Hoppa till innehåll

Stekeblad

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  259
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  25

Stekeblad vann senast dagen den mars 15

Stekeblad hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

71 Utmärkt

Om Stekeblad

 • Rang

 • Födelsedag 06/19/95

Profilinformation

 • Kön
  Man

Senaste profilbesökare

541 profilvisningar
 1. Har precis börjat kolla på Guren Lagann och fick en konstig känsla under introt. Jag har hört låten många gånger innan men aldrig sett introt eller serien. Att veta vad jag strax kommer att höra men inte ha en aning om vad jag kommer att se. Vet inte hur jag ska beskriva det.

 2. Overlord II

  Avsnitt 12 kändes som det var det sista avsnittet på flera sätt, dels med hur slutlåten började i bakgrunden och med en stor strid som precis är på väg att starta. Hur ser det ut med källmaterialet nu? Finns det tillräckligt för en till säsong eller kommer det dröja några år innan det blir möjligt?
 3. Anime våren 2018

  Serier som låter intressanta: 3D kanojo: Real Girl aikatsu friends tada-kun wa koi wo shinai Lost song devil's line hinamatsuri jikken-hin kazoku: creatures family days wotaku ni koi wa muzukashii akkun to kanojo Fortsättningar på serier jag redan sett: ninja girl and samurai master - kortavsnittsserien får en till säsong sword art online alternative: gun gale online - mer SAO My hero academia 3 - mer my hero academia
 4. Gissa animen

  Eller kort Anohana, rätt
 5. Gissa animen

 6. Gissa animen

  Fel
 7. Gissa animen

  Rätt svar var Bang Dream Ny bild, ny serie:
 8. Gissa animen

 9. Gissa animen

  Det är det inte.
 10. Gissa animen

 11. Gissa animen

 12. Overlord II

  Avsnitt 10, och nu kommer Ains förhör mot Sebas. Vad var det med dagboken? Den var säkert med i säsong 1 men jag minns inte vad det var med den. Det slutar med att Tuare får följa med till Nazarick men innan de hinner lämna herrgården blir hon kidnappad. Renner fortsätter planera nästa attack mot Eight Fingers. Hon bjuder till och med in sin halvbror och adelsmannen Marquis Raeven för att göra upp planer. Renners konversation med Marquis och halvbrodern: Det verkar stämma ganska bra med vad de sa på mötet. Men Renner går med på ett avtal som säger att om halvbrodern blir kung så ska han fixa så att Renner kan gifta sig med Climb, även om han inte är adlig, så det kanske finns lite kärlek ändå. Eller kan att vara gift ses som en form av ägande också? För att få det avtalet att gå i uppfyllelse diskuterar de att bli av med deras bror och förste-prins Barbro som hjälper Eight Fingers.
 13. Gissa animen

 14. Gissa animen

 15. Gissa animen

×