Hoppa till innehåll

NekoTale

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  9
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

-1 Dåligt

Om NekoTale

 • Rang
  Novis
 • Födelsedag 01/12/1991

Profilinformation

 • Kön
  Hemligt
 • Plats
  Stockholm

Anime och manga

 • MyAnimeList
  TechnoNeko

Spel

 • SteamID
  Undead Neko
 1. NekoTale

  UppCon lägger hatten på hyllan

  asså, skriver man anime/manga på typ google.se så får man up antingen något med myasaki, eller barnporr. jag läser inte nyhetstidningar av personligt goda själ men varje gång jag prattat med någon som överhuvud taget vet vad anime är har det ofta varit den tecknade barnporren som dyker up i samtals ämnerna, eller miya. svergie har satsat dåligt tycker jag andå på anime/manga, z tv försökte sända ut ett par animes under en viss tid men jag tycker nog att miyasakis filmer hadde gjort bättre exempel ifall de sändes ut på svt någon gång. nu känns det bara som att svergie undviker manga och anime pga barnporren... jag vet inte ens om anime någonsin varit populärt i svergie, känns som anime visandet har varit rätt stabilt sedan 70-talet utan några populäritets explosioner. anime tillhör litte mer nördigheten numera, och conventen har ju inte riktigt hjälpt sådär jätte mycke. jag tror helt enkelt inte det har någonsin funnits en "anime era" i svergie. visst det är såklart mer åtkomligare nu med internet, men den har aldrig haft sin "peak". anime och manga minskar väl itne direkt utan den väl ökas sakta men säkert. men uppcon som är ju svergie största convent som nu upphör.... det är ju.... "spelar världens minsta fiol"
 2. NekoTale

  Eget boende

  jo men det kanse är en annan sak att flytta ut senare i livet då man hadde plugg och annat då man inte riktigt hadde tid och tänka på annat. kanske är en livstils fråga men... förmycke fritid + ensamhet = dålig kombination. hadde helre flyttat ut ensam under min tonårs tid. jag hadde inte ens ett eget rum då jag levde hos mina föräldrar, jag bodde i halva vardags rummet. det var två bokhyllor som definerade mitt rum. fick alltid en kommentar då jag tog på mig deodorant eller förde något ljud (typ pratta i mic, klicka med någonting.) allting va under surveillance! balkong sidan var även på mitt rum och vi hadde två rökare var av en alltid gav en kommentar på vad jag gjorde framför datorn. kort och gott, jag har aldrig varit ensam under hela min tonårstid! 0% privacy! så får man en lägenhet och man jublar, men då är det ingen så ser på tv, bläddrar i en bok, hund som kliar sig. det är dött! och man visste inte hur beroende man blev efter att ha haft en constant närvaro som senare försvinner helt när man sedan flyttat ut! sen finns det ett enormt antal positiva delar jag inte orkar nämna men det gör nästan up för alla negativa delar man stöter på. (man måste ju vara dramatisk :P) det är väl en vänje sak säger dom.... det hoppas jag. det var skönt och få ut litte ord, det blir närmare läggdags så jag kan gå up och arbete med mina härliga kollegor. men har ni där hemma ett eget rum med eran familj och inga direkta anledningar till att flytta ut, gör det inte! men visst stäl er i kö för vänte tiderna kan vara flera år långa!
 3. NekoTale

  Eget boende

  denna tråd hör verkligen inte hemma i denna typ av hemsida. den är otroligt välinformerad men den är så "out of place" användbar nevertheless. vill bara säja att flytta inte ut och bo själv! bo med någon annan! jag trodde det skulle va skönt att inte ha folk som klev in i mitt rum as they please, men efter mina föräldrar lämnat lägenheten varade det bara 3 timmar innan jag inte klarade av ensamheten och bjöd över en kompis. och denna personliga comment är lika passanda som denna tråd på denna anime sida don't get me wrong! jag gillar denna tråd!
 4. hej! mellan 15-17 juni utspelarsig Uppcon i uppsala http://12.uppcon.se/ det är mycket inriktat till anime och spel och uppträdanden och tävlingar, och den vanliga convent brukar innehålla. endagsbiljetten kostar 250 priset för hela evenemanget kostar 650 då ingår (taskig) sovplats värde Ca, 50 spänn. vi bor i stockholm och söker fler cosplayers som skulle vilja joina oss. med eller utan costym är ni välkomna att kontakta oss/mig via PM om ni så nu inte vill gå själva eller om vi ska slå ihop våra grupper. vi söker väl mest människor som följer med oss som är från stockholm och umgås några veckor innan evenemanget. tveka inte! man lever bara en gång!
 5. spelar just nu Dark Souls Disgaea 3 har en jäkla massa fritid andå så har jag inte spelat särskilt mycke spel på senaste tiden, och tittar inte aktivt på anime just nu kanske 2 episodes per dag. men jag lägtar rejält på Tera!
 6. 800 spänn, det va en dakimura inkl, lakan. special made. sen har jag slösat 300 spänn på två par muggar jag knappt använder för jag är så rädd att dom ska gå ner i golvet.
 7. NekoTale

  Gissa animen

  äsch da, läste reglerna litte försent... ovanstående är desutom helt.... omöjlig.... ledtråd?
 8. wallscrolls är aldrig fel. jag gillar det flesta moe anime materialen. mycke k-on och även hatsune miku. köpte precis te/kaffe muggar från utlandet villket jag vart mycke nöjd med. skulle en av dom gå i golvet skulle jag nog börja böla. anime prylar betyder mycket för mig!
 9. världen är så jäkla korrupt idag att jag nästan inte ens vill leva i den. läser aldrig nyheterna numera för man blir bara nedstämd utav det. en man blir grippen för att han ägt bilder på nakna tecknade tjejer som någon har ritat. så tar dom någon random innehavare av "olagligt material" så blir man andå nerslagen och rånad medans polisen står där och ger en annan människa böter för ritad barnporr. vad prioriterar lagen igenkligen? år 2112 kommer ägande av barn vara olagligt och om man är ett barn så kommer man få dödsstraff. det känns inte riktigt som det finns några "good guys" längre. allt kan ses negativt och positivt beroende på ens perspektiv av klippan.
×