Hoppa till innehåll

Tompacc

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  7
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Allt som postas av Tompacc

 1. Flytt till Enköping runt hörnet, wie för flyttstädning! Not. Får försöka hinna klämmain lite FF IV senare ikväll dåra! :)

 2. Tompacc

  Japansk mat

  Detta var jävligt kul att läsa om, aldrig direkt gjort "riktig" japansk mat så ska kollaupp sidorna som länkats och hoppas på flera slänger upp lite tips och trix och sidor till recept, möjligtvis om de kännertill någon bra kokbok som TS efterfrågade så vore det riktigt kul att köpahem. :)
 3. Tompacc

  Era skrivbord

  Använder mig aldrig utav skrivbordet typ så har tröttnat på hålla det städat, det skapas lite ikoner där allt eftersom men man ser bara skrivbordet typ precis när datorn startats de första 5 sekunderna samt vid avstägning så det får vara halvstökigt. :)
 4. Tompacc

  Vilket spel klarade du senast?

  Senaste avklarade var nog Tales of the Abyss till 3DSet, sjukt bra spel som har fått mig att rätt nyligen påbörjat Tales of Vesperia. :)
 5. Tompacc

  Ditt senaste spelköp

  Senaste spelköpet var nog Valkyria Chronicles till PS3, kommer ligga på hyllan tills jag är klar med Tales of Vesperia åtminstonde. Vill ändå ha det i min samling. :)
 6. Tompacc

  Musiklek !!

  Väldigt seg inledning och verkligen inget jag någonsin skulle spela själv frivilligt. x)
 7. Skulle vara intresserad utav Tales of Graces F till PS3 om det är i fint skick? Fodral och manualer som inte är direkt skadade vill säga. :) Och vart finns det att hämta isåntfall? Bor just nu i Stockholm. :)
 8. Tompacc

  Inaktiva presentationer

  Hej är rätt ny inom anime osv. Som yngre (runt 10-12 cirkus) så kollade man väll en del dragonball men vart inte mycket mera än så men har efter lirat igenom Tales of the Abyss (spelet och älskade det) har ett intresse växtfram för anime bla. Annars sen ung ålder gillat bilar och alltid gillat japanska bilar och deras kultur, främst JDM kulturen om det nu t.om finns sånna rävar här. :) Har väll börjat kolla på Elfen Lied men inte hunnit så långt men gillar serien skarpt såhär långt, tittar även igenom Tales of the Abyss animen då jag inte fick nog av spelet och gillar JRPGs, mer gamer än filmtittare. :)
×