Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Hibiki

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  10
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  1

Hibiki vann senast dagen den november 1 2012

Hibiki hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

5 Neutral

Om Hibiki

 • Rang
  Novis
 • Födelsedag 1988-02-07

Profilinformation

 • Kön
  Hemligt
 1. Äh, missade snacket om dubbning. Nåja. Har faktiskt inte sett några av Gorō Miyazakis andra verk, tycks bara finnas två. Är de bra?
 2. Hibiki

  Anime - The Concert

  Det finns kusligt mycket bra anime musik man aldrig hört förut, känns som om jag hittat nya topp-låtar till och från de senaste tio åren! Vad skulle ni föredra, sånt ni känner igen eller någonting nytt? Finns många favvolåtar som skulle vara coola att höra live, men ingenting slår att höra en otroligt bra låt för första gången!
 3. Hibiki

  Anime.se julkalender 2012 (lucköppning kl 18:00)

  Svårt att känna igen Touhou-tjejerna utan ett galet soundtrack i bakgrunden! Fin lucka, ser fram emot resten!
 4. Hibiki

  Bästa japanska filmen

  Älskar de Sju Samurajerna, det är som ett porträtt av den mänskliga rasens kampanda. Om en rymdvarelse som Ryoko kommer till jorden blir det den första filmen jag visar, så hon vet vad mänskilgheten handlar om! Diggar även Battle Royale, men jag måste nog säga att mangan var bättre. Kolla in den om ni kan, den är riktigt vansinnig!
 5. Hibiki

  Rebuild of Evangelion

  Bara goda nyheter idag! Måste undra varför de fortfarande bryr sig om att skicka slagskepp, dock. Om det inte har två ben och ett coolt namn tvekar jag att de har mycket att komma med. Lite orolig över de nya karaktärerna, antar att vi får vänta och se hur de blir.
 6. Hörde precis att det blir en konsert med animemusik här i Sverige! Här är trailern: http://www.youtube.com/watch?v=IffA8FKwId4 Har det varit nån sån här förut? Fy skam att jag inte hört om det här innan, lyssnar ju på anime varje dag... Och Kohei Tanaka kommer! Oh My Goddess, Dragon Ball, Sakura Wars filmen... Helt löjligt hur mycket han gjort musik till! Tror ni han ger autograf? Här är hemsidan, håller på att läsa nu... Musik från EVA? Yessss www.animetheconcert.com
 7. Hibiki

  Gissa spelet

  Tips: Det är inte Beavis and Butthead
 8. Hibiki

  Vilken anime ska fånga nästa generation?

  One Piece har dock en stadig manga-fanbase här i Sverige och är så löjligt populär borta i Japan att jag nog skulle gissa på att det blir den. Kan bli svårt att nå rätt publik med tanke på tecknigstilen... Tog mig nästan hundra avsnitt innan jag var helt fast!
 9. Hibiki

  tales of....

  Tycker fortfarande att det första (Phantasia) är bäst, eftersom det har så älskvärda karatärer. Remaken till Playstation är ännu bättre! För ren underhållning bör du pröva The Abyss eller Symphonia, men för den bästa musik du någonsin kommer att få höra måste du spela Legendia! Varenda låt är helt galet bra, lyssnar på dem typ varje dag!
 10. Hibiki

  Gissa animen

  Ett slott och en skog... Jag gissar på att det är från Maze: The Megaburst Space (Vilket avsnitt som helst!)
×