Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Filmcell

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  43
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  2

Filmcell vann senast dagen den juni 20 2013

Filmcell hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

10 Bra

Om Filmcell

 • Rang

 • Födelsedag 1991-02-23

Profilinformation

 • Kön
  Man
 1. Filmcell

  BABYMETAL - J-Pop + Metal = ..?

  Baybmetal är lika mycket metal som . Men tack vare det sätter in j-pop c i det metal soundet så skapar det något som är ganska svårt att sätt i en del av musik grenen. Men metal som musik still är ganska stor att säga vad som är metal eller inte, är svårt. Medan jag ränkar hair-metal som metal så finns det andra som inte räknar det som det. Det är för popist eller för mainsteam för deras öron. Jag tror vad man har för musik smak kort sakt.
 2. Filmcell

  Anime hösten 2013

  Jag kollade över lika serier som jag tyckte lätt intresants ut av alla och skrev lite kort om dem. Yowamushi Pedal: Varkar vara en sport anime som kan var rolig att kollapå, plus så är den inte en ny Baseball, Basketboll eller Fotboll anime. Det är inte det att sporter är roliga att se på.Men Ibland så vill man ser något som inte dessa tre sporter. Hajime no Ippo Rising. Baserad på en manga över 1000 kapitel och den första serien är nog av den bästa serien som jag har sett. KLART jag kommer se den . KIll la Kill.kommer blir kul att se hur skaperen utav Gurren Laggan talar deras nya serie. Kommer den vara lite EXTREM eller kommer den var lungare än Gurren Laggan Gaist Crusher. Ser lovade ut. Gundam Bulid: Får lite Danball Senki vibbare utav serien. Battle sprit Saikyou Ginga Ultimte zero ok ok jag har en dragning till den typ av serie så jag kommer nog se den som jag har gjort med de andra 5 säsongerna som har kommit ut. Men vilken lång title. Vill att jag ska förklara mer så säg till.
 3. HAnine no Ippo Säsnong 3 kommer i höst...YES, YES, YES

 4. Filmcell

  Kamen Rider, Super Sentai och tokusatsu

  När man pratar om tokusatasu så handlar det för det mesta om andligen super sentai,kamen rider, ultraman och godzilla.Men det finns andra serier som inte lika stora som de fyra som jag ränkar upp som tex Tomica Hero Rescue,Garo, Pretty Guardian Sailor Moon,Cutie Honey och Shinbuya 15. Men det kommer en ny series som som kanske kommer ganska populär om man kollar på pappet. Serien hetter Shiromajo Gakuen eller Innocent Lilies. Serien Scriptwriter är Reiko Yoshida. För de som inte vet (jag var en av deras person) så har Reiko Yoshida var involvera i en rad av anime series som tex K-on, Blood+ och Saint Seyia Omega. Serien ska regisserad av Koichi Sakamoto som har jobbat inom tokusatsu under lång tid. Han började som stuntman under teater variationen ut av Hikari Sentai Maskman under 80-talet, Just nu så är han regissör till den nya super sentai Zyuden Sentai Kyoryuger. Serien handlar om ... Jag vet inte faktiskt inte. Det har inte släppt så mycket vad handlingen kommer vara om. Det vi vet att den kommer ha action scener bland med "Moe" scener. Käritärerna kommer spelas av medlemmar ut ifrån sång gruppen, DEMPAGUMI.inc. Innocent Liljjes kommer att sändas över hela värden via en viki och serien kommer vara 10 avsnitt lång och en film kommer släppas den 21 September i japan Så vad tror jag om Innocent Liljjes. Tralieren väkte lite mitt intresse, men jag vet inte. Serien ser bra ut.Men tack vare att man vet inte vad som historien kommer handla om så kommer jag se om jag kommer ihåg den när den börjar att sändas.Men vad tycker ni? Kommer detta bli eran första tokusatsu serie eller kommer ni hoppa över den helt? Souce för mig: http://www.crunchyroll.com/anime-news/2013/07/05/video-fantasy-tokusatsu-heroine-series-innocent-lilies-to-be-simulcasted-worldwide Tralier:
 5. glad middsommar på er

  1. Unn

   Unn

   Glad midsommar till dig med :)

 6. Filmcell

  Inaktiva presentationer

  Du presenterade i dig i allefall Då får jag säga välkommen till anime.se till dig Akane-chan. Här finns allt ifrån gamla vättraner som såg serier som fist of the north star på svenska när den hade släpps VHS( jag hoppas att ni kommer ta illa upp ) till personer som bara precis fått sin första smak av japan populärkultur. PS. om du gillar Fariy Tail så ska du se eller läsa mangakas förra serier Rave Master. Du kommer gillar hur vissa saker finns i båda serierna.
 7. vet någon hur man gör om man ska köpa något ifrån steam?

  1. Sceleris

   Sceleris

   Man går in på sidan för det spel man vill ha, antingen i klienten Steam eller i webbläsaren på http://store.steampowered.com/ och sen så klickar man "lägg till i kundvagnen", och sen "köp åt mig själv".

 8. Filmcell

  Inaktiva presentationer

  Då får jag säga välkommen till anime.se Loopist. Jag hoppas att du kommer att trivas här. När det någon annan serie som du gillar än naruto som du gillar?
 9. Filmcell

  Europas Sångtävling 2013

  Jag själv är person som hade ett intresse över ESC en gång i tiden, men medan jag blev äldre och min smack för musik och intressen ändras så blev jag ganska uttråkad av det. Jag tror om det senaste tre årens tävlingar så har faktiskt inte ens kollat på någon av tävlingarna. Förra året så fick jag veta att tävlingen skulle var absabajan när det började pratat om det på rapport om hur regeringen hade tvingar personer att flytta för att det skulle ge plats till arean som det skulle ha till tävlingen. Det var ju kul att det är i Sverige igen, men låten som vann för oss var inte (enligt mig) så bra. Jag kan inte sätta mitt finger på varför jag inte gillade låten. Jag gillar bara inte den. Året är bättre men fortdarrade så där. Känns normalt, något som man hör på radion. Det var inte den "wow" i låten som tex när vindarna viskar mitt namn hade. Sorry om jag är lite nedslående men det är det jag känner för ESC just nu. Men jag tycker inte att tävlingen inte ska försvinna. Det kanske en tid när mitt intresse för låtarna och för tävlingen. Men för att avsluta med ett positiv ton så här är den låten som jag tycker är den bästa låten som har vunnit ESC. http://www.youtube.com/watch?v=Z2ZVKhL92bc
 10. Filmcell

  Saint Seiya Omega

  Enligt mig så kvitta det om du inte att har sett originalet först. Story är separat. Kärrikärerna är för det mesta inte så mycket med de olika serierna. Om du har sett originalet så kommer du känna igen vissa käritär som var med i den fösta serien. Men det är bara några som viktiga för historien gång. Vad jag hoppas att det kommer prensterana de nya God warriors (Det som slås för oden) och Marinas Warriors (de som slås för Posseidon). Men vi vet inte om serien kommer att fortsätta efter den acten som den är på nu. Annas är det nog samma saker som jag gillar med serien som zimeon. Fun Fact. Min sjärnblid är Fiskarna och den som är rustingen av Fiskarna (ifrån orgnalet) är från sverige.
 11. Filmcell

  Vad tycker ni om spel X?

  Jag tror att det svaret kan hjälpa. Jag ska se om jag kan skaffa fram första spelet i serien Tack återigen.
 12. Filmcell

  Vad tycker ni om spel X?

  Jag är lite intresserad över att börja att spela Suikoden serien, men jag vet inte vad jag ska börjar. Kan någon hjälpa mig. Tack iför väg
 13. Grattis på födelsendagen Jiru och Saya

 14. Filmcell

  Åttonde generationens spelkonsoler

  Att kunna streama spelen ifrån de tidigare generationerna kommer ju öka de spel som jag vill spela iallafall. Det finns många spel ifrån den förra generation som hade varit kul att testa tex heavy rain, catarina och Fight night 4. Jag råkade missa den delen av presskonferensen. Men det jag såg var att spelutvekanrna var att det lättare att programmera spelen på en PS4 än på en PS3. MEn det var en sak som kom upp i eftersnaket på hemsida som jag såg på.OM PS4 och XBOX720(eller vad den kommer hetta) kommer ha samma uppläga som en PC. Betyder det att vi kommer kunna se vissa spel serier som bara har varit på konsoller innan, kommer de till PC?
 15. Filmcell

  Ge mig tips om anime att se

  Digimon (går lite på nostalgi) One piece Kenshi the mightist desampel Getbackers Saint Seyia omega (du kan ju börja med orginal serien om du vill men det inget måste) Detta är några serier som är enligt mig serier som är bra om man gillar Naruto. JAg hoppas att detta något av dessa förslag.
×