Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Tachikomatic

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  198
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  8

Allt som postas av Tachikomatic

 1. Tachikomatic

  Figurer till vrakpriser

  Då var det dags för att rensa ut lite i hyllorna för att göra plats för lite nytt :D Säljer följande figurer: Megumi Kato från Good Smile Company 550:- https://myfigurecollection.net/item/331541 Utaha Kasumigaoka från Good Smile Company 550:- https://myfigurecollection.net/item/287844 Eriri Spencer Sawamura från Good Smile Company. 550:- https://myfigurecollection.net/item/236273 Makise Kurisu Steins Gate från Kotobukiya 250:- https://myfigurecollection.net/item/35297 Shiro No Game no Life från Kotobukiya 550:- https://myfigurecollection.net/item/218050 Saekano trion kan jag sälja som ett bundle för 1400:- vid intresse. Steins Gate figuren har en defekt och det är att det nedersta kugghjulet har gått isär på en av två fästpunker som gör att det sitter ihop. Samtliga figurer är öppnade och har varit på display i ett detolf. De har blivit väl omhändertagna och har ej stått i direkt solljus osv. Alla priser är exkl frakt. Bilder på produkterna (är nerpackade i sina respektive kartonger): https://www.flickr.com/gp/143690157@N05/9Go8f3 https://www.flickr.com/gp/143690157@N05/VT9Er8
 2. Asobi Asobase överraskar.
  Jag viker mig av skratt i varje episod 😂

   

   

 3. Tachikomatic

  Vad spelar du just nu och vad ser du fram emot för spel?

  Radiant Historia och av någon konstig anledning Assassins Creed Black Flag. Fick "Pirat-sug" härom veckan.
 4. Tachikomatic

  Vilken manga läser du just nu och vilken ser du fram emot?

  Följer slaviskt Prison School och köper manga böckerna så fort de kommer ut :D Läser även Triage X som även där jag köper mangan varje release.
 5. Tachikomatic

  Overlord II

  Det stämmer.. är nog lite därför varelsen har fått namnet Victim. Men ska bli intressant vad det är för förmåga osv ^^
 6. Tachikomatic

  Overlord II

  Ja minst 2 avsnitt till med ödlorna. Haha ja Victim hade ju ett rätt konstigt sätt att tala på men ska bli intressant om man får ta del utav Victim lite mer i nästkommande episoder. Ja Ainz makt scen var rätt nice ^^ haha "I want u to impregnate me"
 7. Tachikomatic

  Overlord II

  Här var det mycket att ta in Kan tycka att de borde ha tänkt till lite mer när de väl gjorde serien. Specifikt vissa sekvenser. Man skulle ha kunnat baka in det i andra delar av episoderna så att man kunde framställa tex. att Ainz är en mäktig varelse som kan göra vääääldigt stora grejer. Då kanske vikten i de mer utdragna scenerna hade spelat mindre roll. När jag läser utkastet som du länkade från den officiella översättningen så känns det lite som att anime-makarna har försökt att vara "lite" för godtrogna till originalet. Har lite svårt att sätta de rätta orden för det hela men är lite åt det hållet jag vill sträva med detta.
 8. Tachikomatic

  Overlord II

  Ja jag hoppas verkligen att de spelar in en stor del i plotten och att det inte bara är dessa episoder som de är med för att sedan glömmas bort eller snarare inte vara med längre. Jag tyckte första säsongen var lite trögstartad, men det kändes lite som att det kanske behövdes för att få en inblick i vad Ainz vill åstakomma och introduktioner av de olika karaktärerna i serien. Men de kanske kunde ha gjort det lite på ett annat sett? Som i tex. Log Horizon, där de förklarar saker under tiden och även under själva händelseförloppet.
 9. Tachikomatic

  Violet Evergarden

  Vad jag förstår så förlorade Violet armarna i kriget, men ja att de har sådan banbrytande teknologi är kanske att dra lite i det hela. Men visst är steampunk feeling över det hela och jag kan tycka att det kanske är rimligt :d Japp är samma röstskådis som gör 2B i Nier Automata.
 10. Tachikomatic

  Overlord II

  Jag håller med. Tre avsnitt och man har inte fått sett mycket utav Ainz eller Albedo . Hoppas det inte blir för utdraget utan att plotten håller sig levande och kanske med en tvist? Har inte läst böckerna så vet ej vad som väntar härnäst, men ja de får gärna skippa de utdragna episoderna så man slipper få hjärtstopp av väntan på ALBEDO-SAMA Sen fick man ju se några intressanta karaktärer som jag gärna vill veta mer om vilka de är och vad de har på agendan.
 11. Tachikomatic

  Violet Evergarden

  Är såld från första episoden. Ett mega plus i kanten, för att det är Ishikawa, Yui (röstskådis för 2B i Nier Automata samt Mikasa i AoT) som gör rösten åt Violet Evergarden-desu ^^ Hennes röst är gudomlig i Nier Automata och i VE :_D (Manly tears)
 12. Princess principal var en god överaskning :d

 13. Woohooo! Ny battletag på Battlenet :D

  Tachikomatic#2816.

  Äntligen det rätta namnet ^^

 14. Nier Automata OST.. THEM FEELS :*)

 15. Oj oj :D Jäklar vad fint det blev här ^^

  1. Sceleris

   Sceleris

   Och värre bättre ska det bli! ?

 16. Tachikomatic

  Speltajm: Overwatch gratishelg 27-28 maj

  Jag uppfyller de två översta kraven samt att jag följer dig på tuben :) Har varit inaktiv ett bra tag, är mycket som händer irl just nu :P Men ska bli bättre på att vara mer aktiv. OW är jag gärna med på ^^
 17. Occultic:Nine ep1....ULTRA SNABBA konversationer ^^

  1. Dark-Zakiya

   Dark-Zakiya

   det va allt en som gillar hoppa runt.

  2. Tachikomatic
 18. Tachikomatic

  Anime hösten 2016

  Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans 2nd Season: Äntligen uppföljningen på säsong 1! Bungou Stray Dogs 2nd Season: Hoho gillade första säsongen, ska bli intressant vart den går härnäst ^^ Drifters: Mannen bakom bla Hellsing, kan bli riktigt intressant eller ett rent pladask. Occultic;Nine: Små intressant trailer, kan kanske bli något ^^ Kubikiri Cycle: Aoiro Savant to Zaregototsukai: Mord och mysterier, SHAFT står vid rodret som studio kan bli intressant ^^
 19. Är nog dags att väcka duo-lane till liv igen på LoL. Eller vad säger du Mathjuice ^^ Saknar ze duo lane!

  1. Visa tidigare kommentarer  1 till
  2. Tachikomatic

   Tachikomatic

   Ohh noes! Men är förståligt, har ju varit inaktiv ett jävla tag.

  3. MathJuice

   MathJuice

   I miss u so much. <3

  4. Tachikomatic

   Tachikomatic

   <3 Kan glida in imörra och lira meed dig ^_^

 20. Tachikomatic

  Figurköp

  Senaste tillskottet i figursamlingen :D Yuko Sagiri från Triage-X ^^
 21. Nytt Fate spel på g till Ps4 samt PsVita vid namn Fate/Extella: The Umbral Star :D

  1. MathJuice

   MathJuice

   Västrelease confirmed?

  2. Tachikomatic

   Tachikomatic

   Yes kommer till Europa i vinter :D

 22. Mathjuice :D Vet att du har en redan men iaf spana in om du inte redan sett denna. http://myfigurecollection.net/item/160709

  1. MathJuice

   MathJuice

   Oja, den ja. Har bara missat att lägga den i wishlist. =3

  2. Tachikomatic
 23. Tachikomatic

  Figurköp

  En liten sen uppdatering på figurfronten ^^ Nu saknas bara Kato Megumi som förmodligen kommer nästa år. Hoppas hoppas de väljer att göra resten av gänget i Saekano så att man kan känna att man får ett "komplett" set :D Lite dåliga bilder men är tagen med mobilen :p Orkade inte slita fram min kamera.
 24. Tachikomatic

  Recension: Prison School

  Tummen upp för denna recension! Gillar mangan (köper varje volym när den släpps ^^) extremt mycket och har även sett animen när den sändes. Föredrar också mangan då jag känner att den tillför lite lite mer än vad animen gjorde.
 25. Finally ze internet är tillbaka efter 40h downtime :S

×