Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

InsaneAwesomeTony

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  6
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

5 Neutral

Om InsaneAwesomeTony

 • Rang
  Novis
 • Födelsedag 1994-05-14

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Norrland
 • Intressen
  Film, Spel, Anime
 1. InsaneAwesomeTony

  Anime.se julkalender 2012 (lucköppning kl 18:00)

  Tack till alla som har varit med och hjälpt till med den här julkalendern! bra jobbat! följde inte den svenska julkalendern men följde den här så gott som det går. vissa luckor var helt underbara och man fick verkligen julkänsla i hela kroppen^^ men vissa dagar fattade jag inte men det var ändå väldigt bra jobbat av er! och all tid ni la ner! jag gör min egna julkalender på facebook om vad jag gör under december 1-24. det har gått bra första året och andra året gick det lite segare men i år gick den åt skogen... så jag kan förstå hur mycket tid och energi ni har lagt ner på att göra det här och uppskattar det helt och fullt! :D ni var så sneaky när ni sa att inte Toradora skulle vara med i årets julkalender att jag blev lite ledsen men den var där på lucka 23! :D vilken glad överraskning det var! kärlek på er som gjorde julkalendern<3 kärlek! men ha en riktigt God Jul och Gott Nytt År! hoppas ni gör om det nästa år! ^^
 2. InsaneAwesomeTony

  Anime.se julkalender 2012 (lucköppning kl 18:00)

  duktigt jobb på lucka 13! den var socker sött och julig :3
 3. InsaneAwesomeTony

  Anime.se julkalender 2012 (lucköppning kl 18:00)

  tack för förklaringen till lucka nr 12! hade ingen aning om vad jag såg men du gjorde så man förstod iallafall idén ^^ inte kore wa zombie desu ka eller Toradora....? mitt hjärta </3 dom hade en sån glad jul känsla i båda två <3 man satt och log och var glad <3 Haruna's beskrivning på tomten <3 kitamura som tomte var också bara awesome! försök iallafall att ha med dem :) om inte så se till att ta dem nästa år! jag har kontakter på nordpolen! ;)
 4. InsaneAwesomeTony

  Anime.se julkalender 2012 (lucköppning kl 18:00)

  lucka 9, 10 och 11 var awesome! längtar tills ni tar kore wa zombie desu ka och Toradora! :D kan ni inte på julafton posta alla namn på alla animes som har varit i vilka lucker :3? typ "lucka 1- fint japanskt namn" :3?
 5. InsaneAwesomeTony

  Anime.se julkalender 2012 (lucköppning kl 18:00)

  andra luckan.... kärlek på hög nivå <3 den var så söt :3 måste fråga, vilken anime :3?
 6. InsaneAwesomeTony

  Ge mig tips om anime att se

  hej, helt ny här och söker hjälp har just sett ut Spice and Wolf och den var jätte bra och älskade den på sån hög nivå :3 fast problemet är att jag såg ut den... så det är nu ett håll i mitt hjärta D: söker en kärlek/romantik anime ungefär i samma stil men helst utan att det ska vara skolflickor för det finns lite för många såna och söker nåt unikt. och inte flera som vill ha den manliga huvudkaraktären finns för många såna också. och helst ingen komedi, vill inte skratta utan jag vill som typ älska relationen som manliga och kvinnliga huvudkaraktären har. som spice and wolf. jag har inge problem med skolflickor/harem/komedi, har sett love hina, toradora och kore wa zombie desu ka och älskade dem allihop :) men just nu vill jag ha nånting så sött att det förvandlar mitt blod till socker :3 ni vet den känslan.... snälla hjälp!
×