Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Xenocloud

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  29
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Xenocloud

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  Sundsvall
 • Intressen
  Tv-Spel och Anime&Manga

Kontaktsätt

 • Webbplats
  http://www.Animenfo.com
 1. Xenocloud

  Onegai teacher

  Herid Fel vilken version av Onegai Teacher har du? Har du den på DVD? Vilken region?
 2. Xenocloud

  Onegai teacher

  Jag har Onegai Teacher på DVD från USA och där så är det censurerat när lådan välter. Ni som säger att det inte är censurerat. Är ni säkra på det? Jag har Mangan med, och där är det allafall inte censurerat.
 3. Xenocloud

  Onegai teacher

  Det som finns i lådan är bara massa radio aparater. Det finns inget snusk i lådan. Om man läser Mangan så ser man att det är massa Radio Controll Device som ligger i lådan.
 4. Xenocloud

  vilken serie är bäst

  Själv så tycker jag att det är jobbigt med sånna hära med... Det finns ju så mycket Anime att välja bland varför just dem hära.
 5. Xenocloud

  vilken serie är bäst

  Jag la min röst på Full Metal Panic! Jag hade inte sett vissa av dem som man kunde välja bland
 6. Xenocloud

  Anime i sverige

  Jag laddar min Anime från nätet. Jag har köpt väldigt lite Anime men håller på att samla pengar till massa Anime DVD från nätbutikerna.
 7. Xenocloud

  Spirited Away.

  Spirited Away var min andra Studio Ghibli film. Den var bra när jag såg den men efter 5 gånger på en kort period så blev den lite tråkigt...
 8. Xenocloud

  Konsoller

  Jag tycker alla konsollerna är typ lika bra... För mig är det bara spelen som gäller. Jag har en PS2,Xbox och en GC men om jag ska välja vilken jag tycker är bäst så tror jag att jag tar PS2 för att jag spelar dem flesta spelen som kommer till den. Xbox är kraftfullt och så men har inga RPG spel jag gillar. GC har ju ett Final Fantasy spel och sedan har den ett MGS spel. Men jag gillar inte kontrollen på den bara. (Kanske är mer van vid PS2 och Xbox kontroll.
 9. Xenocloud

  Eran personliga TOP 10 lista "serier"

  Jag tycker det är svårt att säga vilken som kommer på första plats osv. Alla Anime serier är bra på olika sätt. Jag skriver upp dem utan inbördes ordning. Chobits Excel Saga Full Metal Panic! Full Metal Panic? Fumoffu Great Teacher Onizuka Last Exile Najica Blitz Tactics Onegai Teacher Rahxephon Rurouni Kenshin Saikano Scrapped Princess To Heart Trigun Vandread 1st Stage Vandread 2nd Stage Vision Of Escaflowne Weiss Kreuz Gluhen Yami To Boushi To Hon No Tabibito Zone Of The Enders: Dolores,I Okay okay jag vet att det är inte 10st Jag hade svårt och välja 10st så jag dubblade det så det blev lättare så jag tog 20st tittlar. Jag skulle kunna skriva dit massa till men jag vill inte skriva in mer när man bara skulle ta 10st Hur som helst så tycker jag dem hära 20st jag skrivit är bra serier och är värd att titta på.
 10. Xenocloud

  Den snyggaste kvinnliga animekaraktären

  Svårt att välja... Det finns många som är fina men om jag ska välja någon så blir det nog Mizuho Kazami från Onegai Teacher eller så blir det Rio i Burn up serierna ELLER Chidori kaname från Full Metal Panic!... Klart det finns många fler men jag kommer inte på dem riktigt nu... Föresten Pacifica Kasull är väldigt fin hon med.
 11. Xenocloud

  Bästa spelmusiken!1!!!1

  Jag lyssnar på Final Fantasy musiken och MGS musiken och massa annat spelmusik. Vill ni lyssna på nåt bra ska ni lyssna på Xenogears musik.
 12. Xenocloud

  Flick- eller Pojkserier?

  Jag kollar på båda... Det jag är mest intreserad av i en Anime är Handlingen och Karaktärer.
 13. Xenocloud

  Clamp

  Jag har bara sätt Chobits och tycker den är nästan perfect, det är ingen fel på den alls. Angelic layer har jag inte sätt... Men som jag läste nyss låter den bra... Det blir nog att jag ska se den snarast
 14. Xenocloud

  vem är era bästa gubbe

  Shippo är väldigt kool. Men synd att man inte kunde rösta på honom för det skulle jag har gjort. Jag la min röst på Sesshoumaru
 15. Xenocloud

  vem är era bästa gubbe

  Sesshoumaru är min favorit i Inuyasha. Han är lung och kool, säger bara det som behövs.
×