Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Kenshiro_sprängs

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  186
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Kenshiro_sprängs

 • Rang

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Kenshiro_sprängs

  EM-kval i fotboll!

  Med match i morgon antar jag att det inte är mer än rätt att återuppliva den här kära tråden. Som uppvärmning inför morgondagens eskapader såg jag den där dokumentären de gjort om planstormaren. Jag hade inte speciellt höga förväntningar, egentligen inga, och det var nästan tur. Närapå helt intetsägande. Vi visste ju redan att han var en ”vanlig kille” som gick på fotboll och drack något mer än nödvändigt och… Ja. Dock var det väldigt roligt att höra klipp från de danska kommentatorerna under matchen, att uppleva händelserna innan slutet ur motsatt riktning, så att säga. För det var ju onekligen en ytterst minnesvärd match, även om man bortser från hur det slutade.
 2. Kenshiro_sprängs

  Animal crossing the Movie

  Jag har faktiskt inte spelat spelet, och "Teve-spel som blir film" skriker ju inte direkt kvalitet, inte ens om det är tecknad film vi talar om. Men jag gillade färgerna och animationerna. Och har man med en tvättbjörn får det finnas, hur kackigt det än verkar. Och om inte annat så var det en tilltalande trailer. Att sedan hela konceptet("Tevespel som film, WÖÖH!") gör att varningsklockorna löper amok är en helt, helt annan sak.
 3. Kenshiro_sprängs

  Animefandomsscenens förändring

  Skatan Milla: Att jag skulle vara av "...Men det vet bara jag och 5 till eftersom vi var så tidiga med att se på mangafilm"-sort är en irrtolkning uppståd i din hjärna. Jag har aldrig hävdat det. Någonsin, någonstans. Jag började manganörda mig hösten 2001, något som således klingar rätt illa med din(och typ alla andra på det här forumets) syn på mig. Som Dancing Moon sa, man trötnar antingen, eller söker nya mål. Jag har också börjat från början(Överraskning!), i mitt fall Drakboll, för att idag gilla typ "Drömmagikerna". Alltså, egentligen är det väl jävligt onödigt att jag skriver något eftersom ingen verkar vara intresserad av att läsa mina inlägg på riktigt, och bara hetsa upp sig över den här trådens gamla, jävligt korkade namn, som jag inte ens skrev själv. Jag ville ha ett snack om det rubriken nu anger, och inte "Jag är en övermänniska, ni är judedräggen"-debatt. Slappt konstatera att du överhuvudtaget inte fattat vart jag ville komma. Det skadar inte att iallafall försöka läsa inlägg med okritiska ögon, och inte "Han är en idiot, allt han skriver är bara värt att racka ner på"-glasögon, då börjar det bli otrevligt på allvar(Och du leva upp till den falska "alla andra förtjänar bara skit"-bild som vissa här har av mig). ...Och om någon agerat på ett lågstadievis i den här tråden är det fan inte jag, iallafall.
 4. Kenshiro_sprängs

  Animefandomsscenens förändring

  Så. Nu har trådjävlen fått de namn den förtjänar. Jag var ute efter en tråd om animefandomens förändring, inte en "WÖÖH! Alla på Kenshiro, ty han är elitistisk idiot"-tråd. De flesta inlägg i den här tråden har hitintills varit resultat av att folk inte fattat vad jag menat(Och kanske behovet av att ha någon att sparka på?). En klassiker är en klassiker, oavsett huruvida du, jag eller din mamma har hört talas om den, kommer se/läsa den under vår livstid, eller ens känna till den. Med din logik är "Hamlet" eller "Processen" inte att betrakta som klassiker för "Jag har inte läst dem än, de är inte skrivna under min livstid, omslaget var fult/osv". Jag tycker inte att du ska tala om att andra ska respektera andra och inte framföra sin åsikt när den inte överenstämmer med andras, när du synbart inte är kapabel till det själv. Forum går ut på att folk av olika åsikt talar/bråkar med varandra. Att då dömma ut mig som någon vars åsikt icke är önskvärd är nååååågot värre än att jag gubbar mig och hävdar att det heter Mangafilm. Om Animöj blir ett evigt ord är det beviset på guds existens, samt att gud är god. Väldigt god.Hellsinger: Tack. Iallafall någon som förstår mina inlägg. Dancing Moon: Tack. Ytterligare någon som förstår vad jag menar.
 5. Kenshiro_sprängs

  Animefandomsscenens förändring

  Var någonstans sa Jag att Jag ingick i någon cool grupp på fem personer? Den tolkningen är helt ur din skalle. Och jag har aldrig menat att man inte får känna till något uttryck. Jag har aldrig haft några elitistiska baktankar någonstans. Jag menade bara att det känns ovant att folk om höger och vänster svänger sig med termer som jag minns som förknippat med en viss intern sammanslutning. Jag menar inte att man inte få glo på mangafilm, bara att jag inte riktigt vet vad jag ska tycka/ställa mig till den utvecklning som har skett. Och med det menar jag inte nödvändigtvis att jag ogillar det, bara att jag har svårt att ta till mig vissa saker, känna mig delaktig. ...Sedan tycker jag personligen att moderatorns om skapade trådnamnet valde en som mer säger vad denna tycker om mig, än vad jag faktistk menade. Jag menar INTE att allt gjort efter VOTOMS är att betrakta som Animévärldens avskräde, bara att jag, som sagt, inte riktigt vet hur jag ska ställa mig till Den Sköna, Nya Mangafilmsfandomsvärlden.
 6. Kenshiro_sprängs

  Animefandomsscenens förändring

  Nej, det måste man verkligen inte. Se bara på Kapten Stofil. Vägra anpassning, vafan. Alltså, det finns verk, såväl skivor som filmer/vadsomhelst, som tål tidens tand mycket illa, det ska icke förnekas. Men när man omnämner Klassiker som något som var självklart Då men inte Nu, säger det mycket om den som sa det och otrooooooligt lite om verken i sej. Alltså, det känns som att vi borde klippa tråden och skapa en separat. Jag tycker det här förtjänar en egen tråd. Det jag menade från början är att jag kanske inte nödvändigtvis är helt kritisk mot hur såväl den verkliga världen som Änimöjvärlden har förändrats, bara att jag inte riktigt vet vad jag ska tycka. Nu förstår jag inte. Skulle "Mangafilm" vara ett konstigt ordval? Det är det mest logiska. Det heter faktiskt Mangafilm. Nu och för alltid. Ordet "Mangafilm" är en av de få eviga sakerna här i världen.
 7. Kenshiro_sprängs

  Animefandomsscenens förändring

  Ja, du Joakim. Vad ska jag säga. Jag var som mest animéaktiv på den tiden kanske fem pers i Sverige använde sig av termen "Moé", fem pers som alltid underströk att Moé var en term som inte kunde förklaras, man var tvungen att förstå själv. Och loli. För bara något år sedan fick det folk att tänka på en klassiker i bokhyllan, inte tjejer i en mangafilm. Mangafilmssveriges medelsvennar har kort sagt förändats. Och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka.
 8. Kenshiro_sprängs

  Animefandomsscenens förändring

  Alltså, det är när man läser sådant som man fattar att animöjsverige har förändrats. I grunden.Vi lekte inte sådana lekar...
 9. Kenshiro_sprängs

  Den stora YouTube-tråden

  Det där är allt som är bra: Tecknad film, superhjälte med ultrabögig dräkt och främst: Daa Brudders.
 10. Kenshiro_sprängs

  Vilken manga läste du klart senast?

  Som sagt, Japanska serier är oftast så långa, och jag har inte ekonomi för att köpa 30 volymer bara sådär. Vissa serier har, som sagt, inte gått klart än. Eller så finns inte hela utgivet på Begripliska. Den senaste Määängan som jag läst klart bör vara Drakboll, hösten -03, kanske. Möjligtvis att det var ett år senare. Jag minns, som sagt, inte så noga. Det känns som att jag behövde läsa klart den, allt för att mina ungdomsår skulle ta slut på ett vettigt sätt.
 11. Kenshiro_sprängs

  Gissa mangan

  Oj, ingen aning. Men det ser bra ut. Jag vet inte om man får ställa frågor, men: Ungefär hur pass ny är den?
 12. Kenshiro_sprängs

  Anime på ZTV

  Haha, Z-TV sprattlar till igen! Hur kul som helst. Jag skulle gärna kolla. Om jag bara hade haft Internets hemma.
 13. Kenshiro_sprängs

  Hur ser du på anime?

  Jag tittar inte på Animé längre... :P Nej, seriöst. När jag faktiskt gör det blir det framför hemmets lilla teve, en grå burk, typ. Jag saknar vår gamla teve. Stor, svart och bara bäst i största allmänhet. Vila i frid.
 14. Kenshiro_sprängs

  VHS Anime

  Haha, gud vet hur mycket jag älskar namedroppingtrådar. På VHS har jag(Dubbade på Svenska, eller med Svensk text om inget annat anges): Hela Dancougar(TV-serien) på Engelska(Textad), nästan hela VOTOMS på Engelska(Textad), Elva ombord på Engelska(textad), två band Moldiver, ett band Candy Candy, två band Sailor Moon, två band spökfördrivarana, ett band Tenchi Muyo, Dagger of Kamui, Tjejligan(Mer känd som "Gall force")... Jag tror jag fick med det mesta. ...Plus ett Cyborg 009-omslag. Ja, jag vet. Men jag blev lurad. Istället för glada cyborgare fick jag en inspelning med... invigningen av Sydney-OS. Må det son av ett luder som sålde den till mig gå en lång och plågsam död till mötes.
 15. Kenshiro_sprängs

  Mina favoritband

  Nej, verkligen inte. Men i mitt fall var det så länge sedan jag lyssnade seriöst på musik, och bildade mig en uppfattning om vilka band/artister jag gillar. Så jag har lite svårt att göra en längre lista. Skulle jag däremot göra en lista över artister jag har gillat, och i vissa fall säkert skulle gilla i dag med, skulle den dock bli lite längre. Men nu var det ju inte det set skulle handla om.
×