Hoppa till innehåll

Soverejn

VIP
 • Innehållsräkning

  733
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  48

Soverejn vann senast dagen den september 20 2018

Soverejn hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

134 Utmärkt

Om Soverejn

 • Rang
  Meteoritproducent
 • Födelsedag 05/08/1995

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Amon Amarth, Gotland
 • Intressen
  Japansk Kultur och mat, Anime, Manga, Film & Tv-serier, Jakt & Fiske, Friluftsliv, Dator, Gaming, Musik (Synthwave, Metal, klassiskt, folk) Historia, Sova, Bilar, Elgitarr.

Kontaktsätt

 • Webbplats
  https://www.youtube.com/channel/UCeO_U9tXsVJNsoKK6JcUUEQ
 • Tumblr
  https://orij-on.tumblr.com/
 • Twitter
  https://twitter.com/ORijON_

Anime och manga

 • MyAnimeList
  http://myanimelist.net/profile/Soverejn

Spel

 • SteamID
  Soverejn
 • OriginID
  Soverejn
 • Battle.net
  Soverejn#2626

Senaste profilbesökare

5885 profilvisningar
 1. Soverejn

  Anime vintern 2018/2019

  Inget som jag är jätte hype på under denna säsong men jag kommer att kolla in dessa till att börja med, sen får vi se: Domestic na Kanojo Boogiepop wa Warawanai Tate no Yūsha no Nariagari Dororo kanske blir Kakegurui x x också.
 2. Oberstein! 😍

  1. Soverejn

   Soverejn

   84 avsnitt på 3 dagar. Inte långt kvar nu ;)

 3. Soverejn

  Hur mycket anime tittar du på?

  Finner ingen sådan funktion på min MAL så jag har gått igenom lite för hand... kul att försöka få någon uppfattning om hur mycket man egentligen hunnit med och samtidigt bli chockad att Made in Abyss gick år 2017, den kändes som igår... Håller jag på bli gammal tro? Här är mitt 2018 summerat: 18st serier från 2018's säsonger har jag kollat på om jag inte räknar med dom jag droppat. Sen så har jag även sett ikapp ca.100 avsnitt av One Piece kanske. Utöver det har jag tagit tummen ur röven och sett klassiker som Monster och Cowboy Bebop. Lite blandat spontan plock som dök upp under vägen är: Blame! filmen då estetiken och "settingen" (någon hjälp mig med svenskan tack...) tilltalade mig. 40 Avsnitt av Boruto blev det också för nostalgins skull då jag kände mig andefattig... 3 säsonger av Magi såg jag färdigt på under 2 dygn. Sen så läste jag Solanin mangan.
 4. Soverejn

  Gissa Anime Ledtråden

  Förklarar bollen död, först till kvarn med ny ledtråd! Jag kan också försöka tänka fram en bra ledtråd men om det är någon som håller på någon bra ledtråd får denna gärna träda fram! Kan även tillägga att det är inga problem att gissa och om man gissar rätt eller lägger sin gissning kan man om man inte vill eller inte har tid att hålla i tråden, avsäga sig sin tur och ge bollen till någon annan. Men säg gärna till samtidigt som du gissar i så fall.
 5. Soverejn

  Gissa Anime Ledtråden

  Nej det är lugnt så länge man backar upp det med fler ledtrådar vilket du gjorde. Även om jag kan tycka det var lite väl kryptiskt med ordspråken där så har jag faktiskt inte sett Detektiv Conan... Och Voffe tog den ju så jag kan ju inte klaga. Så nu får @Voffe komma med en ny ledtråd eller ge bollen till någon annan.
 6. Soverejn

  Gissa Anime Ledtråden

  Vad menar du med falltid? Jag blir bara mer och mer förvirrad...
 7. Soverejn

  Gissa Anime Ledtråden

  @Sceleris Mobile suit "Gan-Damm" 00 är korrekt. Cancer på Japanska är precis vad jag syftade på. Mfw när jag vet vad cancer är på Japanska...😂 När det kommer till Lasse så finns det någon karaktär i serien som heter så. Inte för att jag minns han eller nått men det stog ut.
 8. Soverejn

  Gissa Anime Ledtråden

  Följande text är inte en bokstavlig beskrivning av animen: inför en arbetsintervju iklädd Kostym så ringde Lasse 1188 00 med sin Mobil. så frågade han: Kan man få Cancer av Damm?
 9. Soverejn

  Gissa Anime Ledtråden

  Ok vi gör ett experiment... Jag tänker på en anime, här är min ledtråd: inför en arbetsintervju iklädd Kostym så ringde Lasse 1188 00 med sin Mobil. så frågade han: Kan man få Cancer av Damm?
 10. Soverejn

  Presentationstråden

  Nej, jag är faktiskt ganska dålig på att läsa böcker och manga är inget undantag. Det första jag ska göra när jag finner tid och lust till att läsa är att ta mig an Andrzej Sapkowski's "The Witcher" böcker. Jag spelar också CS och jag har också blivit mycket sämre!
×