Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Krunaldo

VIP
 • Innehållsräkning

  535
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Krunaldo

 • Rang
  Stamgäst

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Krunaldo

  Hjälp!

  Distans är bra, lägre chans att det blir pinsamt då; är alltid lika drygt när bruden man smet ifrån när hon låg fast kejdad i badkaret dyker upp någonstans på stan. Använd gärna pseudonymer när du pratar med brudar, ljuga är bra och när ni väl är nakna finns det ingen återvändo och då spelar inte lögnerna någon roll. Det är acceptabelt att droga tjejerna om man har problem att prata med dem, det är t.o.m. uppmuntrat tills du avancerat vidare inom andra former av man-brud interaktion. Du skall aldrig glömma av att tjejer bara är ting som är där för våran njutning. Du skall aldrig tro att de är personer, det leder bara till ångest och mer smärta i ditt liv. Utseendet kan lätt fixas med lite anabola och några månader på gymmet; skaffa gärna ett par ärr inte allt för grova men några kniv- och knyttenäveslagsmål löser nog den biten, OBS! INGEN BRUTEN NÄSA, det är bara minus(på dig då, inte på de du slåss emot). En sista sak du ska ha i åtanke är att om du inte förlorat oskulden innan du är 17 så är du fan den mesigaste människan på jorden! Jag förlorade personligen min när jag var tolv, det är inget svårt så länge man är av det rätta virket!
 2. Krunaldo

  Problem med VBScript, stänga av buffring

  http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa392295(VS.85).aspx
 3. Krunaldo

  Månadens anime: Koi Kaze

  Är du galen,DU FÅR PRATA OM DEN SENASTE ANIMEN INTE NÅGOT ANNAT DIN JÄVLA PUCKO! Men i varje fall, koi kaze är en jävligt skön anime där ett fint kärleklsförhållande sätts i kontrast emot incest :)
 4. Krunaldo

  Gissa mangan

  Ack så rätt du hava :) Trodde det skulle ta lite längre tid än så, det är synd att så få har läst den.
 5. Krunaldo

  Gissa mangan

  Låt oss gå in på de lite mer udda mangaserierna :)
 6. Krunaldo

  Gissa mangan

  wangan midnight
 7. Krunaldo

  Kanske tillbaka

  Se man på där tittar herid in, jag brukar lurka runt lite här då och då :) hänger självklart på ircn fortfarande.
 8. Krunaldo

  Vilken anime såg du klart senast?

  Att visa A's först fungerar mycket bättre har jag märkt. Personligen är jag klar med Yu Yu hakusho om 10sekunder :)(112 avsnitt gammal shounen <3) måste ha lite gammal shoujo nu, några förslag?
 9. Krunaldo

  Windows Vista

  64 bitars är lite väl små överdrivet. 128 bitar kommer vi nog inte byta till inom 20 år eller så om inget galet händer. Har vista fått något annat vettigt förutom grafiskt lul? :) Minns detaljer om nya filsystem, allt skrivet i c# och nytt shell :) WHERE IS THIS? Jag är gnällig jag vet. Men jag tyckte faktiskt att Vista var coolt tills de slutade med allt det där :/ Sedan är jag lite väl mycket pseudosocialist för att inte kunna gnälla på DRM :( "HACK THE WORLD!" ;)
 10. Krunaldo

  Windows Vista

  Inget alls. Bara att lokaliseringen av windows är så uselt gjord :). Sedan är inte alla program lokaliserade så man måste köra engelska och svenska, jag föredrar att ha ett enhetligt system.
 11. Krunaldo

  Windows Vista

  Du kan köpa det online och få tanka hem det via http :). Sedan är det lagligt så länge du har en licens :). Har inte sett något om att keygenna en sådan än.
 12. Krunaldo

  Windows Vista

  lolololololololololol Windows stabilitet är det ingen större fara på. Visst den har lite UI brister och annat. Men jag kan hitta ungefär lika många i OSX. Det ni borde klaga på är dess applikationer som kommer med by default och Microsofts vidriga kundsupport. Sedan gör den massa andra fel, registret borde skrottats för länge sedan, bidrar bara till att datorn blir seg som ett as pga den måste ha en smärre, ooptimerad databas i minnet. Dessutom har vi vidriga api:er som ingen vill koda till, fyfan. Linux är ett alternativ för ett fåtal, speciellt de som gillar opensource, men det suger för de mesta. De tekniskt intresserade kan köra det med, finns en del intressanta UI lösningar till x11 men de fungerar bara för de som vill lära sig :) Mac OS X som Vista verkar vara lite lätt inspirerat av om man bara kollar på ytan är trevligt. Äter ungefär lika mycket RAM men ger lite mer för det hela, har mycket mer bakgrundsgrejer som ser till att grejer är gulliga och rosa. API:erna är trevliga som fan att utveckla till vilket leder till många bra applikationer. Visst det saknas spel osv, men skaffa ett wintendo då :). Om du behöver windows support kan du köra crossover eller parallels, äter en del RAM men det är sällan man kör det. Vista verkar vara ett steg framåt på många sätt, men för mig ser jag det som ett dåligt steg. Jag tycker allt som införts gör det hela mer vidrigt ur supportsynpunkt och sysadmin synpunkt. Hade lite planer på att bli it-konsult efter skolan osv men nu när det bara finns windowsburkar(där pengarna är) så blir det nog akademiker eller utvecklare :). Edit: För att klargöra lite saker om fanatismen någon uttryckte. Mac os x har wmv stöd utan problem via tillägg(flipformac and shit). Du kan köra IE6-IE7 på en mac via crossover om du har en x86a(lol ppc sög acceptera). Mac OSX har krashat mer(5 gånger på 2 månader) för mig än vad min NT4 burk gjorde på 5 år(1 gång, hårdvaru). Detta kan ifs att göra med egna kexter jag har kört in men mina backtraces tyder på att det varit andra grejer.
 13. Jag tänker mer på hur mycket fel all forummjukvara gör, det är ovanligt att det inte finns en användbar mjukvara inom området med tanke på intresset. Det kunde göras mycket bättre men de som kan är förmodligen inte intresserade eller har tid.
 14. Nej jag säger inte att det finns alternativ, för de flesta som är anningen bättre kostar pengar. D.v.s. all forummjukvara suger mer eller mindre bara :)
 15. Tja, det är jag. Eftersom varje version av phpBB som släpps har security fixar så är det inte så stor skillnad på att köra en gammal som att köra en 1-current-release. Sedan att den tar odräglia mändger CPU för att göra de enklaste sakerna är andra saker. Sedan att de har inbäddad html i en del saker gör mig spyfärdig. Varför har phpBB mer säkerhetsexploits än någon annan forummjukvara? Undantaget nukephpbB eller vad den heter som är ett skämt :)
×