Hoppa till innehåll

Soverejn

VIP
 • Innehållsräkning

  756
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  52

Statusuppdateringar postat av Soverejn

 1. Ser om Claymore och Great Teacher Onizuka för 711:e gången...

 2. The Witcher 3 + DLC = 150kr på steam!

  1. Visa tidigare kommentarer  1 till
  2. Soverejn

   Soverejn

   Jag skulle rekommendera att köpa och spela 2an och titta igenom en youtube recap på 1an. 1an är lite klonkig att spela men 2an är relativt kort och relativt modern... så den är värd att spela. Tror du kommer uppskatta 3an mer om du gör detta men det är fullt möjligt att spela 3an direkt. Bästa singleplayer rpg ever!

  3. Sceleris

   Sceleris

   Alternativt vänta på Netflix-serien och se de avsnitt som täcker spel 1-2? 😆

  4. Soverejn

   Soverejn

   @Sceleris Eller läsa böckerna! Dock osäkert vad serien kommer att täcka och om den ens kommer vara värd att se. 

 3. Dag 58.

  Fortfarande inte återhämtat mig från avsnitt 82 av Ginga Eiyuu Densetsu...

  1. Sceleris

   Sceleris

   Förkrossande . Jag skulle nog inte säga att jag återhämtat mig ännu; det är nog mer att jag gjort det till en del av mig.

  2. Soverejn
 4. Jobba...äta...sova...

  1. MathJuice

   MathJuice

   Jag går och fiskar~~

 5.  

  A piece of dog poop feels abandoned and like he has no reason to be alive in this world. He wants to be useful to others and experiences different reactions from others, which is like a weird allegory for racism. It’s like the Clannad of dog poop.

  1. MathJuice

   MathJuice

   1f5eca8e740f0fbf1fddc44326c5db68177c4bfb_hq.gif

   I'm sorry that I wasn't there for you. Just...please don't go just yet.

 6. Äntligen börjar det hända lite grejor i Overlord

 7. Är det bara jag som är totalt missnöjd med Attack on Titans svängande storyline? Hade en riktigt stark start och började som en brutal strid för mänsklighetens överlevnad. Säsong 3 nu och jag vet inte vad jag kollar på längre.

  1. Visa tidigare kommentarer  3 till
  2. Soverejn

   Soverejn

   @Sceleris Vare sig det gör den till en bättre eller sämre serie så ogillar jag helt enkelt spåret man valt. Man är väl besviken att man vid första titt blev såld något annat än vad det var. Första fyra avsnitten av säsong 1 var det som man var 13 år gammal igen och såg på Claymore eller någonting. Personligen blir Attack on Titan mindre spännande så som dem gjort det nu. Samtidigt hade dom fortsatt på det enklare spåret så har dom nog inte kunnat mjölka ur 6 säsonger ur serien.

  3. Truly

   Truly

   Jo får nog ta och ladda ner dem sista avsnitten och se om jag minns nått.

   Ser hur som helst fram emot att se mer av Levis gamla vän i nästa avsnitt.

  4. Sceleris

   Sceleris

   @Soverejn Ah, förstår. Man brukar säga att skapare av berättelser ingår kontrakt eller överenskommelser med läsare (/tittare/…): “du ger din tid, så ger jag mitt bästa för att det ska kännas spännande och givande och rörande och begripligt och inte vilseledande”. Så en berättelse där det slutar med att allt bara var en dröm känns poänglöst och som skaparnas förräderi. Eller en berättelse där den man tror är huvudperson dör för att bli ersatt av “den riktiga huvudpersonen”. Eller när den ersättande huvudpersonen senare också dör! (Lite så kändes det faktiskt av Game of Thrones, TV-serien; böckerna har en annan stil, så hade jag läst dem först hade jag nog inte känt samma.)

   Serien kan förstås inte gå tillbaka till hur de första fyra avsnitten var, men om politikintrigerna är särskilt trista så kanske du har tur, för de verkar bli kortare än jag tänkte: tydligen var författaren själv missnöjd med det i mangan som jag trodde skulle bli grunden för hela säsong 3, eller åtminstone missnöjd med takten på det:

   Citat

   "Honestly," Isayama wrote. "It's like I was out of gas." He considered it a rather weak period for himself, so when it came to time for the anime's third season, this was a weak point he wanted to remedy beginning in the early stages of production.

   "I requested that we reform it into a suitable scale for the role of the story," Isayama wrote. This meant a more "idealized" script was created. The script wasn't created by Isayama alone, and he credits Hiroshi Seko, the scriptwriter from previous seasons of Attack on Titan and the Attack on Titan: Lost Girls novel and OVA, for his expertise. He also credits chief director Tetsuro Araki for working within the guidelines for the series, the whole cast for bringing the characters to life, and the rest of the production staff.

   Så det jag tänkte skulle bli säsong 3 och 4 kanske trycks ihop till en säsong. (Eller så blir det en helt annan ändpunkt, det var ju bara jag som spånade.)

 8. The Simslord III börjar svagare än Kristdemokraternas väljarstöd. 

  1. MathJuice

   MathJuice

   The what now?? :psyduck:

  2. Sceleris

   Sceleris

   Ja, jo, fast det var lite kul när han satte sig ner som en boss.

 9. READING STEINER!!!?

 10. Fan vad jag älskar er kamrater, vi möts på slagfältet! URAAAAAAAA

   

 11.  

  Opa bozhe bilyat...

 12. Någon som orkat fortsätta med Boruto som kan svara på om det blivit nå bättre?

  1. Tachikomatic

   Tachikomatic

   Släppte Boruto efter ep 32 då jag inte tyckte serien blev någe vidare bättre xD..
   Känns som snäppet ner från Naruto.

 13. Från succéserien Min morfar kan inte vara såhär söt. 

  1. Klona

   Klona

   Är den fotfarande lika rolig? :)

  2. Soverejn
 14. Bara jag som märkte att karaktärerna blev betydligt mer detaljrika under sista minuten i sista avsnittet av Berserk. Fick dom tid över på produktionen eller är detta en teaser på att dom faktiskt kommer försöka göra det snyggt i uppföljaren?

  1. Tachikomatic

   Tachikomatic

   Det var något jag tänkte på också.. Tycker det har varit medioker detaljrikedom och cgi, fram till sista epet. Kan ju alltid hoppas att de faktiskt gör den bättre nästa säsong ^^

  2. Najica

   Najica

   Tveksamt till att det är en teaser, om något kanske det är en hint att få folk köpa blåstråle versionerna när dom kommer ut, blah. Hatar verkligen när studion blandar 2D med 3D D:

 15. Den kinesiska animen; Quan Zhi Gao Shou har oväntat nog blivit min absoluta favorit från denna säsong.

  1. Sceleris

   Sceleris

   Stelt skådespeleri och regi, men glansig och med stundvis intressant animation -- och, ja, en sån där "underdog-som-egentligen-är-bäst"-story som man alltid har svårt att motstå. Kan också tänka mig att den är några resor bättre när man gillar e-sport!

 16. Hur hittar jag alltid det konstigaste ställena på youtube....

 17. Kandidat till årets AMV kanske? Här bjuds det på helg cringe!

 18. Klassiska Japanska Bilar är häftigast! Jag har samlat några utav mina favoriter här: http://watashinosukinakoto.tumblr.com/# Blir ni sugna så får ni hålla utkik på blocket, de börjar bli sällsynta!

  1. Tachikomatic

   Tachikomatic

   Toyota AE86 Sprinter Trueno är nog min favorit när det kommer till gamla Japanska bilar. Synd att de kostar en rejäl slant om man lyckas hitta ett exemplar :S

  2. Soverejn

   Soverejn

   Jajo, alltid gillat flip up lyktor och efter Intial D är det svårt att inte vilja äga en. Själv har jag för många favoriter.

 19. Första avsnittet av Borato var inte särskillt imponerande...

×