Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Schiffer

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  68
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  3

Allt som postas av Schiffer

 1. Schiffer

  Vad lyssnar ni på just nu?!

  Denna leken är ganska lik [Musikleken] dock en liten skillnad, här kommenterar ni inte varandras låtar utan ändast det som ni själva lyssnar på. Leken går ut på att ni ska skriva (Länka) den låten som ni lyssnar på just nu. Exempelvis så spelar jag "Nightcore" på youtbe just nu när jag skriver detta... Här kommer min låt som jag lyssnar på just nu: There For Tomorrow -- The World Calling Mvh Schiffer
 2. Schiffer

  "Animemer", Roliga bilder & videos!

 3. Schiffer

  Vad lyssnar ni på just nu?!

  Egypt Central - White Rabbit
 4. Schiffer

  Någon som ska till Ichicon? ^w^)///

  Lite sent att säga, men jag var också där och jag tyckte det var mycket trevligt.
 5. Schiffer

  ~Schiffer's Galleri~

  Gjorde precis en ny- Ny anime backgrund
 6. Schiffer

  ~Schiffer's Galleri~

  Eftersom jag blev imponerad av Moontoon's bilder så startade jag upp min egen tråd. Här kommer lite bilder som jag skissat och ritat. Dock har jag över 300 st hemma som jag inte orkat scanna. Arbetar även en hel del med PS. Bilder Itachi - (Itachi från Naruto) Öga - (Bara jag som testat ett skissa ett öga) Itachi - (En annan bild på Itachi,) Sasuke - (Detta gick lite misslyckat men men) Photoshop Gaara - (Färg lagd i Photoshop) Anime Wallpaper V1 - (En backgrunds bild som jag arbetar med) Anime Wallpaper - (En annan backgrund som jag gjort på ca 10-20 min) Naruto Wallpaper - (En background som jag gjorde för något år sedan) Fler bilder kommer så snarast jag tar mig tid att rita och Scanna in dem. Samt om jag tycker de är tillräckligt fina för att laddas upp på mitt konto =)
 7. Schiffer

  Gissa animen

  HAHA, kan tänka mig det. Jag är ju lite extram ibland
 8. Schiffer

  Gissa animen

  Korrekt
 9. Schiffer

  Gissa animen

  En av mina favoritanime, älskar denna delen i serien
 10. Schiffer

  Gissa animen

  Oda Nobuna no Yabou?
 11. Schiffer

  Gissa animecitatet

  Då kör jag på denna då "Keep flying higher so that other are inspired to fly with you."
 12. Schiffer

  Gissa animecitatet

  Kuroko no Basket?
 13. Schiffer

  Färg-teman?

  Okej, det var synd. Tyvärr kommer jag inte på något annat sätt
 14. Schiffer

  Gissa animen

  Jo men det stämmer Otaku no Video?
 15. Schiffer

  Färg-teman?

  Om du kan en del HTML & CSS så finns det ett plugin till Firefox som låter dig ändra hemsidors utseende/deisgn. Jag använder detta på en hel del olika sidor bla.. (Youtube, Facebook, Myanimelist, mm...). Du kan ladda ner det här: "Stylish", skins till stylish kan du sedan hitta här: "Userstyles".
 16. Schiffer

  Gissa animen

  Kuroko no basket.
 17. Schiffer

  ~Schiffer's Galleri~

  Googlar man "anime" som hoppar nu min backgrundsbild fram som första bild Anime Wallpaper V1 Där blev man lite paff!
 18. Schiffer

  AMV nybörjare

  Riktigt bra! Dock gillar jag inte musiken. Och gillar man inte musiken så tycker man ju inte riktigt om videon häller. Men du är duktig på att redigera!
 19. Schiffer

  Code:Breaker

  Såg nyligen en ny Anime som heter Code:Breaker. Tyckte faktiskt den var helt okej, och ganska spännande. Så därav att jag tar mig tid att ge denna serien en egen tråd. Serien börjar med en skol- tjej ''Sakura Sakurakouji'' som också är väldigt bra på martial arts. Råkar se en kille bränna upp folk, när hon är på sin väg hem. Hon tillkallar polisen genast, men när dom kommer fram så finns det inte ett spår av det hon såg. Kanske var det bara inbillning eller? När hon sedan går till skolan dagen efter så visar det sig att dom fått en ny förflyttat student till hennes klass ''Ogami Rei'' som dessutom liknar precis den killen som hon såg kvällen innan. Hennes misstankar för honom utvecklas drastiskt och hon vägrar att släppa det som hon sätt. Vad ska hon göra nu? Det är frågan. Trailer:
 20. Schiffer

  Tatuera sig?

  Jag tycker att du ska bäretta för dom precis på samma sätt som du gjorde för oss här. Att du inte tatuera dig för att vara ''Tuff'' utan helt pga att du själv vill göra detta, och för att du troligen tycker det ser snyggt ut. Mina föräldrar är också emot detta, och jag är 20 år och har redan sagt det flertal gånger. Att när jag den dagen har råd med detta, så kommer jag tatuera något stort över vänstra armen. Har länge velat det, men av ekonomiska skäl inte kunnat. Dom gillar det inte, Men verkar ha accepterat att jag tar mina egna beslut här i liv. Det kan ju vara en början för dig. Att tala om hur du känner. Du är ju myndig så du är helt klart vuxen nog att ta dina egna beslut och att få göra som du själv vill. Men jag tycker du ska vara helt säker på vad du vill ha på underarmen innan du gör det. Det går trots allt inte bort när det väll sitter där :)
 21. Schiffer

  Era skrivbord

 22. Schiffer

  Den stora YouTube-tråden

  Tänkte dela med mig av denna Videon ''Nedan'' då jag tycker den var väldigt välgjord och bra. Kanske inte den bästa jag sätt och inte en av mina favoriter. Men som Editor så vet jag att det tar lång tid att sätta ihop klippen till backgru- ndsmusiken. Så därför tycker jag den kan får lite uppmärksamhet här också:
 23. Schiffer

  Inaktiva presentationer

  Även jag vill välkommna in vår nya medlemm Tompacc! Hoppas du får en trevlig tid med oss på Anime.se. Samt att du visar dig utåt så man lär känna dig också. Än en gång. Härligt att ha dig här
×