Hoppa till innehåll

Brezals

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  330
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  19

Allt som postas av Brezals

 1. Mathjuice, en ny World of warships speldag, borde hända.. snarast ;)

  1. Visa tidigare kommentarer  1 till
  2. Brezals

   Brezals

   ah juste fan... hmm.. Ett alternativ är operations, fast då måste folk vara vid tier VI minst. Då kan man vara upp till 7 i en division. minst 4. Så det blir lite svårt nog jaa...

  3. Brezals

   Brezals

   Fast lirar du, eller någon annan det? Jag har kommit igång med det som fan nu. har 2 stycken tier VII

  4. MathJuice

   MathJuice

   Tier 5 som högst tror jag jag är vid. Kongo Des!

 2. Brezals

  Köptips, byten och bortskänkningar

  har en 50% coupon för civilization 6 deluxe edition, som går ut den 30/10 Så snabba ryckar, tror det går för 35-40 euro med kupongen. alla DLC och extra content som hittills kommit ut. Poka mig på steam eller discord.
 3. Är det någon här som spelar det spelet mycket? Jag har loggat 200+ timmar i det nu. Spelet är lite som Hearthstone. Fast klasserna använder oftast lite större skillnad på sina strategier jämfört med Hearthstone (tycker jag iallafall) och det finns en annan skillnad att man kan "utveckla" kort som du spelat ut. Detta kan du göra 2/3 gånger per match, beroende om du är första eller andra spelaren. Eller fler om du har kort som ger dig fler utvecklings points. några exempel på hur ett outvecklat jämfört med ett utvecklat kort av samma kort, kan se ut. Spelet är väldigt generös när det kommer till att få kort snabbt i början. eftersom dem ger dig runt 30 kort paket eller nått sådant första gången du spelar. Vilket i stort sätt garanterar några legendaries. ÄLSKAR hur korten ser ut. även om "art stilen" är lite inkonsekvent. Någon som spelar? Möter gärna folk. Har många intressant decks som jag har ganska bra success med. Typ som den senaste expansionen hade en liten intressant Legendary som jag utnyttja till max!
 4. Brezals

  Snacka med oss på vår nya discordserver!

  Sceleris, jag har lite erfarenhet med Discord och har upptäckt ett väsentligt misstag du har begått!! :P (som många gör så det är lugnt) Du har bara gjort inbjudan-länken till en 24 timmar sådan, och den har nu gått ut. Där du skapar länken så finns det inställningar för att göra inbjudan-länken permanent. Så just nu så fungerar länken ej, och kommer inte in i discord kanalen.
 5. Brezals

  Clichéer vi älskar och hatar

  hmm, förmodligen så. Skulle inte det bästa jobbet, vara livet? Om du förstår vad jag menar med det, att du gör det du gillar att göra mest av allt, och få någonting av det. Det är lite så jag tänker.
 6. Brezals

  Clichéer vi älskar och hatar

  ser det ut som dessa någonsin vill ta av sig arbetshatten? och om dem vill det, vad stoppar dem? Är dem slavar? Dem får ju betalt? Kan dem inte ta ledigt? Jag har aldrig tänkt att dem lider, om det inte är uppenbart att personen slavar för personer den tjänar, för om dem lider, så slutar man jobba ju, om dem inte vill vara där, och av någon anledning inte kan ta sig där ifrån, kan jag förstå lidandet, men är det verkligen så du ser tjänstefolk i anime? eller missar jag någon essentiellt med vad du säger?
 7. Köpte nyligen brädspelet Tragedy Looper, någon som spelat det?

 8. Brezals

  Vad lyssnar ni på just nu?!

  Aaah, d.notive <3 Köpte albumet Fantasy när den släpptes något man lyssnar på ganska ofta. Måste nog börja göra det igen nu bara för det.
 9. Brezals

  "Animemer", Roliga bilder & videos!

 10. Brezals

  En vocaloid flera vocaloid-??

  om det är ett tal i skolan du ska göra, skulle jag använda "Vocaloids" Men det kanske bara är för jag tycker "röstrobotar" eller "sångoider" låter för mycket cringe än vad som är nödvändigt för det du ska göra. Och Ett starkt ogillande av det svenska språket när det kommer till dubbning och översättning från dessa typer av ord. För låt oss anta att "vocaloids" ursprung var ifrån Sverige, skulle vi kalla dem "röstrobotar" eller "sångoider" eller "röstoider", Knappast, det låter inte som det skulle vara något bra marknads namn för en sådan sak som en "vocaloid" Jag har ingen aning om vad en svensk skulle döpa "vocaloid" till om ursprunget var ifrån Sverige, men jag känner att det skulle nog inte vara helt otänktbart att det skulle just vara "vocaloid" då engelskan har så pass stort inflytande i det svenska språket.
 11. too much.. anime.....

  1. MathJuice

   MathJuice

   You must construct additional Pylons!

 12. Brezals

  "Animemer", Roliga bilder & videos!

 13. Brezals

  Sömnparalysering

  HAHAAAHHAAHAHHA
 14. Brezals

  Sömnparalysering

  Är detta någon av er erfarit? Själv får jag det varje natt om jag försöker sova på rygg. Har haft detta i typ mer än ett år nu, har nog inte sovit på rygg sen dess. Har hittills inte sett något "mardrömsliknande" eller något överhuvud taget, jag får bara ett muller eller brus i huvudet som är lite obehagligt och känner mig oftast tvungen att rycka till med kroppen för att gå ur det, oftast med huvudet då jag tror inte jag någonsin lyckats röra någon annan kroppsdel under paralyseringen. Har hört att sömn paralysering kan vara det bästa sättet att se "klara drömmar" alltså typ som utanför kroppen upplevelser, vissa skulle kalla det att själen lämnar kroppen, men hur sant det är, kan vara svårt att bevisa allmänt, helt klart kan jag tänka mig att man kan ha en sådan erfarenhet med drömmar, speciellt när man är i ett halv vaket tillstånd som i en sömn paralysering, men hur mycket som är illusion/dröm, och hur mycket som är "verkligt" kan vara svårt att säga. Måste nog försöka experimentera lite, om jag vågar, eller ens klarar av det. Obehagligt blir det för mig med det där mullret i huvudet, känns lite gran som man skadar hjärnan, tror dock det inte är så pass farligt. Någon annan som har något att berätta kring detta?
 15. Brezals

  "Animemer", Roliga bilder & videos!

 16. Brezals

  Spelhelg 30-31 Januari 2016!!

  hahaha, mycket bra video! :D
 17. Brezals

  Sömnparalysering

  såg denna video för ett tag sedan. Insåg då att låten Fireflies handlar om "drömmar" om man nu ska kalla dem det, i detta stadie. Då inte den skrämmande sorten :P
 18. Brezals

  Sömnparalysering

  det är olika från person till person vad som händer. Jag tror det bästa beskrivningen man kan ge detta brus, är när en arm eller ben/fot har somnat och under den korta tid som känseln kommer tillbaka. För mig känns det ungefär så, fast i huvudet, en annat vanligt är att man får denna känsla över hela över kroppen. Kanske till och med dem som får känslan över hela kroppen.
×