Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Stekeblad

Reportrar
 • Innehållsräkning

  537
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  46

Stekeblad vann senast dagen den augusti 1

Stekeblad hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

106 Utmärkt

Om Stekeblad

 • Rang
  Stamgäst
 • Födelsedag 1995-06-19

Profilinformation

 • Kön
  Man

Kontaktsätt

 • Webbplats
  https://stekeblad.se

Senaste profilbesökare

9 332 profilvisningar
 1. Stekeblad

  Närcon 2022 i bilder

  Tack det samma för ditt sällskap, det var roligt att träffas i person och gå runt på Närcon! My Hero academia-panelen blev som du skrev lite stökig. Är det inte så paneler brukar bli så ska jag ge dem en ny chans nästa gång jag går på konvent. Grattis till vinsten i AMV-tävlingen!
 2. Stekeblad

  Dina senaste animeintryck

  Något jag funderar på just nu är vampyrer, inte blodsugarna utan ordet i sig. Jag har lagt märke till att i vissa serier så säger de Kyūketsuki medan i andra serier säger de det på engelska, vampire. Väljer de engelska finns det dessutom två olika uttal, ungefär "vampaja" respektive "vampiru". Detta leder mig till att börja fundera på om det finns någon logik bakom vilket ord man väljer att använda.
 3. Stekeblad

  NärCon Sommar 2020

  Om tre månader är det dags för ett nytt försök av NärCon Sommar. Hur ser intresset ut här? Jag har min biljett från 2020 som fortfarande är giltig och längtar efter att få använda den.
 4. Stekeblad

  Flera streamingtjänster för anime blir en

  Wakanim har en liknande funktion med att kunna köpa serier eller avsnitt som digital nedladdning. Jag såg på deras FAQ länkad ovan att det man köpt kommer fortsätta finnas tillgängligt på Wakanim men vad som kommer ske med dem långsiktigt ännu inte är bestämt. Från vad jag läst så ser det inte ut som att Wakanim eller Funimation kommer stänga helt någon gång snart. Håll ett öga på supportsidorna för uppdaterad information.
 5. Den förste mars offentliggjordes det att Crunchyroll, Wakanim, Funimation samt VRV slås ihop och serier håller på att flyttas över till Crunchyroll.[3][4][5][6] Crunchyroll och Wakanim är tillgängliga i Sverige men dock inte Funimation och VRV. Om det är några som bor utomlands eller kringgår deras begränsningar till exempel med hjälp av en VPN så länkar jag till information även för dessa tjänster. För vissa kommer detta inte som en nyhet då Sony (som äger Funimation och Wakanim) i augusti 2021 gick ut med att de avslutat köpet av Crunchyroll, något de tidigare ägarna AT&T berättade var på väg redan i december 2020.[2][1] Samtliga tjänster uppmuntrar användare att skapa ett konto på Crunchyroll om de inte redan har ett och pekar hur användare avslutar sin prenumeration.[8][9][10]. Från och med vårsäsongen 2022 kommer inga nya animeserier att dyka upp på Wakanim, Funimation eller VRV utan de kommer bara komma till Crunchyroll, pågående serier påverkas dock inte utan kommer köras klart på respektive tjänst.[6][8][9] Under den kommande månaden kommer ett stort antal serier som tidigare varit exklusiva för Funimation eller Wakanim att bli tillgängliga på Crunchyroll.[7] En tidigare version av supportartikeln uppgav att 80% av katalogerna skulle vara överförda i slutet av mars, den raden har blivit omskriven men talet 80% har redan börjat cirkulera. Om du oroar dig över att priset på Crunchyroll premium kommer höjas nästa månad på grund av detta så kan jag lugna dig, Sony skriver i sin pressrelease att prissättningen kommer vara oförändrad.[3] Betalar du inte för Crunchyroll men för någon av de andra tjänsterna så kommer det mejlas ut koder som kan lösas in mot 60 dagars gratis Crunchyroll premium.[6][8][9] Källor och vidare läsning: [1] AT&T pressrelease, 9 december 2020: AT&T to Sell Crunchyroll to Sony’s Funimation Global Group [2] Sony pressrelease, 9 augusti 2021: Sony’s Funimation Global Group Completes Acquisition of Crunchyroll from AT&T [3] Sony pressrelease, 1 mars 2022: Anime Fans Win As Funimation Global Group Content Moves to Crunchyroll Starting Today [4] Crunchyroll news, 1 mars 2022: Funimation Content Moving to Crunchyroll for World’s Largest Anime Library [5] Wakanim, 1 mars 2022: FUNIMATION CONTENT MOVING TO CRUNCHYROLL FOR WORLD’S LARGEST ANIME LIBRARY [6] Funimation blogg, 1 mars 2022: Funimation Content Moving to Crunchyroll for World’s Largest Anime Library (regionslåst, publik arkivkopia på archive.org) [7] Crunchyroll support: I have both a Crunchyroll subscription and a Funimation subscription, should I cancel one of them? [8] Wakanim support: FREQUENTLY ASKED QUESTIONS [9] VRV support: Moving to Crunchyroll FAQ [10] Funimation support: Should I cancel my Funimation account and open a Crunchyroll account?
 6. Stekeblad

  Gissa animen

  Det är Jahy, och hon har inte blivit besegrad ännu!
 7. Stekeblad

  Gissa animen

  Vem bor här, Drakula eller kanske en demonfurste?
 8. Stekeblad

  Gissa animen

  Den som väntar på något gott ... kan få en animeledtråd under tiden
 9. Stekeblad

  Gissa animen

  The Idaten Deities Know Only Peace?
 10. Stekeblad

  Gissa animen

  Rätt, det är Saki!
 11. Stekeblad

  Gissa animen

 12. Stekeblad

  Gissa animen

 13. Stekeblad

  Gissa animen

 14. Stekeblad

  Gissa animen

  Kunde på första bilden men har inte haft tid att gissa, den här fajten var så spännande att jag glömde tråden några dagar!
 15. Stekeblad

  Gissa animen

  Hyperdimension Neptunia?
×