Hoppa till innehåll
 • Meddelanden

  • Sceleris

   Byt lösenord   12/17/17

   Byt lösenord. Det finns en liten men inte obefintlig risk att lösenord har läckt. Se detta inlägg:   

Stekeblad

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  233
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  23

Stekeblad vann senast dagen den augusti 19 2017

Stekeblad hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

67 Utmärkt

Om Stekeblad

 • Rang

 • Födelsedag 06/19/95

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Ljungby

Senaste profilbesökare

364 profilvisningar
 1. Kom att tänka på förra veckan att vi inte har en julkalender i år. Får se om det blir en nästa år!

 2. Vilken anime såg du klart senast?

  Aho-Girl Handlar om en tjej som är en total idiot (en sådan som lyckas få noll poäng på alla prov) och som dessutom är galen i bananer. Det är en komedi i halvavsnittslängd (12 minuter långa) där vi får följa hennes galna vardag. Hon smittar lillasystern i grannfamiljen med idiot-sjukan, rider på en stor hund, springer till grannstaden för att säga hej till en bananodlare och sedan springa hem igen, leker kurragömma med några ovilliga klasskamrater som får leta i flera dagar efter henne och mycket mer. Jag tycker serien var riktigt rolig. Undrar du varför det är just bananer? Den här videon kanske besvarar frågan (men har inget med serien att göra, och mestadels inte heller med bananer)
 3. Jag vill vara med!
 4. Om spoilers: Spoilers utseende är i samma stil som citat medan collapsible snippet mer ser ut som en länk. Alla alternativen för collapsible snippet är förvirrande, vad kan man göra med möjligheten för att lägga till CSS-klasser? Jag tycker att spoiler är bättre. Att det inte finns någon rubrik syns direkt i editorn så det är lätt att sätta en beskrivning i fetstil ovanför. Om reaktioner: Personligen tycker jag inte om reaktionssystem med många olika känslor/symboler. För mig räcker det med upp, ner och kanske ett par andra väl valda. Varför ha en "förvirrad" reaktion, om det är en del man inte förstår så vore det bättre att fråga (om man vågar). Reaktioner säger inget om vad man inte förstår. Om sedan inlägget skrivs om för att bli tydligare så stämmer inte reaktionen längre. Jag tycker känsloreaktioner hör hemma där det flyger förbi så mycket kommentarer att man behöver dem för att snabbt kunna sammanfatta alla kommentarer, inte som jag sett någon göra och lägga in det i 1-till-1 chatter.
 5. Länkarna för Facebook, Instagram och Twitter uppe till höger leder till ipsfocus istället för forumets Twitter eller Youtube.
 6. Gissa animen

  Pokémon?
 7. Längst ner på alla sidor ser jag något som heter "Mega Footer" och "Mega Footer Links", men bara om jag är inloggad. Ser ut som ett exempel på hur en sidfot kan se ut.
 8. Animeköp

 9. Uppdateringen överaskade mig men den verkar bra såhär långt. Något som inte verkar fungera är gamla söklänkar och dolda textstycken, se detta inlägget: (Inbeddade länkar!) Knapparna "visa" fungerar inte för mig. Varken på mobilen (Opera för Android), eller på datorn med Opera eller Microsoft Edge. När man klickar på länkarna för förra forumets sökresultat kommer man till en sidan finns inte-sida med felkoden 2S106/1
 10. Gissa animen

  Det är rätt!
 11. Gissa animen

 12. Your Name på svensk bio

  Närmsta för mig blir nog Växjö, textad.
 13. Yōjo Senki: Saga of Tanya the Evil

  Jag tycker om serien. När det kommer till det militära språket är det mycket jag inte förstår trots Sceleris detaljrika inlägg om det. Skulle nog behöva läsa det en gång till och se om jag förstår lite mer nästa avsnitt...
 14. Sandlådan. "Resurrected"

  Sätter mig försiktigt i ett hörn av sandlådan och börjar se mig omkring för en extra spade och hink.
×