Hoppa till innehåll

sleecin

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  8
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  1

sleecin vann senast dagen den januari 21 2014

sleecin hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

2 Neutral

Om sleecin

 • Rang
  Novis
 • Födelsedag 10/21/1982

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  halland
 • Intressen
  Anime, Japan, MMORPG, Tv serier, Datorer
 1. sleecin

  Mushiumi's Skissblock

  huvudkaraktären till din anime som aldrig skapades var riktigt välgjord. Svårt att få propotioner rätt med sådana bilder .
 2. sleecin

  AMV nybörjare

  Hade aldrig tänkt på ordet nybörjade när jag ser denna video. Bra jobbat. Jag håller själv på med video redigering så vet vilket jobb det är att få till saker och ting. Både rent tekniskt och rent kreativt.
 3. Sett färdigt chobits och sword art online. Börjat på log horizon.

 4. sleecin

  Chobits

  Helt klart en bra serie. Jätte intressanta tankar serien tar upp stundvis men som tappas bort under vägen igen tyvärr. Serien tycker jag är rolig och spännande. Dock så varierar det en del mellan avsnitten hur bra dom är. Storyn går rätt sakta och sedan väldigt snabbt . Chi är så söt ^^
 5. sleecin

  Sword Art Online

  Nyss sett klart Sword art online. Jag gillade action scenerna. Sjukt Coola. Är också mycket svag för tjejer som kickar ass med svärd. Tyvärr så är det för lite sådant i serien. Asuna skulle jag gärna sett kickat way more ass. Jag gillade första delen med hela man dör på riktigt grejen . Andra delen blev lite för gullig och Asuna hade så tråkig roll där. Likaså att dom inte kunde dö tog väck mycket. Men på det stora hela så är det en mycket bra anime tycker jag. Ska se log horizon nu haha . Den verkar ha mycket mer MMORPG saker med än sword art online har. Vilka klasser och level folk är , hur interfacet ser ut , strategi osv. Ska bli intressant. Sword art online är mer inriktat på cool action mer än MMORPG känslan igentligen tycker jag det verkar som.
 6. sleecin

  Disneysånger på japanska

  Japanska tycker jag är ett så enormt vackert språk. Blir helt annerlunda när man ser en till exempel disney film på japanska.
 7. Spelar Aura Kingdom. Ett Anime style MMORPG. Open Beta. Grafiken och musiken är helt klockrena tycker jag. Spelet har hittils varit lätt och snabbt att komma vidare i. får väl se hur det utvecklar sig i högre levels. Spel jag ser fram imot är nog Wildstar isåfall.
 8. sleecin

  Ge mig tips om anime att se

  söker tips på följande typer av anime Feel good romantik robotar humanoida djur
 9. sleecin

  Inaktiva presentationer

  Hejsan på er. Mitt namn är Daniel. 31 årig snubbe ifrån halland. Jag har sedan några år tillbaka fått ett intresse för Anime och Japan. I övrigt så gillar jag MMORPGs , Tv serier och datorer. Inte sett så jätte många anime än precis. Full metal alchemist : brotherhood , full metal panic, Happiness, Code Geass, Spirited away, Flying caste, Kikkis delivery service. Och just nu har jag sett halva chobits. Det är via kompisar jag fått nyss om Anime och märkt att många av dom jag träffat som gillar Anime är väldigt likasinnade med mig i övrigt . Så tänkte det kunde vara kul att bli med på ett svenskt anime forum dårå ^^
×