Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

everski

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  40
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om everski

 • Rang

 1. everski

  Ai Yori Aoshi fråga.

  Håller med yidaki. Ai Yori Aoshi är bättre än Love Hina.. ;)
 2. everski

  Animetrivia

  Helt rätt ;)
 3. Varför tar ni inte och slänger upp en sticky överst på alla forum som upplyser folk till att använda sökfunktionen innan de skriver nya inlägg om gamla saker? Det är ju uppenbart att folk i allmänhet inte läser reglerna innan de skriver..
 4. everski

  Genomsnitt seda!?

  Ännu en penismätartävling. Enjoy.
 5. everski

  Ny anime allt för ecchi?

  Colorful!
 6. everski

  okänd anime

  Långfilmer? Många.
 7. everski

  Vilken är din favoritanime?

  Nästan så jag borde leta upp dig och brutalt mörda dig för det där! >:) ... Bäst: ..? Så många, så olika. Sämst: Demon City Shinjuku, eller vad den nu hette. Somnade när jag såg på den, mitt på dagen.
 8. everski

  samurai anime tips

  Nej nej. Rekomenderar inte. Bara påpekade att den fanns. Jodå, jag har sett Jubei-chan.. och det var skräp..
 9. everski

  Utjatat visst, men Berserk säsong2?

  Sök bland gamla inlägg istället. Exakt denna diskussion har tagits upp här tidigare, med precis samma länk som referens den gången också. Det kommer ingen Berserk säsong 2.
 10. everski

  samurai anime tips

  Samurai Depper Kyo är väl helt okej, även om den inte är något speciellt. Lite larv med monster och grejer. Inte min grej. Annars finns ju den överskattade klassikern Ninja Scroll. Ta och kika på Gokudou-kun Manyuuki också. Fantasy med lite fighting och komik. Liknar Slayers till viss mån, fast med en manlig svärdfighter istället. Sen finns ju Jubei-chan, även om serien inte är så mycket att hänga i granen enligt mig. Finns väl en del liknande, men det finns inte så många renodlade samuraiserier..
 11. everski

  Magic Knight Rayearth?

  Tyckte den liknade Sailor Moon och Fushigi Yuugi väldigt mycket, så jag tröttnade ganska fort. Gillar du den typen av anime så gillar du säkert Magic Knight Rayearth också.
 12. everski

  Vad har hänt med HxH G I Final(OVA3)

  Herid Fel: HxH är långt ifrån både Dragonball och Pokémon. Det är snarare en tidigare variant på Naruto, fast mycket bättre. Visst är den lite seg i början men den blir otroligt bra senare. Vad gäller OVAsen så finns de för att TV-serien aldrig hade något slut. OVA1 tar vid där TV slutade, OVA2 tar vid där OVA1 slutade och OVA3 tar vid där OVA2 slutade. Allt hänger samman. Sitter mest och längtar efter ett TV2.. :P
 13. everski

  Gråtit av anime?

  Tror aldrig jag gråtit i en anime för att det varit sorgligt eller nått, men visst har jag fällt en glädjens tår när det varit som allra bäst. .
 14. everski

  Prince Of Tennis Subning?

  Nja, är lite tveksam till den teorin, då det är 20 avsnitt som visats på TV som A-O inte subbat ännu. Tror snarare att de saknar translator eller något liknande. Visst har de väntat med några avsnitt för att släppa flera på en gång, men det har aldrig handlat om så här många, utan ~5-6 som mest.
 15. Kenshin vs Saitou, avsnitt 29-30 i tv-serien. Wunderbar.
×