Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Mattadåre

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  6
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

3 Neutral

Om Mattadåre

 • Rang
  Novis
 • Födelsedag 1993-09-23

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Stockholm
 • Intressen
  Tecknad film,TV-spel och brädspel
 1. Mattadåre

  Animespel!

  Jag är själv alltid sugen på att hitta nya, roliga animéspel, eftersom de flesta inte ens släpps här i västvärlden. Så fort det kommer något som verkar lovande brukar jag plocka upp det, men det har inte varit så mycket på de senaste åren. Jag skulle dock vilja säga att jag verkligen gillade Bleach: Soul Resurreción till PS3. Härligt liten pärla som jag spelade väldigt mycket och detta trots att jag inte alls är ett fan av TV-serien. Actionfyllt, beroendeframkallande och packat med innehåll, och att man får spela som och ranka upp med så många olika figurer är riktigt skoj. Säga vad man vill om Bleach som serie, men karaktärsdesignen har jag alltid diggat,och att få spela som ondingarna är trevligt. Check it out, om ni kan! :3
 2. Mattadåre

  Mangakai nystart? (Stockholm)

  Ah, härligt! :) Är det bara att komma förbi då? Håller ni fortfarande hus på Kungsholmen?
 3. Mattadåre

  Kill la Kill: från skaparna av Gurren Lagann

  Ser coolt ut, har inte sett Gurren Lagann (ja, jag vet, jag måste ta och se den) men det här verkar häftigt nontheless. Diggar stilen rejält!
 4. Mattadåre

  Mangakai nystart? (Stockholm)

  Nämen gud så trevligt det här låter, håller ni fortfarande igång? Jag och en kompis till mig har letat efter någon anime/manga förening förut men många i stockholmsområdet verkar ha lagt ner. Vi skulle gärna komma, om det vore möjligt! :)
 5. Mattadåre

  Ge mig tips om anime att se

  Well, till de som inte har sett den första Dragonball-serien kan jag verkligen rekommendera den. Den uppfann ju nästan alla skojiga action/äventyr-serier som vi ser idag. One Piece är ju också ett bra val, om det är stojiga slagsmål och knasiga figurer man är ute efter. InuYasha vill jag också säga, den tycker jag är väldigt trevlig och har defenitivt mycket komedi, och blir aldrig på tok för seriös. :)
 6. Mattadåre

  Inaktiva presentationer

  Yohoho, Matteus heter jag (men kallas Mattadåre) och snubblade över anime.se i mina sökanden efter en mysig community för oss nördar och tyckte att det såg trevligt ut! Fyller tjugo i höst, bor i stockholm och är ett stort fan och samlare av all tecknad film, och har gillat anime och manga sen första gången man fick på Sailor Moon på TV back in the day. Avgudar Neon Genesis Evangelion (Min favoritserie, alla kategorier) och Hayao Miyazakis alla verk, men är också väldigt inne på gamla, stenhårda 80-tals grejer. Serier som M.D Geist och A.D Police slukar jag upp med råge, men gillar trevliga slice-of-life-serier minst lika mycket. Jag kan titta på det mesta, helt enkelt. Förutom tecknad film så älskar jag TV-spel och har blivit frälst i bräd/kortspel på senare dagar. Att utforska en fantasy-värld eller erövra galaxen på ett bräde tillsammans runt ett bord istället för på nätet är ju så trevligt :) Ja, det var väl det, Mattadåren har sagt sitt och hoppas att ni ska orka med hans babbel om diverse nördigheter! Until we meet again!
×