Hoppa till innehåll

Hinkik

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  32
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  2

Hinkik vann senast dagen den januari 18 2015

Hinkik hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

9 Neutral

Om Hinkik

 • Rang

 • Födelsedag 1998-02-20

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Uppsala
 • Intressen
  Anime, VNs, Gitarr, Musik komponering, 3D rendering, Gym

Anime och manga

 • MyAnimeList
  hinkik

Kontaktsätt

 • Skype
  hinkik

Senaste profilbesökare

778 profilvisningar
 1. Hinkik

  Sömnparalysering

  Låg i min säng och såg någon mörk siluette av någon person. Hen track mig i nyckelbenet av någon anledning samtidigt som jag inte kunde röra mig. Jag trodde det var min lillebror först men när jag kom ur sömnparalysen kom jag på att han inte var hemma haha. Det var sjukt läskigt.
 2. Hinkik

  Övertalning xD

  Rekommenderar att rekommendera Attack on titan. Även folk som inte tittar på anime gillar den.
 3. Är troligen med på Legendernas liga på söndag jag. Yurippe på eu west. Sovve, spamma gärna på skajp på söndag så kmr jag troligen.
 4. Hinkik

  EDM av Hinkik

  Nytt track dårå! Fick en promo på det direkt när jag la ut den så den kommer väl upp på Agera Promotions imorgon.
 5. Hinkik

  EDM av Hinkik

  Lite update dårå. Jag gjorde om Invaders och lyckades få tre promos på den låten. Här är en av promosen: Sen försökte jag på mig lite Drumstep vilket gick sådär: En låt som kanske passar till montages? https://www.youtube.com/watch?v=phXtJ6donEo
 6. Hinkik

  vad tecknas?

  10/10 would read
 7. Hinkik

  EDM av Hinkik

  Tack för feedbacken! Ny version av Invaders https://soundcloud.com/hinkik/invaders
 8. Hinkik

  EDM av Hinkik

  Jag lirar också gitarr men är inte super bra på det. Men aa collabs kunde kanske vara något. Jag bara inte hur man gör collabs dock, skickar man en massa wav filer mellan varrandra? (Jag lirar med FL studio).
 9. Hinkik

  EDM av Hinkik

  Tjena, Jag har sedan ett halvår sedan börjat prodda musik. Speciellt är det EDM, dvs elektronisk dans musik som gäller men har även planer på att göra andra genrar som t ex metal osv i framtiden. Feedback är något jag verkligen behöver för att gå vidare just nu känner jag så jag valde att dela med mig av mina låtar här :). Jag tål kritik bra och det behöver inte alls vara teknisk feedback utan att ni bara säger vilken låt ni tycker är bäst och varför den är det (catchig, rätt tempo, unik osv) så hjälper det mig super mycket! Här är några av de låtar jag har gjort. Ni får gärna checka hela min soundcloud ifall ni pallar ;) Invaders, tänkt att det ska gå att sjunga till https://soundcloud.com/hinkik/invaders On My Way So Shut Up, lite Electro House https://soundcloud.com/hinkik/on-my-way-so-shut-up-electro-house-again Cepheid https://soundcloud.com/hinkik/cepheid Fairy Tail Remix https://soundcloud.com/hinkik/fairy-tail-progressive-remix-by-hinkik-remastered Path To Nowhere https://soundcloud.com/hinkik/path-to-nowhere Tack i förhand. Btw, går det att embedda låtarna direkt?
 10. Hinkik

  Forumets Minecraftserver

  Jag tycker det borde gå att lira creative. Är för lat för att samla material. Vill bara bygga. Kanske lägga in ett mod så det finns två världar där en är creative och en survival? Gjorde det själv på en minecraft server för länge sedan.
 11. Hinkik

  Vilken Dere är du ?

  Himedere lolwhut
 12. Problemet ligger i att det är lättare att få tag på anime piratat. Dessutom så finns inte all anime man vill se på t ex Crunchyroll. Sedan så skulle folk som kollar på cirka 3 episoder per dag bli panka ifall de skulle kolla genom att importera DVD:er. Jag har nog inget emot att betala 7 dollar per månad ifall jag får ett stort utbud och allt med bra subtitles (som man ska kunna stänga av ifall man eventuellt vill lära sig japanska). Men riktigt så är inte fallet.
 13. Underhållande! Enda feedbacken jag har är att Karja lät ganska trött jämfört med Raz men det beror nog på att det var sent när ni gjorde podcasten. Kolla Steins;Gate, skit bra.
 14. Hinkik

  League of legends?

  Glömde bort att jag hade lagt upp mitt användernamn här och declina alla invite jag fick... haha derp. Skicka om dem så acceptar jag dem ^^ Är gärna med på normals lite då då men lirar ofta med IRL polarna så aa, värt ett försök i varje fall. (Sjönk till Plat 3, herregud det här kommer nog ta ett tag)
 15. Klar med Rewrite nu. Fyfan 11/10

×