Hoppa till innehåll

Soverejn

VIP
 • Innehållsräkning

  751
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  49

Allt som postas av Soverejn

 1. Soverejn

  "Animemer", Roliga bilder & videos!

  Här får du posta roliga bilder och gifs som är Anime, Manga, Japan eller forum relaterade. Du får även skapa egna memer, ragecomics eller bildserier och posta här. Bilder eller memer från spel, filmer eller TV-serier är tillåtet så länge de har någon form av relation till Japan, Anime, Manga eller vårat Forum. Du ska helst inte ha någon text med alls i dina inlägg (förutom bild titeln) och du får inte heller svara på andras inlägg. 2017 EDIT: Då internet varit väldigt generös med dessa typer av kortare "meme-klipp" den senaste tiden så tänker jag att denna tråd även kan vara en bra samlingstråd för videoklipp. Jag öppnar därför nu för att slänga in kortare videos. Ni får avgöra lite själva men det här är väl inte tråden för att länka till 20 minuter långa abridged avsnitt eller 10 minuters reaktion rant videos eller vad man kan tänka sig. Så alltså "kortare" videoklipp som är Japan eller Anime relaterade. Tänk på att inte spoila viktiga plot detaljer, dölj dom märkt med "SPOILER" isåfall. Tanken är att man ska kunna scrolla och se på så mycket ögongodis som möjligt utan att behöva läsa igenom gamla diskussioner! Om du postar något som spoilar någon viktig del i en handling för Anime, Manga, Film, Spel eller Tv-Serie så måste du gömma den och berätta kortfattat vad den spoilar. T.ex. såhär: Ex. Spoilar en viktig detalj om "Kakashi" i Animen "Naruto" Du skall även dölja bilder som anses för stötande, T.ex. vissa scener ur vissa Ecchi-animes kan anses för stötande. Och dem skall du gömma och beskriva med "18+" samt Animen's / Mangan's namn. Detta är upp till er själva att avgöra, om jag ser något jag tycker är för stötande så kommer jag att be er att antingen dölja bilden eller så kommer jag ta bort den. Jag blev inspirerad av Schiffers bildtråd som dött ut och jag skulle vilja skapa en liknande tråd i lite ny riktning. Tanken är att denna tråd skall efterlikna 9gag. Detta är ett initiativ jag hoppas ska uppskattas av oss alla här på Anime.se. Detta är väl ingen forumlek direkt så jag tycker den passar bra under forumindelningen "Allmänt". Ungefär som "Den Stora Youtube-tråden" REGLER: LÄS DETTA INNAN DU POSTAR I TRÅDEN! Det är absolut förbjudet att svara i tråden på någon annans post och fylla denna tråd med en massa text, Rösta upp eller Rösta ned istället! Eller skriv i din statusuppdatering hur mycket du skrattade åt "Sceleris" senaste bilder. Eller så kan du skriva i Diskussionstråden för just denna tråd! Undrar du från vilken anime bilden kommer så kan du även fråga där! Spoila inte! (Dölj och beskriv) Skriv inte! (Förutom bildtitlar) Dubbelpostning är förbjudet! (Gå igenom de senaste 10 sidorna innan du postar dina bilder) Posta främst anime/manga eller Japan relaterade saker! Om du vill så får du ha en titel ovanför varje bild. (Standard färg och storlek (14), MAX EN RAD!) Inläggs exempel: Scrolla och njut! \(^~^)/
 2. Soverejn

  "Animemer", Roliga bilder & videos!

 3. Soverejn

  "Animemer", Roliga bilder & videos!

 4. Soverejn

  Den stora YouTube-tråden

  https://www.youtube.com/watch?v=ACt1o5HefIM
 5. The Witcher 3 + DLC = 150kr på steam!

  1. Visa tidigare kommentarer  1 till
  2. Soverejn

   Soverejn

   Jag skulle rekommendera att köpa och spela 2an och titta igenom en youtube recap på 1an. 1an är lite klonkig att spela men 2an är relativt kort och relativt modern... så den är värd att spela. Tror du kommer uppskatta 3an mer om du gör detta men det är fullt möjligt att spela 3an direkt. Bästa singleplayer rpg ever!

  3. Sceleris

   Sceleris

   Alternativt vänta på Netflix-serien och se de avsnitt som täcker spel 1-2? 😆

  4. Soverejn

   Soverejn

   @Sceleris Eller läsa böckerna! Dock osäkert vad serien kommer att täcka och om den ens kommer vara värd att se. 

 6. Soverejn

  Ge mig tips om anime att se

  Blev precis färdig med Ballroom e Youkoso. Den var inte jättewow men det var riktigt bra, det slog mig att jag är helt såld på denna typ av berättelse där genrerna innehåller Drama, Romance och Comedy men med fokus på en eller flera karaktärer som plockar upp någon karriär/hobby och satsar på det och vi får följa med på resan från novis till legend, i detta fall så var det kort sagt dans. Men det finns många andra exempel som några utav mina absoluta favoritserier. Bakuman, Nodame Cantabile, Uchuu Kyoudai, Initial D, Beck, Skip Beat! etc... Finns det något samlings namn för denna typ av anime tro? Sen vilka bra serier av sån här typ har jag missat och skulle ni rekommendera? https://myanimelist.net/animelist/Soverejn
 7. Soverejn

  Gissa Anime Ledtråden

  Ett försök till en ny forumlek, vi får se om det blir kul eller bara blir tidsfördriv. Får bli "Gissa Anime Ledtråden" i brist på fantasi. Vi har redan en gissa animen i bilder men vi har inte en i text, iallafall inte på detta viset. Tanken är att den som håller i bollen skall ge ut en ledtråd som inte är för uppenbar men ganska uppenbar för den som sett animen. Men det är lite upp till den som har i bollen hur mycket närvaro i tråden hen vill ha när det kommer till hur vag ledtråden skall vara. Man får vara beredd att ge ut extra ledtrådar ifall det skulle behövas. Man får formulera sin ledtråd hur man vill, Kan va ett ord bara som resonerar med animen. Det kan vara i form av en gåta eller syfta på något kontroversiellt eller en välkänd meme kring en serie. Plus poäng till den som kommer med en komiskt beskrivning som får någon att klämma ut ett litet kackel eller två. Exempel: Person 1: "En kritiserad anime vars plåtljud fått hela internet att gråta av både skratt och sorg" Person 2: JA! du tänker på Berserk 2016 haha! Person 1: Rätt! Bollen går till person 2 Person 2: "Inte bara flickor som är rädd för kackerlackor i denna anime" Person 3: Du tänker på Terra Formers! Person 2: Rätt! Person 3: En anime som... o.s.v Jag börjar, jag tänker på en anime! Här är min ledtråd: En ko vars mjölk inte verkar ta slut, som mjölkas i våran värld men som också är en annan värld i en annan värld.
 8. Soverejn

  Gissa Anime Ledtråden

  Rymdbröder är rätt!
 9. Soverejn

  Gissa animen

  Jao, kör på!
 10. Soverejn

  Gissa animen

  Vi återupplivar tråden, här kommer en lätt. Jag tror ni kan rätta själva, först till kvarn.
 11. Soverejn

  Gissa Anime Ledtråden

  Fan jag trodde någon skulle ta den, kanske var det för långsökt.... Huvudkaraktären har afro och har 2 saker gemensamt med Elon Musk kanske de 2 saker han är mest känd för. Huvudkaraktären är inte en excentriskt mång-miljonär förvisso, det kanske var lite vilseledande. Kom igen nu!
 12. Soverejn

  Gissa Anime Ledtråden

  Om Elon Musk hade afro.
 13. Soverejn

  Gissa Anime Ledtråden

  Ledtråd 1: En berättelse inspirerad av Elon Musk
 14. Soverejn

  Den stora otecknade TV-Serier-tråden

  Tycker man om anime är det inte helt otänkbart att man kanske också tycker om otecknade tv-serier. Detta är tråden där vi diskuterar allt möjligt om otecknade tv-serier. Vilka är dina favorit tv-serier? Vilka tv-serier ser du på just nu? Vilken tv-serie såg du klart senast? Vilka tv-serier rekommenderar du? Var det någon tv-serie som påminde dig om någon anime du sett? etc. Battlestar Galactica är en utav mina favorit tv-serier som jag kan rekommendera för er Sci-Fi fans. Den är intressant, spännande och påminner mycket om Knights of Sidonia och Space Battleship Yamato. De serier jag följer just nu är: Game of Thrones, The Walking Dead, Mr.Robot, The Last Kingdom, Marco Polo, Vikings, Black Sails, Doctor Who, Kampen om Tungvattnet. Favoriterna är väl: Game of Thrones, Vikings, Chuck, Doctor Who, Continuum och Battlestar Galactica.
 15. Soverejn

  Gissa Anime Ledtråden

  Bakuman?
 16. Spelar cs:go då och då men icke 1.6
 17. Soverejn

  Den stora otecknade TV-Serier-tråden

  Vad har vi sett på sistone i otecknad väg? Black Mirror, Man in the Highcastle och Westworld var tre väldigt trevliga överraskningar och The Expanse går i en väldigt tillfredsställande riktning. Narcos Mexico var rätt okej. Ett udda val blev kinesiska "Lang ya bang, eller Nirvana in Fire" som var rätt uppfriskande faktiskt med bra skådespelare om man tål Crouching Tiger Hidden Dragon actionscenerna, man får nästan tänka att det är en anime om man ska kunna hålla sig för skratt. Vikings blev rätt så tråkig faktiskt då jag måste säga att en viss scen med Floki i senaste säsongen var väldigt rolig. Nu hypar vi inför sista säsongen av Game of Thrones och sedan en början på The Witcher serien.
 18. Spelar just nu: @MathJuice When we gonna play? Ser framemot:
 19. Soverejn

  Den stora YouTube-tråden

 20. Soverejn

  Presentationstråden

  Välkommen! @Sandy Bee Naruto, right in the feels... Fillers borde vara förbjudet! Dela gärna med dig av din favorit musik i den icke-populära "Vad lyssnar ni på just nu-tråden" fite me MathJuice 1v1 csgo
 21. Dag 58.

  Fortfarande inte återhämtat mig från avsnitt 82 av Ginga Eiyuu Densetsu...

  1. Sceleris

   Sceleris

   Förkrossande . Jag skulle nog inte säga att jag återhämtat mig ännu; det är nog mer att jag gjort det till en del av mig.

  2. Soverejn
×