Hoppa till innehåll

Stekeblad

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  321
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  30

Stekeblad vann senast dagen den november 28

Stekeblad hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

78 Utmärkt

Om Stekeblad

 • Rang

 • Födelsedag 06/19/1995

Profilinformation

 • Kön
  Man

Senaste profilbesökare

1312 profilvisningar
 1. Det var lite svårt att bli inkastad i DENKI-GAI: Jag hade problem med att förstå bandet mellan karaktärerna först, de jobbar i samma bokaffär. Eller jobbar några bara deltid? Jag skymtade skolbadkläder i introt. Bokaffären hade jul/mellandags/nyårs rea som lockade massvis med kunder, så många att flera i personalen oroade sig hela tiden för att bli ihjältrampade (minst en blev så illa skadad att denne inte kunde fortsätta jobba). Inte en liten skillnad från tidigare i avsnittet då de fick stå utanför i kylan och försöka locka in kunder.
 2. Non non Biyori: Även i en liten by någonstans med en enda skola och som har totalt fem elever, alla i olika årskurser, händer det saker. I dagens avsnitt är det övernattning på skolan och skidåkning som gäller. Renge säger så konstiga saker ibland:
 3. Inte sett Anne Happy! förr och jag tycker inte det var några problem med att hoppa rakt in i femte avsnittet. Det verkar som serien är full av kärlek: till barndomsvänner, djur och gatuskyltar. Anne Happy! åker in i min kö, det här serien vill jag se mer av.
 4. jag känner att denna julkalendern är vad jag behöver! För två månader sedan började jag kolla på Bleach och Black Clover som tagit all min anime-tid, jag har inte fått tillräckligt med slice of life.
 5. Nu är kalendern igång! Jag tycker Anima Yell gav en bra start, avsnittet var roligt att se på. Nu fanns det ingen snö i avsnittet (avsnittet utspelar sig i april...) men jag ser heller ingen snö utanför fönstret. Håll ut, snön kommer. Mer om avsnittet:
 6. Välkommen till årets Slice of Life-kalender julkalender Till skillnad från tidigare år ska vi inte se en specifik serie, i år blir det 24 utvalda avsnitt från olika serier inom genren Slice of Life. Bortsett från ett par i början har alla avsnitt ett snö eller vintertema. Avsnitten är handplockade av MathJuice. På lördag är det den första december och då drar vi igång, först ut är första avsnittet av Anima yell! Här är en lista över alla avsnitt och länkar till dem
 7. Stekeblad

  Julkalender 2018?

  Det blir en Slice of life mix i år. Jag skapar en ny tråd ikväll så kalendertråden blir separat från planeringstråden.
 8. Stekeblad

  Julkalender 2018?

  Efter att ha funderat på det en del så låter det som en bättre ide än dubbla kalendrar. Att se 2 avsnitt varje dag + diskutera den ena kan nog bli lite för mycket för att hinna med.
 9. Stekeblad

  Julkalender 2018?

  Super, nu är det 24 avsnitt med länkar! Jag har lagt till de nya serierna i kalkylarket och ändrat om ordningen lite. Förslag på ordningsändring?
 10. Stekeblad

  Julkalender 2018?

  Kan vi (du) hitta några andra serier som finns tillgängliga lagligt, på Crunchyroll är någon annanstans, så vore det bra. Som den som tog initiativ till att ha en julkalender i år vill jag inte vara den som uppmuntrar andra att vara med och titta för att sedan tvinga deltagarna till att titta på piratsidor för att något avsnitt inte finns lagligt.
 11. Stekeblad

  Julkalender 2018?

  Har inte mycket att säga till om det där, hoppas det blir en serie som är "Bra På Riktigt™" den här gången. (Jag klistrade mycket riktigt in något, men någon ändring i bakgrundsfärgen ser jag inte.Den är vit i inlägg som standard.)
 12. Stekeblad

  Julkalender 2018?

  Finns de officiellt på YouTube? Det är svårt att hitta officiella uppladdningar på YouTube, när man söker drunknar man i korta klipp och fan-uppladdningar. Jag hade inte haft något emot att ha två julkalendrar: en SoL-blandning och en mer matnyttig. För att kompensera att det inte blev någon julkalender förra året? Men en serie där vi kan diskutera vad som händer från avsnitt till avsnitt är fortfarande en bra ide. Det går inte så bra med lösryckta avsnitt från 2 dussin olika serier.
 13. Stekeblad

  Gissa animen

  Det är golvet i labyrinten i Black Clover
 14. Stekeblad

  Julkalender 2018?

  Roligt att du faktiskt gjorde en lista, jag skrev det mest på skämt! När det kommer till ordningen föreslår jag att de med starkast jultema ses sist, dagarna före julafton. Jag tycker listan ser bra ut, vad vi ska se har du postat, var vi kan se det återstår. Är det bestämt redan att vi kör på MathJuice lista eller går jag händelserna i förväg? Här är ett kalkylark med länkar till avsnitten. Jag har hittat var man kan se 17 av 24 avsnitt, förhoppningsvis går resten att hitta också.
 15. Stekeblad

  Gissa animen

×