppfylld, men Justin Bieber gör all musik och över hälften av de manliga (?) rösterna. Jag önskar att det blir jättefint väder den här sommaren.
 2. Adephi

  Figurköp

  <3
 3. Jag kan ställa upp, handlar ofta på Ebay :) Kollar sällan här men släng iväg ett mail med frågorna till horsefan1@hotmail.com så svarar jag så gott jag kan :)
 4. Jag läser gratis på nätet men köper de serier jag gillar riktigt mycket. I en del serier, som tex Red River, köper jag första boken, läser resten på nätet för att sedan köpa resten av serien i bokform. Det är helt klart trevligare att sätta sig med en manga i bokform än att sitta och läsa på en skärm hela kvällen. Sen är det ju också en himla varierande kvalitet på scanlations. En del är så dåligt gjorda att det knappt går att förstå eller ens läsa texten.
 5. Är farligt att besöka en bokhandel när man har lite extra cash på fickan. kan hända att man kommer hem med del 1-9 av Sailor Moon mangan >.>

  1. Olji

   Olji

   Det är lugnt, jag ta hand om den åt dig om den tar plats. <w<

 6. Adephi

  Shin Sekai Yori

  Shinsekai Yori är nog det sorgligaste och mest deprimerande jag sett sen Terra e. Men det är den bra sortens sorg och depression. Fast berättandet är lite hackigt i början. det känns lite som om första två tredjedelarna av serien hade funkat lika bra som flashbacks under sista delen. Slutet var ovanligt bra för den här typen av serie. Tycker det knöt ihop de flesta trådar och det enda jag undrade över när sista avsnittet var slut var vad som egentligen hände med Maria och Mamoru. jag hade gärna vetat lite mer om deras öde.
 7. Adephi

  Vilken anime såg du klart senast?

  Shin Sekai Yori, From the new World, för ca 5 minuter sen. Jag... vet inte riktigt vad jag ska säga ärligt talat. THEM FEELS! T__T Jag har nog inte sett en serie med så mycket feels sen Terra e...
 8. Shinsekai Yori... platta karaktärer, ingen handling, förvirrande och blandad kvalitet på the animation... så varför kan jag inte sluta titta? THEM FEELS. ALL OF THEM.

 9. Det går alltid att göra plats ;p
 10. Hakkenden: Eight Dogs of the East - se den. Första avsnittet är lite skakigt, men redan i ep 2 skärper den till sig och sen blir det bara bättre <3

 11. Adephi

  Era skrivbord

  Här e mitt "nya"
 12. Adephi

  Amnesia

  Jag älskar Amnesia. Normalt är jag inget fan av såna långsamma serier, men jag diggar upplägget i denna. Hoppas bara vi får reda på mer om Orion och Ukyo snart. Åhå? Detta är mitt hundrade inlägg här. Det måste nästan firas :D
×