Hoppa till innehåll

Grevinnan

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  44
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  2

Allt som postas av Grevinnan

 1. Grevinnan

  Anime - The Concert

  Åh, jag vill gå! Fet. Det blir Uppsala för min del. :>
 2. Grevinnan

  vad tecknas?

  Jag blir istället väldigt imponerad av människor som gör digital art. Skulle verkligen vilja lära mig hantera lager och få bilderna att se levande ut. Åh.
 3. Grevinnan

  vad tecknas?

  Haha, fint med en svärdexpert. Jag är ingen expert på varken rita, svärd eller muskliga män men jag gör så gott jag kan. :) Det är sant att habiki på riktiga svärd ska vara längre upp på bladet med jag använde en bild från One piece som förlaga och på vissa bilder ser faktiskt svärden ut så. :>
 4. Grevinnan

  vad tecknas?

  Senaste var denna: http://i522.photobucket.com/albums/w348/Grevinnan-blacksakura/Pixels/Zoro.jpg
 5. Grevinnan

  Den episka pärlplattetråden

  Om du också gillar pixlar och pärlplattor och har en fin platta du är stolt över, varför inte visa den här? Alla plattor är välkomna, stora som små. Jag börjar med en egen platta. Samus Aran från Metroid. :) Så, show me your bead stuff!
 6. Grevinnan

  Den episka pärlplattetråden

  Åh! De små kontrollerna är ju jättesöta! :D
 7. Grevinnan

  Den episka pärlplattetråden

  Nuuu är den klar! Megaplattan Darth. Tänkte hänga upp den på väggen i en ram. :)
 8. Grevinnan

  Om du fick välja mellan...

  Maaaajs! Löveli! (morötter är tråkiga) Surströmming eller blodpalt?
 9. Grevinnan

  Ge mig tips om anime att se

  Skip Beat är en romantisk/komedi/shojo-serie som jag rekommenderar. http://www.anime-pla...anime/skip-beat Dock finns bara en säsong än så länge vilket gör den lite jobbig eftersom man vill se mer av den. (Om det kommer en andra säsong vet ingen). Jag rekommenderar den starkt iaf. :) Edit: Killarna är riktiga bishonen (beautiful boys) ;)
 10. Grevinnan

  Den episka pärlplattetråden

  Här kommer en liten morgon-platta. Nyaaa~
 11. Grevinnan

  Presentationstråden

  Då har du definitivt kommit rätt! Välkommen hit, Tecin! :>
 12. Grevinnan

  Eget boende

  Hahaha, det låter exakt som en kopia av mitt liv just nu. :P Ganska underbart ändå. ^^
 13. Grevinnan

  Eget boende

  Eftersom tråden startades kan det vara så att den behövdes? Även om den bara hjälper en enda person att hitta boende har den fullgjort sitt syfte. Jag ser inte hur det kan vara fel att sprida viktig info. Jag tror också att det är smart att informera om att det är svårt att få bostad i de större städerna och att det är dags att ställa sig i kö Nu även om man inte tänkt flytta hemifrån på några år. Vem vet var vägarna bär i framtiden? Att bo ensam kan vara urtrist, underbart och totalt meningslöst på samma gång. Dock tror jag att det leder till personlig utveckling och att nya kontakter knyts -> det är inte enbart negativt. ;)
 14. Grevinnan

  Mera meningslösa fakta åt folket! (2.0)

  Mmmm vad jag alltid har sagt: murbruk är den bästa ingrediensen i glass. Mycket meningsfullt! Och Jox är ett mycket användbart ord. :>
 15. Grevinnan

  Gissa mangan

  Samurai deeper kyo?
 16. Grevinnan

  Clichéer vi älskar och hatar

  Jag menar det. Jag kanske reagerar mer på det eftersom jag ogillar korkade människor. Det jag är nyfiken på är vad denna karaktär grundar sig på. Finns de här människorna i verkligheten?! Jag förstår att de har tagit "kass-på-allt"-egenskapen till sin spets, men ändå. Stackars människa i sådana fall.
 17. Har kreativ ångest.

  1. Visa tidigare kommentarer  9 till
  2. Grevinnan

   Grevinnan

   Ja! *Tar fram akvarellfärgerna*

  3. Sceleris

   Sceleris

   "Kreativ ångest", är det när man har ångest på helt nya sätt? (Hi hi!)

  4. Grevinnan

   Grevinnan

   Haha. Den ångesten har så många ansikten att man inte vet om man ska skratta eller gråta. :P (Nej, så illa är det inte för mig). :>

 18. Grevinnan

  Clichéer vi älskar och hatar

  Tjejen som är dålig på precis allt. Det här är nog den allra värsta klyschan i min mening. Huvudpersonen är dålig på allt. Precis allt. Hon är usel i skolan, klumpig, dålig på matlagning, kreativa saker...you name it. Hon är också ofta olycksdrabbad men för dum för att förstå varför världen är emot henne. Det enda hon är bra på är att vara söt och glad. Varje gång denna karaktär uppenbarar sina brister vill jag slå henne. Hårt. Ingen kan vara dålig på allt, eller? Exemper på detta är Usagi i Sailor Moon eller Tenma i School Rumble.
 19. Grevinnan

  Eget boende

  Om man ska plugga i Linköping ( vilket jag verkligen rekommenderar för Lkgp Uni äger) kan man hitta bostad såhär: Hyresrätter i Linköping: Stångåstaden - äger majoriteten av Linköpings hyresrätter och har lägenheter över hela stan Kösystem: Tidsbaserat. Nån poäng per dag. Ställ dig i kö Nuuuu. Studentbostäder- Dotterbolag till Stångåstaden. Har studentbostäder, främst i Ryd (nära uni) men också på lite andra ställen i Lkpg. Kösystem: Tidsbaserat. Nån poäng per dag. Ställ dig i kö Nuuuu. Graflunds:Har också hyresrätter. Lite sämre standard men lättare att få.Kösystem: Tidsbaserat. Sen har vi Uppsala: Heimstaden med studentbostäder. Kösystem: tidsbaserat men de tittar också på ditt behov av bostad innan de betämmer hyrestagare. Uppsalahem: Har hyresrätter över hela Uppsala med omnejd. Sjukt stor efterfrågan på de här lägenheterna och ofta 500-1000 sökande / lägenhet.Kösystem: Tidsbaserat. Ställ dig i kö nuuu (om du vill ha en bostad om 5 år....) Graflunds :Har också hyresrätter i Uppsala. Kösystem: Tidsbaserat. Hoppas att detta hjälper något iaf. :)
 20. Grevinnan

  Den stora YouTube-tråden

  Någon som känner till den här? Taigā masuku! http://www.youtube.com/watch?v=bWCkc_c-RxY&feature=BFa&list=HL1336383766
 21. Grevinnan

  vad tecknas?

  Jes, den där prestationsångesten känner jag igen. ;) Jag får tänka som du säger, det är ju faktiskt kul att rita och det behöver inte bli episkt varenda gång.
 22. Grevinnan

  vad tecknas?

  Nej, nästan inte. Jag är inne i nån slags kreativ svacka tror jag. Försöker rita ibland men det slutar alltid med att det läggs på hyllan... :/ Vad gör man åt sånt egentligen?
 23. Grevinnan

  vad tecknas?

  Myes, jag tror att den är nere. Vet inte alls vad som hände där egentligen. Menmen, moving on with life. Ja, jag har några bilder på Deviantart jag med. Dock var det tusen år sedan jag tecknade något seriöst och har inte uppdaterat sidan. http://grevinnan.deviantart.com/ :)
 24. Grevinnan

  vad tecknas?

  Snyggt alltså! Visst fanns du som RainyDay på animanga (för 100 år sedan)? Jag kommer ihåg att jag älskade bilden med fågeln. http://fav.me/d10cfut :)
 25. Grevinnan

  Den episka pärlplattetråden

  Gillar du mini bättre än de stora? :) Och vilka najs grejer du har gjort! Gillar gatukonsten! Jag blir alltid lika glad när jag ser pixelkonst på stan sådär. ^^
×