Hoppa till innehåll

MoltenTruros

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  8
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Allt som postas av MoltenTruros

 1. MoltenTruros

  Vad spelar du just nu och vad ser du fram emot för spel?

  Började spela Shin Megami Tensei: Lucifer's Call igår. Jag förstår vad folk menar när de säger att spelet är svårt, men kul är det ändå.
 2. MoltenTruros

  Gissa spelet

  Yup!
 3. MoltenTruros

  Gissa spelet

  Här har ni nått!
 4. MoltenTruros

  Gissa spelet

  Men det där är ju Warcraft III :D
 5. MoltenTruros

  Vad spelar du just nu och vad ser du fram emot för spel?

  Känner igen det där helt och hållet. Det verkar vara nått med hela genren så får folk att bli griniga och jättearga på varndra. Har spelat en hel del Dragon Nest på sistonde. Kul liten MMORPG som har riktigt kul combat men rätt så kass lokalisering.
 6. MoltenTruros

  Vad spelar du just nu och vad ser du fram emot för spel?

  Har spelat Bravely Default och Muramasa Rebirth på sistonde. Båda spelen är riktigt kul, när nära slutet på Bravely Default (tror jag) och är typ en kort bit in i Muramasa.
 7. MoltenTruros

  Osu!

  Brukar lira Osu! lite då och då när jag inte har nått bättre för mig. Har dock spelat mindre på sistonde då min mus har börjat dumma sig. Har tappat like ranking nu när jag inte kör lika ofta :/ But is still fun! :D
 8. MoltenTruros

  Presentationstråden

  Tjosan. Jag går på internet under namnet Molten/Truros/MoltenTruros. Bor i södra Sverige, läser spelprogrammering, doing stuff. Jag gillar att kolla på anime och spela spel. Några serier som jag gillar är Log Horizon, Steins;Gate, Tiger&Bunny och Nichijou. När det gäller spel så lirar jag mycket Dota 2, ibland TF2 samt Osu! lite dåochdå. Är även ett rätt stort fan av Touhou.
×