Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Tachikomatic

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  198
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  8

Tachikomatic vann senast dagen den januari 26 2018

Tachikomatic hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

16 Bra

Om Tachikomatic

 • Rang

 • Födelsedag 1985-05-07

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Kaine-san *sniff*
 • Intressen
  Anime, manga, figurer samt tvspel.

Spel

 • SteamID
  Kabukidancer
 • Battle.net
  Tachikomatic#2816

Kontaktsätt

 • Twitter
  @Tachik0matic

Senaste profilbesökare

11 981 profilvisningar
 1. Tachikomatic

  Figurer till vrakpriser

  Då var det dags för att rensa ut lite i hyllorna för att göra plats för lite nytt :D Säljer följande figurer: Megumi Kato från Good Smile Company 550:- https://myfigurecollection.net/item/331541 Utaha Kasumigaoka från Good Smile Company 550:- https://myfigurecollection.net/item/287844 Eriri Spencer Sawamura från Good Smile Company. 550:- https://myfigurecollection.net/item/236273 Makise Kurisu Steins Gate från Kotobukiya 250:- https://myfigurecollection.net/item/35297 Shiro No Game no Life från Kotobukiya 550:- https://myfigurecollection.net/item/218050 Saekano trion kan jag sälja som ett bundle för 1400:- vid intresse. Steins Gate figuren har en defekt och det är att det nedersta kugghjulet har gått isär på en av två fästpunker som gör att det sitter ihop. Samtliga figurer är öppnade och har varit på display i ett detolf. De har blivit väl omhändertagna och har ej stått i direkt solljus osv. Alla priser är exkl frakt. Bilder på produkterna (är nerpackade i sina respektive kartonger): https://www.flickr.com/gp/143690157@N05/9Go8f3 https://www.flickr.com/gp/143690157@N05/VT9Er8
 2. Asobi Asobase överraskar.
  Jag viker mig av skratt i varje episod 😂

   

   

 3. Tachikomatic

  Vad spelar du just nu och vad ser du fram emot för spel?

  Radiant Historia och av någon konstig anledning Assassins Creed Black Flag. Fick "Pirat-sug" härom veckan.
 4. Tachikomatic

  Vilken manga läser du just nu och vilken ser du fram emot?

  Följer slaviskt Prison School och köper manga böckerna så fort de kommer ut :D Läser även Triage X som även där jag köper mangan varje release.
 5. Tachikomatic

  Overlord II

  Det stämmer.. är nog lite därför varelsen har fått namnet Victim. Men ska bli intressant vad det är för förmåga osv ^^
 6. Tachikomatic

  Overlord II

  Ja minst 2 avsnitt till med ödlorna. Haha ja Victim hade ju ett rätt konstigt sätt att tala på men ska bli intressant om man får ta del utav Victim lite mer i nästkommande episoder. Ja Ainz makt scen var rätt nice ^^ haha "I want u to impregnate me"
 7. Tachikomatic

  Overlord II

  Här var det mycket att ta in Kan tycka att de borde ha tänkt till lite mer när de väl gjorde serien. Specifikt vissa sekvenser. Man skulle ha kunnat baka in det i andra delar av episoderna så att man kunde framställa tex. att Ainz är en mäktig varelse som kan göra vääääldigt stora grejer. Då kanske vikten i de mer utdragna scenerna hade spelat mindre roll. När jag läser utkastet som du länkade från den officiella översättningen så känns det lite som att anime-makarna har försökt att vara "lite" för godtrogna till originalet. Har lite svårt att sätta de rätta orden för det hela men är lite åt det hållet jag vill sträva med detta.
 8. Tachikomatic

  Overlord II

  Ja jag hoppas verkligen att de spelar in en stor del i plotten och att det inte bara är dessa episoder som de är med för att sedan glömmas bort eller snarare inte vara med längre. Jag tyckte första säsongen var lite trögstartad, men det kändes lite som att det kanske behövdes för att få en inblick i vad Ainz vill åstakomma och introduktioner av de olika karaktärerna i serien. Men de kanske kunde ha gjort det lite på ett annat sett? Som i tex. Log Horizon, där de förklarar saker under tiden och även under själva händelseförloppet.
 9. Tachikomatic

  Violet Evergarden

  Vad jag förstår så förlorade Violet armarna i kriget, men ja att de har sådan banbrytande teknologi är kanske att dra lite i det hela. Men visst är steampunk feeling över det hela och jag kan tycka att det kanske är rimligt :d Japp är samma röstskådis som gör 2B i Nier Automata.
 10. Tachikomatic

  Overlord II

  Jag håller med. Tre avsnitt och man har inte fått sett mycket utav Ainz eller Albedo . Hoppas det inte blir för utdraget utan att plotten håller sig levande och kanske med en tvist? Har inte läst böckerna så vet ej vad som väntar härnäst, men ja de får gärna skippa de utdragna episoderna så man slipper få hjärtstopp av väntan på ALBEDO-SAMA Sen fick man ju se några intressanta karaktärer som jag gärna vill veta mer om vilka de är och vad de har på agendan.
 11. Tachikomatic

  Violet Evergarden

  Är såld från första episoden. Ett mega plus i kanten, för att det är Ishikawa, Yui (röstskådis för 2B i Nier Automata samt Mikasa i AoT) som gör rösten åt Violet Evergarden-desu ^^ Hennes röst är gudomlig i Nier Automata och i VE :_D (Manly tears)
 12. Princess principal var en god överaskning :d

 13. Woohooo! Ny battletag på Battlenet :D

  Tachikomatic#2816.

  Äntligen det rätta namnet ^^

 14. Nier Automata OST.. THEM FEELS :*)

 15. Oj oj :D Jäklar vad fint det blev här ^^

  1. Sceleris

   Sceleris

   Och värre bättre ska det bli! ?

×