Hoppa till innehåll

Kokorororo

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  24
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  2

Allt som postas av Kokorororo

 1. Tja, då hinner jag se Psycho-Pass (och förhoppningsvis några mer av de nominerade).
 2. Ja, det är nog sant. Vad det gäller Little Busters! så är den ju baserad på ett spel gjort av Key, så om man gillar dem är den nog värd att se. Skulle jag gissa, har inte sett den. Mondaiji-tachi är en genetisk fantsy-shounen. Öppningslåten (och des tillhörande video) är ganska bra (enligt mig), men på det stora hela är den nog inte värd att kolla in om man inte gillar såna serier ganska mycket. Senyuu tyckte jag personligen mycket om, så det är roligt att någon annan tycker den verkar vara något som kanske är värt att se (om än bara för att den är så kort).
 3. Lite förvånad att Gin no Saji inte är med. Själv har jag inte sett den, men det verkade vara väldigt många som tyckte om den.
 4. Mer nomineringar! Mondaji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou desu yo? Jag tyckte om OP:n, kanske inte den bästa i år men en av de bra. Little Witch Academia Charmig kortfilm. Pokémon: The Orgin Ny skildring i gammal värld, baserad på de första spelen (Röd och Grön/Blå). Intressant för de som har tröttnat på Ash (eller Satoshi, om man föredrar det japanska namnet) eller har spelat spelen nämnda ovan och letar efter lite nostalgi.
 5. Kokorororo

  Skärmdumpskampen

 6. Suisei no Gargantia kan också få en nominering ifrån mig. Den var visserligen inte lika bra som den kunde ha varit (jag älskade de fyra första avsnitten), men ja. Det är ändå en sevärd serie.
 7. Love Live! School Idol Project En bra anime trots dess aningen fåniga handling. SEdan gillade jag faktiskt några av sångerna även om det är otroligt typisk idol pop. Hataraku Maou-sama! Ytterst underhållande. En av de bästa jag sett hittils från detta året. Senyuu. och Senyuu. 2 Min(a) favorit(er) från i år. Komediskt fantasy-äventyr. Teekyuu 2 och Teekyu 3 Rolig(a) kort-komedi(er). Yama no Susume Den bästa icke-komedi kortisen jag sett (inte för att det är särskilt många, men ändå). Kiniro Mosaic Tja, jag tyckte om den. Typisk komedi om en grupp flickor och deras liv. Fast denna gången är det inte bra japanska flicor, utan två av dem är brittiska. De pratade mycket bättre engelska än vad jag trodde de skulle göra. Kitakubu Katsudou Kiroku En till komedi om en grupp flickor och deras liv. Free! Den visuella presentationen är fantastisk. Tyckte även om "endingen". Jag har inte sett särskilt mycket från i år, men jag planerar att se mer så det är möjligt att jag nominerar några/någon fler senare.
 8. Kokorororo

  Vad skulle du göra om...

  Börja sjunga. Även om jag knappast sjunger särskilt bra så är det nog (förhoppningsvis) bättre än inget. Vad skulle du göra om du vaknade upp en dag och ingen kunde svenska längre och bara pratade på ett främmande språk du inte förstår?
 9. Kokorororo

  Sverige och svenska i anime

  Kanako får en burk surströmming i det femte avsnittet av Maria Holic.
 10. Kokorororo

  Att komma ut ur garderoben som otaku

  Jag är 13 år, vilket betyder att det inte är fullt lika "töntigt" med ett intresse som detta. Lite är det kanske inom vissa kretsar, men de flesta av mina klasskamrater bryr sig inte ett dugg om det. Med undantag av en kille som läser One Piece och en nära vän som även hon fått ett intresse för anime (ganska så "nyfrälst"). Det är dock inte negativt på någon sätt (eller, lite. Min vän har en vana att spoila saker lite då och då och jag fullkomligt hatar spoilers). De flesta andra på skolan vet också eftersom att jag för några år sedan gjorde en undersökning i matten om hur många på skolan som läste manga (det var inte särskilt många). Lärarna vet antingen inte eller bryr sig inte (med undantag för min nya engelska och spanska lärare som faktiskt mejlade mig och frågade efter rekommendationer.) Min familj har visat intresse för mitt intresse (jag vet, mina skämt är dåliga). Brorsan ser på One Piece, alla gillar Ghibli filmerna och jag såg Spice and Wolf med min mamma. Så jag är ganska öppen. Men precis som ni så brukar jag inte prata om det, så länge det inte finns någon som frågar eller visar intresse.
 11. Kokorororo

  Lönntomtar och julklappsbyte på Anime.se!

  Det här låter allt ganska intressant. Jag är med.
 12. Kokorororo

  Kill la Kill

  Då ser jag den nog inte. Eller åtminstånde inte nu, kanske senare när jag kan få lite mer information. Jag klarar som sagt inte våld särskilt bra, även i en oseriös ton.
 13. Kokorororo

  Kill la Kill

  Det säger mig inte särskilt mycket. Var det ett brutalt mord? Eller blodigt?
 14. Kokorororo

  Strömmande anime

  Crunchyroll kommer även att vissa Strike the Blood, Nagi no Asukara, Little Busters! ~Refrain~,Teekyu 3 och White Album 2. Chihayafuru och Hunter x Hunter (2011) kommer numera också kuna ses i Sverige, vilket man inte kunde göra innan (källa i länken ovan).
 15. Kokorororo

  Kill la Kill

  Skulle någon kunna säga mig på ett ungefär hur våldsamt den är/ser ut att bli? Tycker den verkar intressant men är lite känslig för mycket blod och liknande.
 16. Kokorororo

  Strömmande anime

  Maria Holic verkar inte finnas kvar längre.
 17. Kokorororo

  Ny Miyazaki-film

  Jag har hört att det ska vara en biografi om någon som jobbade med flygplan, mer än så vet jag inte om den. Fast nog är jag intresserad ändå, jag har änu inte sett en Ghibli film jag inte har gillat (om man inte räknar med de första minuterna av Jag kan höra havet, fast den såg jag inte klart så det räknas inte).
 18. Kokorororo

  Anime sommaren 2013

  Ja, det handlar mest (om inte bara) om personliga åsikter och liknade. Men för att gå tillbaka till ämnet så har jag här en PV till den nya Rozen Maiden: Om man tittar på datumet så verkar den ha varigt ute ett tag, men jag tänkte att jag kunde länka den ändå.
 19. Kokorororo

  Anime sommaren 2013

  Visst, så kan man göra. Men jag är nog rädd att jag skulle glömma av det i alla fall, dessutom förändrar det inte den obehagliga känslan jag får av att göra något som jag vet är olagligt (även om det knappast är särskilt farligt).
 20. Kokorororo

  Anime sommaren 2013

  Egentligen bara för att det är olagligt. Jag, personligen, tycker att man ska försöka stödja skaparna när de har gjort något, Visst, om några människor inte gör det blir det väl ingen större skillnad, om hur skulle det vara om alla gjorde det? Sedan får jag även en sådan obehaglig känsla av att jag gör någonting fel om jag ser på någon olaglig sida, om du förstår vad jag menar. Dock har jag inget problem med om anda gör det, det är bara jag med mina "tänk om" tankar som gör att jag föredrar att göra det på ett lagligt viss, samma med manga.
 21. Kokorororo

  Anime sommaren 2013

  Jag tycker at Gin no Saji låter ganska intessant, den nya Rozen Maiden skulle jag också gärna se. Dock beror det på vad chrunchyroll tar in, eftersom att jag vägrar se någonting olagligt. Om man nu ska prata om filmer är Kaze Tachinu något jag självklart kommer att se, förr eller senare. Gintama-filmen skulle nog också vara kul att se när jag sett klart serien, men jag vet inte riktigt.
 22. Kokorororo

  Presentationstråden

  Skulle jag gärna göra, dock har mitt headset ingen fungerande mikrofon för tillfället...
 23. Kokorororo

  Presentationstråden

  Tackar för ditt trevliga mottagande! Och ja, det är ganska självklart att man välkommnar alla (eller man borde i alla fall göra det) med intresse för manga och/eller anime, men jag tänkte att det var bra att säga att mitt intresse är ganska nytt endå, så att ingen tror att jag har sett flera hundra eller något sådant
 24. Kokorororo

  Presentationstråden

  Antar att jag också får försöka presentera mig. Hej. Jag är en flicka på 13 år med ett intresse för japansk populärkultur, speciellt manga och anime. Mitt intresse är aningen nystartat och jag har hittils varken läst eller sett så mycket, men snart så... Jag gillar även att gå runt och tänka samt att lyssna på musik. Hej igen (nej, jag är inte särskilt bra på att presentera mig).
×