Hoppa till innehåll

katt

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  43
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  2

Allt som postas av katt

 1. katt

  Fractale

  Såg nyligen klart serien "Fractale". Tyckte inte det var något mästerverk, men den var ändå ganska trevlig. Är det någon mer som har sett den, och vad tyckte ni isåfall? Det verkar vara ganska många som ogillar den.
 2. katt

  Shingeki no Kyojin

  Tillsammans med "Suisei no Gargantia" är det här den serien som jag har sett fram emot mest i vår. Den verkar riktigt bra. Är lite sugen på att läsa mangan också.
 3. katt

  Psycho-Pass

  Vad trevligt med fler avsnitt
 4. katt

  Betygsätt avataren ovan

  ;) 3/5
 5. katt

  Betygsätt avataren ovan

  larsleo. snygg och stilren. 3/5
 6. katt

  Få tag på spel innan release?

  spelbutiken.se skickar ut spelen lite innan releasedagen tror jag.
 7. katt

  Shin Sekai Yori

  Då tog Shinsekai yori slut. Såg det sista avsnittet idag. Vet inte riktigt vad jag skall säga, mer än att jag tyckte oerört mycket om den. Det var länge sedan jag såg en sådan välgenomtänkt historia. Seriens största behållnng tyckte jag var de filosofiska frågeställningarna, och att samma historia kan få så olika beröringspunkter om man ser det hela från människornas synvinkel, och deras kamp för överlevnad, eller monsterråttornas. Tyckte verkligen synd om Yakomaru. Hans karaktärsutveckling var intressant och min syn på honom förändrades gång på gång under seriens gång. Överlag så var det bra karaktärer, och väldigt bra röstskådisar. Och fin animering. Om du inte har sett den här så går du miste om något. Det är en minst lika mörk historia som "Ergo Proxy" fast berättad på ett helt annat sätt. Hoppas boken av Yusuke Kishi får en engelsk översättning, skulle väldigt gärna vilja läsa den.
 8. katt

  Vad ser du på för anime just nu?

  när fler och fler bitar faller på plats under seriens gång så blir den smått fantastisk. var också lite skeptisk när jag hade sett ett par avsnitt. visste inte riktigt vad jag skulle tro. sen tyckte jag den blev väldigt bra, och när den slutade så kändes den perfekt. helt klart en av de tio bästa serierna jag någonsin sett. en modern klassiker. el psy congroo
 9. katt

  Ge mig tips om anime att se

  Krya på dig
 10. katt

  Ge mig tips om anime att se

  Har tipsat om den här serien tidigare, men det är en av mina absoluta favoriter så jag nämner den gärna igen. Noein: Mou Hitori no Kimi e När jag såg den här serien för första gången så hade jag inte sett så värst mycket anime. Jag hade sett en del klassiker och rätt många filmer, men jag var verkligen ingen otaku. Men efter den här serien så förälskade jag mig fullständigt i mediet, Så den har en väldigt speciell plats i mitt Animeringen är fantastisk, speciellt i actionscenerna. Den liknar verkligen ingenting annat tycker jag. Historien är engagerande och intressant och detsamma gäller för karaktärerna. Sedan har den bra musik, bra röstskådisar och ett riktigt bra slut. Kanske mer åt sci-fi hållet än fantasy, men ge den en chans om du inte har sett den, du kanske älskar den du med http://myanimelist.net/anime/584/Noein:_Mou_Hitori_no_Kimi_e
 11. katt

  Psycho-Pass

  Tycker liksom Kidaw att Psycho-Pass är en av de bättre serier jag har sett på mycket länge. Var ganska missnöjd med serien initialt, gillade inte riktigt animeringen, och vissa saker som holokläderna kändes fånigt. Men jag tyckte den växte hela tiden och efter 10-12 avsnitt var jag fast. Gillade verkligen Makishima Shogo som seriens antagonist, och överlag så var det intressanta karaktärer och bra karaktärsutveckling tycker jag. Hade dock hoppats på någon slags twist i slutet, men den knöt ändå ihop säcken rätt bra. Hoppas det kommer en säsong till. Eller en film!
 12. katt

  Den stora YouTube-tråden

  har du sett 2.0? den är bättre. men båda är vansinnigt roliga. har sett dem många gånger :)
 13. katt

  Ge mig tips om anime att se

  "Monster". Kanske står ut lite mot serierna du nämnde att du hade sett. Men jag tycker du borde ge den en chans för den är väldigt bra. http://myanimelist.net/anime/19/Monster
 14. katt

  Gissa animen

  escaflowne?
 15. katt

  Livet som mangatecknare

  hårda bud i mellerud :)
 16. Tänkte börja titta på "Chihayafuru" ikväll

  1. Visa tidigare kommentarer  2 till
  2. Meatrose

   Meatrose

   Det gör du rätt i, katt.

  3. soleher

   soleher

   Verkar vara en serie i min smak. Ska se om jag hittar någon sida där man kan "köpa" den senare. :)

  4. katt

   katt

   såg några avsnitt igår och den var riktigt trevlig. rekommenderas varmt

 17. katt

  Crunchyroll strömmar Makoto Shinkai

  Skall helt klart se "Voices of a Distant Star" eftersom jag inte har sett den.
 18. katt

  Gissa animen

  Mirai Nikki? haha. var på fel sida när jag svarade *double facepalm*
 19. katt

  Figurköp

  väldigt fin. förstår att du är glad :)
 20. katt

  Era favoritopening och -ending!

  Svårt att bara välja en av varje :) Op: Baccano! http://www.youtube.com/watch?v=Nm-r3y3sMgc Ed: Code Geass
 21. Har sett ikapp både Shinsekai Yori och Psycho-Pass. Nu ligger jag och biter på naglarna och har abstinens

  1. Visa tidigare kommentarer  1 till
  2. Sceleris

   Sceleris

   Av Psycho-Pass. SSY är jag bara 5-6 avsnitt back på.

  3. hillster

   hillster

   Jag ligger tre avsnitt back på bägge och undviker med flit att titta ikapp pga det som katt beskriver. Båda är utmärkta maraton-serier.

  4. katt

   katt

   jag gillar verkligen "Shinsekai Yori". Den tog fart efter 10 avsnitt ungefär och sedan blev den väldigt spännande.

 22. katt

  Manga eller Anime först?

  Jag ser nästan uteslutande på anime. Läser mycket böcker men av någon anledning så tycker jag det är svårt att komma in i manga. Håller med om det som Amarda skrev att man förälskar sig i röstskådespelarna, musiken etc. Det blir inte riktigt samma njutning för mig med manga. Jag har dock tänkt att läsa lite mer framöver. Har varit sugen på att läsa Mirai Nikki mangan ganska länge.
 23. katt

  Den stora YouTube-tråden

  haha. underbart
 24. katt

  Den stora YouTube-tråden

  http://www.youtube.com/watch?v=rqx8tAdID9w Har haft den här på hjärnan hela morgonen
×