Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Hûmla

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  433
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Hûmla

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  Humlekärr
 • Intressen
  TV-spel/Datorn/Manga/Anime.

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Hûmla

  World of Warcraft

  Long time no see, uttråkad som få sitter jag uppe 5 på morgonen efter X antal timmar wow spelande .. Jag känner precis som så många andra att det börjar bli trist, nästan jobbigt att spela. Det var inte förrns en vecka sen jag insåg att jag var tvungen att lägga ner mer tid på arbete/flickvän/familj etc - för mig var det väldigt extremt och kände nästan för att ringa och sjukanmäla mig för att jag var tvungen att hålla uppe min pvp rank eller att farma mer dkp och det är just det här suget som gör det jobbigt efter ett tag. Wipefest i Naxx 4 dagar i streck - consumables bortslösade som aldrig förr och galna repair bills fick mig 'ÄNTLIGEN' att inse att detta är ett slöseri med tid, jag spelar fortfarande men nu är det för att ha kul, koppla av. Den enda anledningen till att jag fortfarande spelar är nog alla man lärt känna genom wow, att bara logga på vent o sitta o snacka i timmar UTAN att spela wow funkar det också. Kul att se att så många fortfarande sitter o ugglar framför datorerna, än har jag inte glömt dom gamla dagarna som det lilla forum troll jag är ;)
 2. Hûmla

  World of Warcraft

  Weee! Blev lvl 29 Igår ,numera har jag min fina Green Iron Helm :D (Köppte även en asbra kappa)(den är heltäckande:D) Någon som kör på antingen: Shatterd Hand Al´akir Burning Blade Bloodscalp ??
 3. Hûmla

  Gamecube [Omröstning]

  Animal Crossing är rätt mysigt :)
 4. Hûmla

  Final Fanasy 12

  Har bara sett en trailer och har inte fått något intryck av Starwars...?? Men...hade ingen aning om att dom tagigt bort random encouters (alltså att man möter fiender bara man är ute o går) Hur gör man nu om man ska levla?
 5. Hûmla

  World of Warcraft

  Det var juh säkert 2-3 veckor sen dom spöade Onyxia på Emerald Dream, Min Polare sa att han gjorde en provgubbe där och sa att han såg Onyxias huvud på baknens tak i Orgrimmar ;) ebba:300 minjoner i månaden?! hur mycket personal har dom? ,allt kan juh inte gå till personal... Jo förresten! ,jag kör på Burning Balde som Horde :) Ännu en fråga ,det här med Honor System.Jag har uppfattat det som att ens rank raderas varje vecka ,är det så så kommer man juh aldrig komma upp i en bra rank :(
 6. Hûmla

  Underligaste animén ni sett?

  Första avsnittet av Vanguard tyckte jag var väldigt förvirrande ,det var nog den animen som jag blivit mest förvirrad av och därmed den konstigaste :)
 7. Hûmla

  Metal Gear Solid manga?

  Jag kan inte tänka mig MGS som manga men däremot skulle det vara ballt med det som vanlig serietidning ,ungefär likadant tecknat som dagens spiderman :) Men det skulle vara rikigt skönt...Anime ,anime skulle det vara! nya vapen ,coola moves ,...nu kommer jag inte tänka på något annat än det här under nästa vecka...;)
 8. Hûmla

  Final Fanasy 12

  Jag såg härom dan att det kommer att släppas under andra halvan av 2005 ,men det var den Americanska utgåvan.Jag har letat och letat efter releasedatum på den europeiska utgåvan men har inte hittat något, nu är frågan om någon annan vet något? Vill gärna höra vad ni tycker om det..so far?
 9. Hûmla

  World of Warcraft

  Får man lön som GM? kostnaden förstår man varför dom måste ha ,om jag har fattat det rätt så är det så att man självklart inte behöver betala på ett offlinespel ,där går juh vinsten in från köpandet av spelet ,sen behöver man ingen personal som uppaterar osv ,men ett onlinespel måste man skaffa personal till som ska sköta spelet under dess gång ,det är det som pengarna går till ,alltså lön till folket som håller igång spelet. Har jag fattat rätt? Vore rena drömjobbet om man kunde göra karriär som GM ^^
 10. Hûmla

  World of Warcraft

  Jag kör på en PvP server nu, och jag har blivit slaktad av en alliance lvl ?? åtskildiga gånger :) Det är något fel med cosoms sen den senaste Patchen, om man inte är I närheten av den andres lvl så kan man inte se den...det gick förrut :( Rätt åt dig Petus, det är vad man får för alla rackartyg du ställer till med...??
 11. Hûmla

  Hellsing säsong 2.

  Det komemr väl handla om det gamla vanliga, andra vampyrer som försöker förstöra världen.Sen kommer den store allsmäktige Alucard!! Och räddar hela världen med sina alldeles för starka krafter...samma sak hela tiden. :P
 12. Hûmla

  Fable

  Min kusin var hos mig under påsklovet, då påpekade jag att det var så kort, det var då han sa att det som gjort spelet så gillat är Onlline delen...:P
 13. Hûmla

  Fable

  Allt du säger (skriver) håller jag med om, men jag har hört att man ska kunna köra det online, någon som gjort det?
 14. Hûmla

  Warcraft manga

  nej, allvarligt? den ska jag köpa!! jag har inte kollat priset än,men jag antar att den kostar runt 110 kr eller hur?
 15. Hûmla

  World of Warcraft

  ...Jag är bara lvl 23, spelar på Burning blade. (Horde) Jag började köra på en Rp server För några dagar sen, jag är snart lvl 10, inte så mycket på 2 dagar :D men det blir mycket snackande.Det är något som man borde pröva om man gillar Rollspel. (Argent Dawn)
×