Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Brezals

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  330
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  19

Brezals vann senast dagen den januari 29 2017

Brezals hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

45 Utmärkt

Om Brezals

 • Rang

 • Födelsedag 1992-09-30

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Umeå/Vindeln
 • Intressen
  Anime, manga, Spel, IT, senaste året har jag fått ett stort intresse för Filosofi och Politik.

Anime och manga

 • MyAnimeList
  http://myanimelist.net/animelist/brezals

Spel

 • SteamID
  brefix / Brezals

Kontaktsätt

 • Twitter
  Brezals
 • Skype
  Brezals

Senaste profilbesökare

7 998 profilvisningar
 1. Mathjuice, en ny World of warships speldag, borde hända.. snarast ;)

  1. Visa tidigare kommentarer  1 till
  2. Brezals

   Brezals

   ah juste fan... hmm.. Ett alternativ är operations, fast då måste folk vara vid tier VI minst. Då kan man vara upp till 7 i en division. minst 4. Så det blir lite svårt nog jaa...

  3. Brezals

   Brezals

   Fast lirar du, eller någon annan det? Jag har kommit igång med det som fan nu. har 2 stycken tier VII

  4. MathJuice

   MathJuice

   Tier 5 som högst tror jag jag är vid. Kongo Des!

 2. Brezals

  Köptips, byten och bortskänkningar

  har en 50% coupon för civilization 6 deluxe edition, som går ut den 30/10 Så snabba ryckar, tror det går för 35-40 euro med kupongen. alla DLC och extra content som hittills kommit ut. Poka mig på steam eller discord.
 3. Är det någon här som spelar det spelet mycket? Jag har loggat 200+ timmar i det nu. Spelet är lite som Hearthstone. Fast klasserna använder oftast lite större skillnad på sina strategier jämfört med Hearthstone (tycker jag iallafall) och det finns en annan skillnad att man kan "utveckla" kort som du spelat ut. Detta kan du göra 2/3 gånger per match, beroende om du är första eller andra spelaren. Eller fler om du har kort som ger dig fler utvecklings points. några exempel på hur ett outvecklat jämfört med ett utvecklat kort av samma kort, kan se ut. Spelet är väldigt generös när det kommer till att få kort snabbt i början. eftersom dem ger dig runt 30 kort paket eller nått sådant första gången du spelar. Vilket i stort sätt garanterar några legendaries. ÄLSKAR hur korten ser ut. även om "art stilen" är lite inkonsekvent. Någon som spelar? Möter gärna folk. Har många intressant decks som jag har ganska bra success med. Typ som den senaste expansionen hade en liten intressant Legendary som jag utnyttja till max!
 4. Brezals

  Snacka med oss på vår nya discordserver!

  Sceleris, jag har lite erfarenhet med Discord och har upptäckt ett väsentligt misstag du har begått!! :P (som många gör så det är lugnt) Du har bara gjort inbjudan-länken till en 24 timmar sådan, och den har nu gått ut. Där du skapar länken så finns det inställningar för att göra inbjudan-länken permanent. Så just nu så fungerar länken ej, och kommer inte in i discord kanalen.
 5. Brezals

  Clichéer vi älskar och hatar

  hmm, förmodligen så. Skulle inte det bästa jobbet, vara livet? Om du förstår vad jag menar med det, att du gör det du gillar att göra mest av allt, och få någonting av det. Det är lite så jag tänker.
 6. Brezals

  Clichéer vi älskar och hatar

  ser det ut som dessa någonsin vill ta av sig arbetshatten? och om dem vill det, vad stoppar dem? Är dem slavar? Dem får ju betalt? Kan dem inte ta ledigt? Jag har aldrig tänkt att dem lider, om det inte är uppenbart att personen slavar för personer den tjänar, för om dem lider, så slutar man jobba ju, om dem inte vill vara där, och av någon anledning inte kan ta sig där ifrån, kan jag förstå lidandet, men är det verkligen så du ser tjänstefolk i anime? eller missar jag någon essentiellt med vad du säger?
 7. Köpte nyligen brädspelet Tragedy Looper, någon som spelat det?

 8. Brezals

  Vad lyssnar ni på just nu?!

  Aaah, d.notive <3 Köpte albumet Fantasy när den släpptes något man lyssnar på ganska ofta. Måste nog börja göra det igen nu bara för det.
 9. Brezals

  "Animemer", Roliga bilder & videos!

 10. Brezals

  En vocaloid flera vocaloid-??

  om det är ett tal i skolan du ska göra, skulle jag använda "Vocaloids" Men det kanske bara är för jag tycker "röstrobotar" eller "sångoider" låter för mycket cringe än vad som är nödvändigt för det du ska göra. Och Ett starkt ogillande av det svenska språket när det kommer till dubbning och översättning från dessa typer av ord. För låt oss anta att "vocaloids" ursprung var ifrån Sverige, skulle vi kalla dem "röstrobotar" eller "sångoider" eller "röstoider", Knappast, det låter inte som det skulle vara något bra marknads namn för en sådan sak som en "vocaloid" Jag har ingen aning om vad en svensk skulle döpa "vocaloid" till om ursprunget var ifrån Sverige, men jag känner att det skulle nog inte vara helt otänktbart att det skulle just vara "vocaloid" då engelskan har så pass stort inflytande i det svenska språket.
 11. too much.. anime.....

  1. MathJuice

   MathJuice

   You must construct additional Pylons!

×