Hoppa till innehåll

Sir Vicke

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  10
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

1 Neutral

Om Sir Vicke

 • Rang
  Novis
 • Födelsedag 1994-02-08

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Intressen
  Anime
  Manga
  Spel
  Film

Spel

 • SteamID
  viktore1

Kontaktsätt

 • Skype
  SirPurrPurr
 1. Hejsan! Jag satt och argumenterade med mina kompisar angående värdet på Svensk manga och också när som Manga var störst i Sverige. Enligt dom så har den Svenska mangan mer värde på sig än den Engelska/Japanska pga av det har tryckts mindre av dom. Är det rätt sätt att resonera? Vad tycker ni? Och när var Anime och Manga som störst i Sverige? Tackar!
 2. Jag antar även att bilderna aldrig gavs ut i allmänheten? Alltså ingen förutom dom närvarande vet vilka bilder det handlade om?
 3. Då han förmodligen har begått brott mot riktiga barn så blir fallet nog mycket mer allvarligare när det kommer till just manga/anime porr. Skulle någon bli fälld av barnpornografi för att dom har exempelvis Naruto hentai på sin dator? Eller någon annan anime där karaktärerna inte är 18+? Det är något jag länge har funderat på och jag skulle fan inte bli förvånad om det är fallet, att man blir fälld. Det är ju Sverige vi bor i, och det lilla minsta som händer så är det som att jorden själv skulle gå under. (Ringde även 11414 och hörde med hur dom såg på saken. Dom gav svaret att det beror helt på fallet. Hur verkligt det ser ut och även åldern. Vissa har som sagt begåt brott mot barn och då används det animerade bilderna eller filmerna som bevis skulle jag tro)
 4. Sir Vicke

  STORSÄLJNING!

  Jag är intresserad av POWER!! bok 5. Har du kvar den?
 5. Sir Vicke

  Övriga köp

  Köpte Angel Beats DvD för några dagar sedan. Väntar nu på att den ska skickas till mig. Har även köpt Armin och Mikasa plushies.
 6. Sir Vicke

  Naruto

  Chapter 667
 7. Köpte nyss Angel Beats på DvD. Hoppas bara på att jag kan hitta det i Manga form med. Tror inte det finns dock :/

  1. Sceleris

   Sceleris

   Det finns en prequelmanga, "Heaven's Door"! Fast inte utgiven med engelsk text, om det är vad du behöver.

  2. Sir Vicke

   Sir Vicke

   Precis, Engelsk text ska det vara.

 8. Spelar ofta League of Legends men väntar även på att min dator ska komma tillbaka från reparation så jag kan spela South Park: Stick of Truth.
 9. Sir Vicke

  Inaktiva presentationer

  Hejsan! Jag är en kille som nyss fyllt 20 år. Brukar inte gå med på Svenska forum då jag föredrar att prata/skriva på engelska. Men av vad jag har sett än så värkar det som att folk är mogna runt om här. Till skillnad från dom flesta Svenska forum. Jag håller mig uppdaterad på Naruto i både Mangan och Animen. Har även precis kollat färdigt på Angel Beats vilket jag måste säga var en av de bästa animes jag sett. Manly tears were shred. Jag är också en gamer. Håller mig för det mesta till PC men spelar även PS3, Xbox 360 och Wii U. Favorit spel är League of Legends och DayZ.
 10. Sir Vicke

  Chatta på Anime.se!

  Trevligt! Hade en liknande funktion på ett annat forum. Den blev nerlagd dock då det blev alldeles för mycket folk.
 11. Hade man inte bort hemma så hade jag varit intresserad. Lycka till dock :)
×