Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

zhba

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  7
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om zhba

 • Rang
  Novis
 1. zhba

  Projekt hos anime.se?

  Tack, uppskattas väldigt mycket. Slängde iväg ett mejl. :)
 2. zhba

  Projekt hos anime.se?

  Can't thank you enough. Ska tyvärr hoppa på flyget om ett par timmar. Har du en email-address som jag kan nå dig på?
 3. zhba

  Projekt hos anime.se?

  Jag förstår att det kan kännas onödigt, men detta är mestadels för utbildningssyfte. Jag vill inte ha betalt eller något tillbaks. Jag ville bara ha något meriterande projekt att lägga på cv:t. Låter bra. Hoppas han kan komma med något bra. Skulle uppskattas enormt mycket.
 4. Hej, Jag läser näst-sista året på en IT utbildning i Stockholm. Jag har valt att specialisera mig inom IT-säkerhet och mjukvarutestning. Nästa år är det dags för mig att börja söka jobb och det gör mig toknervös. Under sommaren tänkte jag slipa på mina kunskaper, och samtidigt skaffa mig något verkligt projekt som jag kan lägga på CV:t. Därför tänkte jag, varför inte göra det på anime.se? De kunskaper jag skulle vilja slipa på är testautomatisering och prestandatestning, eftersom det är det jag vill jobba med i fritiden. Helt enkelt mjukvarutest av anime.se. Hittar jag buggar, flaskhalsar eller säkerhetsluckor så säger jag såklart till :). Finns denna möjlighet? Detta skulle betyda väldigt mycket för mig. Tack,
 5. zhba

  Rebuild of Evangelion

  Om inte skolan hade stått i vägen så skulle jag ha varit på nästa flyg till Tokyo. :@
 6. zhba

  Presentationstråden

  Tja! Jag är ny här.... suprise. Jag har tyvärr skrivkramp efter att ha skrivit en uppsats på 12 sidor, så fråga och svara leken skulle nog passa bättre.
×