Hoppa till innehåll

Javi-kun

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  23
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

3 Neutral

Om Javi-kun

 • Rang

 1. Javi-kun

  Counter Strike: Global Offensive, intressekoll

  Jag var en tung FPS-räv back in the days men hittar inga riktigt roliga FPS att lira längre. BF serien har blivit som cod och nya cod suger. Jag addar dig på skype :)
 2. Javi-kun

  Forumets Minecraftserver

  Vad är det för specs på servern, tillräckligt stabil så man ska palla komma in? Är det många som brukar köra :)?
 3. Har haft ett litet uppehåll från forumet men detta låter ju hur kul som helst :D! Jag håller själv till i Osby!
 4. Javi-kun

  Presentationstråden

  Välkommen :D
 5. Javi-kun

  Födelsedagar!

  Grattis i efterskott :D
 6. Javi-kun

  Presentationstråden

  Välkommen hit :D
 7. Javi-kun

  Det var bättre förr

  Har tröttnat mycket på multiplayer då motståndet belönas om det är dåligt och det stör mig otroligt mycket eftersom jag slaktas av sämre spelare. Fokuserar mer på singleplayer nu för tiden. Jag har inte märkt av autoaim på pc, det skulle kännas sjukt konstigt och sjukt om det fanns. Har du kört de nyare RollerCoaster? Jag tror inte jag har gjort det faktiskt men något säger mig att de har förstört det där med, lite som de förstörde de nya Sim City spelen. Kan ingenting om kodning btw :D
 8. Läste för några år sen att det pratades om just detta ämne om det skulle vara olagligt eller inte. Måste ha varit extrem detaljerad/verklighetstrogen om han blev fälld. Klantigt att ha det på sin dator om han redan är misstänkt/påkommen pedofil
 9. Javi-kun

  Det var bättre förr

  Jag ser inget fel i att man gör spelet lätt i början samt har bra tutorials och så, men i multiplayer så ska man gå in om man är redo tycker jag! Consolifieringen i cod började med Call of Duty 3, det släpptes bara till konsol (playstation 2 om jag minns rätt). Call of Duty 4 började det lite med konsolifieringen men det var fortfarande ett PC spel och det fanns känsla i aimet, skulle själv säga att Modern Warfare 2 var där det balanserade mellan PC/konsol. Jag har spelat FPS sen begynnelsen och har mycker erfarenheter i hur aim och liknande fungerar i FPS därav faktan jag trycker ur mig . Haha autoaim, det är ju konsol-only men kan tänka mig vad jobbigt det är om det finns online? Starcraft 2 blev mycket populärt men populariteten försvan fort när expansionen "Heart of the Swarm" släpptes (det som fuckade upp spelet). Hur menar du med det att Crysis tog bort strategiska grejer? RollerCoaster tycoon <3, älskade de första spelen som hade samma grafikmotor. Där sa du något med indiespel och passion, har också märkt av att det är där den finns mest passion som jag själv märkt av. Eftersom det inte är speljättar som ska mjölka ut varenda decimal så blir det skönare.
 10. Javi-kun

  Gissa spelet

  Oj får ursäkta, missade det helt! Men Of War: Assault Squad heter spelet! Waiting for you Olji :)
 11. Javi-kun

  Det var bättre förr

  Buggar är det minsta "problemet" i dagens spel. Det är så många bra titlar som förstörts tack vare denna degeneration. Exempel på det är Battlefield serien, cod serien (nu snackar jag om Cod 1, 2, 4 (5:an var ok). Starcraft har blivit tråkigare och sämre pga att de gjort saker lättare. Starcraft var för mig spelens spel, det här hit du går om du vill testa dina kunskaper, mycket att hålla koll på och små detaljer som påverkar din gång under spelet. Men nu har de tagit bort många såna saker vilket gör att det känns som att spela ett arkad RTS. Det är väl det som är meningen med spel (och allt annat här i våran värld), klarar du inte av spelet så får du träna. Klarar du inte av det så...ja tyvärr sånt är livet, alla kommer inte kunna göra en dunk i basket etc. Det är inte att folk inte klarar av det, de orkar inte anstränga sig för att lära sig nya saker. Det har nog alltid handlat om pengar men det var mer passion i spelen förut. Ett FPS main fokus brukar oftast vara sättet du siktar på, man siktar ju med vapen. Att ha vapen som har 0 rekyl och som vem som helst kan döda dig med (fast du är 100 gånger bättre) förstör ett spel. Det är inte ett spel utan mer en underhållningsfilm skulle jag kalla det. De nya cod spelen blev konsolifierade och det kanske var deras grej, men nästan alla moderna FPS hänger på denna trend vilket har gjort att jag bojkottat alla nya FPS spel eftersom det är så tråkigt att spela. Visst att sikta är inte allt men det är inte bara det som blir mer simpelt, du belönas för att spela dåligt! Casuals har alltid funnits men nu finns det otroligt mycket mer än förut. Det är väl det som är meningen med multiplayer? Att de som är bäst ska ligga på topp, men oddsen sänks när de lägger in massa degenererade saker som gör att casualspelaren kan slakta skiten ur ett helt lag bara för att han har en bra setup i spelet (vapen, perks, etc).
 12. Javi-kun

  Gissa spelet

  Rätt! Pluspoäng om du vet exakt vilket spel i serien det är :D (det är en expansion)
 13. Javi-kun

  Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai

  Jag har svårt när kärlek inte fungerar, speciellt när det påverkas av korkade saker som t.e.x.samhället (Kirinos otakuintresse = tabu, och deras incestrelation). Men pussen Kirino får på slutet gjorde mig lite gladare dock, det är lite mysigt med sånna slut där man själv kan tänka ut vad som hände sen. Annars tyckte jag själva animen var underhållande och gav mig många skratt!
 14. Hallå där :D Reggade mig för någon vecka på forumet, en av målen är att hitta liksinnade personer! Har kollat runt lite på konvent.se och hittat några intressanta saker att gå på. Problemet är att jag är rätt så nyinflyttad i Skåne och känner knappt någon (Stockholmare!) och mina kompisar som bor här finner inte mina japanska intressen så intressanta :( . http://konvent.se/asienloppis-skane/ Asienloppis Skåne 05 Apr - 05 Apr ÖStergatan 5, Hässleholm http://konvent.se/cherrycon/ Cherrycon 14 Apr - 15 Apr Västra Storgatan 15, 283 32 Osby, osby "Cherrycon har premiär den 14/4! Det är första gången för Cherrycon men var inte oroliga, det kommer bli helfestligt med massa aktiviteter, lekar, spel och nya vänner ^_^" Kommer även befinna mig nära Kalmar dessa datum om någon ska dit: http://konvent.se/fairycon14/ FairyCon'14 24 Apr - 26 Apr Jenny Nyströmsskolan, Smålandsgatan 25, Kalmar Kalmar läns bästa animekonvent - du missar väl det inte?
 15. Javi-kun

  Vad skulle du göra om...

  Inga val att välja bland? Om man ska ta något man uppskattar starkt så skulle det väl vara min dator samt alla filmer/bilder jag har sparade på den vilket betyder otroligt mycket. Mycket minnen. Jag tror det skulle vara värt det!
×