Hoppa till innehåll

Soverejn

VIP
 • Innehållsräkning

  740
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  48

Allt som postas av Soverejn

 1. Soverejn

  Gissa Anime Ledtråden

  Ett försök till en ny forumlek, vi får se om det blir kul eller bara blir tidsfördriv. Får bli "Gissa Anime Ledtråden" i brist på fantasi. Vi har redan en gissa animen i bilder men vi har inte en i text, iallafall inte på detta viset. Tanken är att den som håller i bollen skall ge ut en ledtråd som inte är för uppenbar men ganska uppenbar för den som sett animen. Men det är lite upp till den som har i bollen hur mycket närvaro i tråden hen vill ha när det kommer till hur vag ledtråden skall vara. Man får vara beredd att ge ut extra ledtrådar ifall det skulle behövas. Man får formulera sin ledtråd hur man vill, Kan va ett ord bara som resonerar med animen. Det kan vara i form av en gåta eller syfta på något kontroversiellt eller en välkänd meme kring en serie. Plus poäng till den som kommer med en komiskt beskrivning som får någon att klämma ut ett litet kackel eller två. Exempel: Person 1: "En kritiserad anime vars plåtljud fått hela internet att gråta av både skratt och sorg" Person 2: JA! du tänker på Berserk 2016 haha! Person 1: Rätt! Bollen går till person 2 Person 2: "Inte bara flickor som är rädd för kackerlackor i denna anime" Person 3: Du tänker på Terra Formers! Person 2: Rätt! Person 3: En anime som... o.s.v Jag börjar, jag tänker på en anime! Här är min ledtråd: En ko vars mjölk inte verkar ta slut, som mjölkas i våran värld men som också är en annan värld i en annan värld.
 2. Soverejn

  Gissa Anime Ledtråden

  Bakuman?
 3. Spelar cs:go då och då men icke 1.6
 4. Soverejn

  Den stora otecknade TV-Serier-tråden

  Tycker man om anime är det inte helt otänkbart att man kanske också tycker om otecknade tv-serier. Detta är tråden där vi diskuterar allt möjligt om otecknade tv-serier. Vilka är dina favorit tv-serier? Vilka tv-serier ser du på just nu? Vilken tv-serie såg du klart senast? Vilka tv-serier rekommenderar du? Var det någon tv-serie som påminde dig om någon anime du sett? etc. Battlestar Galactica är en utav mina favorit tv-serier som jag kan rekommendera för er Sci-Fi fans. Den är intressant, spännande och påminner mycket om Knights of Sidonia och Space Battleship Yamato. De serier jag följer just nu är: Game of Thrones, The Walking Dead, Mr.Robot, The Last Kingdom, Marco Polo, Vikings, Black Sails, Doctor Who, Kampen om Tungvattnet. Favoriterna är väl: Game of Thrones, Vikings, Chuck, Doctor Who, Continuum och Battlestar Galactica.
 5. Soverejn

  Den stora otecknade TV-Serier-tråden

  Vad har vi sett på sistone i otecknad väg? Black Mirror, Man in the Highcastle och Westworld var tre väldigt trevliga överraskningar och The Expanse går i en väldigt tillfredsställande riktning. Narcos Mexico var rätt okej. Ett udda val blev kinesiska "Lang ya bang, eller Nirvana in Fire" som var rätt uppfriskande faktiskt med bra skådespelare om man tål Crouching Tiger Hidden Dragon actionscenerna, man får nästan tänka att det är en anime om man ska kunna hålla sig för skratt. Vikings blev rätt så tråkig faktiskt då jag måste säga att en viss scen med Floki i senaste säsongen var väldigt rolig. Nu hypar vi inför sista säsongen av Game of Thrones och sedan en början på The Witcher serien.
 6. Spelar just nu: @MathJuice When we gonna play? Ser framemot:
 7. Soverejn

  Presentationstråden

  Välkommen! @Sandy Bee Naruto, right in the feels... Fillers borde vara förbjudet! Dela gärna med dig av din favorit musik i den icke-populära "Vad lyssnar ni på just nu-tråden" fite me MathJuice 1v1 csgo
 8. Dag 58.

  Fortfarande inte återhämtat mig från avsnitt 82 av Ginga Eiyuu Densetsu...

  1. Sceleris

   Sceleris

   Förkrossande . Jag skulle nog inte säga att jag återhämtat mig ännu; det är nog mer att jag gjort det till en del av mig.

  2. Soverejn
 9. Jobba...äta...sova...

  1. MathJuice

   MathJuice

   Jag går och fiskar~~

 10. Soverejn

  "Animemer", Roliga bilder & videos!

  Här får du posta roliga bilder och gifs som är Anime, Manga, Japan eller forum relaterade. Du får även skapa egna memer, ragecomics eller bildserier och posta här. Bilder eller memer från spel, filmer eller TV-serier är tillåtet så länge de har någon form av relation till Japan, Anime, Manga eller vårat Forum. Du ska helst inte ha någon text med alls i dina inlägg (förutom bild titeln) och du får inte heller svara på andras inlägg. 2017 EDIT: Då internet varit väldigt generös med dessa typer av kortare "meme-klipp" den senaste tiden så tänker jag att denna tråd även kan vara en bra samlingstråd för videoklipp. Jag öppnar därför nu för att slänga in kortare videos. Ni får avgöra lite själva men det här är väl inte tråden för att länka till 20 minuter långa abridged avsnitt eller 10 minuters reaktion rant videos eller vad man kan tänka sig. Så alltså "kortare" videoklipp som är Japan eller Anime relaterade. Tänk på att inte spoila viktiga plot detaljer, dölj dom märkt med "SPOILER" isåfall. Tanken är att man ska kunna scrolla och se på så mycket ögongodis som möjligt utan att behöva läsa igenom gamla diskussioner! Om du postar något som spoilar någon viktig del i en handling för Anime, Manga, Film, Spel eller Tv-Serie så måste du gömma den och berätta kortfattat vad den spoilar. T.ex. såhär: Ex. Spoilar en viktig detalj om "Kakashi" i Animen "Naruto" Du skall även dölja bilder som anses för stötande, T.ex. vissa scener ur vissa Ecchi-animes kan anses för stötande. Och dem skall du gömma och beskriva med "18+" samt Animen's / Mangan's namn. Detta är upp till er själva att avgöra, om jag ser något jag tycker är för stötande så kommer jag att be er att antingen dölja bilden eller så kommer jag ta bort den. Jag blev inspirerad av Schiffers bildtråd som dött ut och jag skulle vilja skapa en liknande tråd i lite ny riktning. Tanken är att denna tråd skall efterlikna 9gag. Detta är ett initiativ jag hoppas ska uppskattas av oss alla här på Anime.se. Detta är väl ingen forumlek direkt så jag tycker den passar bra under forumindelningen "Allmänt". Ungefär som "Den Stora Youtube-tråden" REGLER: LÄS DETTA INNAN DU POSTAR I TRÅDEN! Det är absolut förbjudet att svara i tråden på någon annans post och fylla denna tråd med en massa text, Rösta upp eller Rösta ned istället! Eller skriv i din statusuppdatering hur mycket du skrattade åt "Sceleris" senaste bilder. Eller så kan du skriva i Diskussionstråden för just denna tråd! Undrar du från vilken anime bilden kommer så kan du även fråga där! Spoila inte! (Dölj och beskriv) Skriv inte! (Förutom bildtitlar) Dubbelpostning är förbjudet! (Gå igenom de senaste 10 sidorna innan du postar dina bilder) Posta främst anime/manga eller Japan relaterade saker! Om du vill så får du ha en titel ovanför varje bild. (Standard färg och storlek (14), MAX EN RAD!) Inläggs exempel: Scrolla och njut! \(^~^)/
 11. Soverejn

  Anime vintern 2018/2019

  Inget som jag är jätte hype på under denna säsong men jag kommer att kolla in dessa till att börja med, sen får vi se: Domestic na Kanojo Boogiepop wa Warawanai Tate no Yūsha no Nariagari Dororo kanske blir Kakegurui x x också.
 12. Soverejn

  Hur mycket anime tittar du på?

  Finner ingen sådan funktion på min MAL så jag har gått igenom lite för hand... kul att försöka få någon uppfattning om hur mycket man egentligen hunnit med och samtidigt bli chockad att Made in Abyss gick år 2017, den kändes som igår... Håller jag på bli gammal tro? Här är mitt 2018 summerat: 18st serier från 2018's säsonger har jag kollat på om jag inte räknar med dom jag droppat. Sen så har jag även sett ikapp ca.100 avsnitt av One Piece kanske. Utöver det har jag tagit tummen ur röven och sett klassiker som Monster och Cowboy Bebop. Lite blandat spontan plock som dök upp under vägen är: Blame! filmen då estetiken och "settingen" (någon hjälp mig med svenskan tack...) tilltalade mig. 40 Avsnitt av Boruto blev det också för nostalgins skull då jag kände mig andefattig... 3 säsonger av Magi såg jag färdigt på under 2 dygn. Sen så läste jag Solanin mangan.
 13. Soverejn

  Gissa Anime Ledtråden

  Förklarar bollen död, först till kvarn med ny ledtråd! Jag kan också försöka tänka fram en bra ledtråd men om det är någon som håller på någon bra ledtråd får denna gärna träda fram! Kan även tillägga att det är inga problem att gissa och om man gissar rätt eller lägger sin gissning kan man om man inte vill eller inte har tid att hålla i tråden, avsäga sig sin tur och ge bollen till någon annan. Men säg gärna till samtidigt som du gissar i så fall.
 14. Soverejn

  Gissa Anime Ledtråden

  Nej det är lugnt så länge man backar upp det med fler ledtrådar vilket du gjorde. Även om jag kan tycka det var lite väl kryptiskt med ordspråken där så har jag faktiskt inte sett Detektiv Conan... Och Voffe tog den ju så jag kan ju inte klaga. Så nu får @Voffe komma med en ny ledtråd eller ge bollen till någon annan.
 15. Soverejn

  Gissa Anime Ledtråden

  Vad menar du med falltid? Jag blir bara mer och mer förvirrad...
 16. Soverejn

  Gissa Anime Ledtråden

  @Sceleris Mobile suit "Gan-Damm" 00 är korrekt. Cancer på Japanska är precis vad jag syftade på. Mfw när jag vet vad cancer är på Japanska...😂 När det kommer till Lasse så finns det någon karaktär i serien som heter så. Inte för att jag minns han eller nått men det stog ut.
 17. Soverejn

  Gissa Anime Ledtråden

  Följande text är inte en bokstavlig beskrivning av animen: inför en arbetsintervju iklädd Kostym så ringde Lasse 1188 00 med sin Mobil. så frågade han: Kan man få Cancer av Damm?
 18. Soverejn

  Gissa Anime Ledtråden

  Ok vi gör ett experiment... Jag tänker på en anime, här är min ledtråd: inför en arbetsintervju iklädd Kostym så ringde Lasse 1188 00 med sin Mobil. så frågade han: Kan man få Cancer av Damm?
×