Hoppa till innehåll

Mistoi

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  10
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

1 Neutral

Om Mistoi

 • Rang
  Novis
 • Födelsedag 12/14/1994

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Plats
  Utanför Göteborg
 1. Mistoi

  Necomimi Brainwave Cat Ears

  Haha, fy så awesome :D Ge mig nu!
 2. Mistoi

  Musiklek !!

  Den gick att lyssna på helt klart! Men inget som jag själv skulle valt. Duger som bakgrundsmusik för min del :3
 3. Mistoi

  Vad lyssnar ni på just nu?!

  Efter 12 avsnitt utav "Sankarea" så har introt till animen fastnat och det är den jag lyssnar på at the moment :> http://www.youtube.com/watch?v=7g6fp9ljbFI
 4. Mistoi

  Intervjuoffer till ett repotage sökes!

  Alltså, jag behöver inte träffa er "irl", tänkte bara ställa några frågor! :)
 5. Hej! Vet inte vart jag skall starta denna tråden men jag undrar om det finns lite folk där ute som håller på mycket med cosplay? Skulle väldigt gärna vilja ta kontakt med någon som är intresserad osv. Skulle vart bra om ni har vart på event och liknande. Skall nämligen skriva ett repotage om just cosplay. Tack! :)
 6. Mistoi

  Era skrivbord

  -
 7. Mistoi

  Vad skulle du göra om...

  Jag skulle plocka upp den och spara! (Behöver pengar just nu, haha) Vad skulle du göra om du vaknade upp en dag och helt plötsligt hade ett helt nytt liv? (Alltså, att hela ditt liv hittills vart en typ av dröm?)
 8. Mistoi

  Om du fick välja mellan...

  Uh..hm, jag avskyr verkligen kackerlackor, så det får nog bli att vara en spindel för en dag! (Även fast jag inte gillar spindlar så mycket heller, haha.) Isglass eller mjukglass?
 9. Mistoi

  Inaktiva presentationer

  Tack så mycket allihopa, trevligt att komma hit! Jag tror säkert att jag kan trivas. :>
 10. Mistoi

  Inaktiva presentationer

  Ja, jag kan ju bara börja med att berätta att jag verkligen är urdålig på att berätta om mig själv. Men i alla fall. Mitt namn är Josephine och jag är en rätt så awkward person, men men. Jag har inte vart insatt i anime världen så länge utan har kanske vart "aktiv" i 2-3 år, skulle jag tro. Kände att det kunde vara trevligt att bli medlem på detta forum just därför att jag vill hitta andra som tycker detta är roligt och så, men även för att hitta nya anime serier & manga som kan vara intressanta! :> En liten lista på de jag hittills sett; Kuroshitsuji/Black Butler (Båda säsongerna) Majin Tantei Nougami Neuro Elfen Lied Shiki Death Note Wolf's Rain Sen har man ju sett Sailor Moon och sådanna serier! (Kan hända att jag glömt någon anime nu, eh..ja) De serier som jag håller på att se just är; Togainu no Chi Vampire Knight Another Och ja, vad ska jag säga mer, favoriten är och kommer alltid att vara Kuroshitsuji. Sebastian är typ min, helt enkelt, haha. Ja, jag skall även försöka vara rätt aktiv här. Hoppas jag inte verkar allt för konstig...mehe :>
×