Hoppa till innehåll

Karja

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  19
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  2

Karja vann senast dagen den juli 19 2014

Karja hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

7 Neutral

Om Karja

 • Rang
  Novis
 • Födelsedag 08/02/1993

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Karlskoga
 • Intressen
  Anime, manga, en del comics, tv serier, film, datorer, samhällsvetenskap, podcasts, musik (just nu rätt mycket hiphop) och alla typer utav spel (bräd- roll- dator- och tv-spel). Jag läser en del böcker ibland också.
 1. Tack för att du lyssnat och för informationen angående språket. Hoppas vi lyckas att göra ett lika bra avsnitt nästa gång. Jag tycker det är fair enough gällande serierna pga att jag inte kommer avsluta alla på en gång utan se 3 avsnitt här och var. Jag kommer att kolla vidare ifall det finns något jag fastnar för i listan. Psycho-Pass har jag planerat att kolla mer intensivt innan säsong två nu i höst. Kan inte uttala mig om skillnaderna pga att jag inte sett originalet. Men fair enough skillnaderna verkar inte vara allt för stora. Hehe, jag har ju tagit på mig att kolla väldigt mycket själv. Jag in med inställningen att bredda mig vilket jag kommer lyckas med efter sommar säsongens slut. Jag följer 20 serier den här säsongen, på det så ska jag dyka lite i slice of life nu och så kommer vi ju fortsätta med att ge varandra serier att kolla på. Jag lever! Härligt! Vilket intro? Har vi ens ett intro? Ni ska ha ett stort tack för feedback och för att ni lyssnat! Jag har kollar som sagt rätt mycket anime just nu och det är därför jag inte tagit mig/haft tid att skriva i tråden.
 2. Tack som f*n för feedbacken! Som Raz säger så är det en bergochdalbana i känslorna kring podden, men med den här feedbacken skulle jag kunna hålla på i evigheter känns det som. Man blir väldigt glad och så är det nyttigt och intressant att höra vad man kan förbättra och vad ni vill höra. Haha, jag kände bara att jag vill tacka för feedbacken när jag hade läst den. Ni får ursäkta det korta svaret men det var det jag fick fram den här tiden på dygnet.
 3. Hej! Idag har vi spelat in avsnitt ett av våran podcast, ni kommer att kunna lyssna på den under söndagen när all post produktion är klar. Jag eller Raz återkommer med länkar. Vi är väldigt nöjda med avsnittet, vi gick dock lite över tidsgränsen med avsnittet.
 4. Den här serien sparkade igång mitt anime/manga intresse på riktigt igen. Jag slukade animen under en helg och blev paff när den helt plötsligt var slut. Så nu ska jag fortsätta med mangan hade tänkt att köpa några nummer åt mig själv i födelsedagspresent (antagligen alla utkomna). Btw, visste ni att det kommer ut en special i höst?
 5. Karja

  Skärmdumpskampen

 6. Karja

  Akira som live-action-film

  Det var ju synd. Jag tyckte trailern var bra åtminstone och Akira är ju en film som skulle kunna funka i live action format.
 7. Karja

  Sommarspelturnering för Anime.se!

  Det här var ju en rolig idé. Synd att jag regade mig lite sent bara, men det skulle vara kul att delta ifall ni kommer fortsätta att hålla turneringar.
 8. Karja

  Comunity örebro

  Jag tycker inte du ska känna dig konstig. Det borde ju finnas någon sorts förening i Örebro som sysslar med rollspel och/eller brädspel. Efter det jag har upplevt så brukar entusiaster, nördar eller ja kalla oss/dom vad du vill, ha många olika "nörd intressen. Så jag tycker du borde kolla upp ifall det finns någon förening i närheten av där du bor och besöka den. Se hur medlemmarna är som personer och ifall det är något som är intressant för dig. Hittade även detta: http://foxcon.se/info/ ett konvent som verkar hållas årligen i Örebro. Det är ett bra sett att hitta andra personer med samma och liknande intressen. Och den här som hålls i Frövi och det är inte så långt från Örebro. http://konvent.se/liicon-02/ Lycka till och även fast du kanske känner dig konstig så finns det många i Sverige som delar dit/dina intressen!
 9. Jag vet faktiskt inte vad jag ska tycka längre. Blev lite otaggad efter jag såg trailern. Kommer titta på något avsnitt ändå, haha det är ju ändå Ronja Rövardotter.
 10. Karja

  AMV

  Jag har börjat lite smått att lära mig klippa för att göra någon kanske några AMVs om jag tycker det är kul. Kommer kolla på de som finns i tråden för inspiration. En liten fråga som jag kom på under tiden jag planera för min AMV är ifall det är jätte fel att ta klipp från icke japanska animerade serier? Hur ser ni på saken?
 11. Karja

  Barakamon

  Barakamon tyckte jag var överraskande bra. Jag vet inte ifall jag kommer tycka att det är den bästa serien från den här säsongen, men jag kommer kolla igenom hela.
 12. Oj, här hade det hänt lite sen jag kollade senast. Tack för all feedback!
 13. Tack så mycket för feedbacken, det betyder väldigt mycket för oss att du tog dig tiden att lyssna på testavsnittet. Visserligen kommer det tillkomma ännu en person, så vi kommer att spela in ett test avsnitt när vi är alla tre så får vi se om det flyter och låter lika bra då. Tack för att du ger vår podcast en chans. Har du några önskningar/förslag på innehåll som du skulle vilja se (höra)?
 14. Karja

  Nyttig info till dig som vill prata Japanska.

  Oj, tack det här var väldigt intressant. Om du har något mer på lager så dela gärna det också. :)
 15. Karja

  Japan

  Förlåt men jag orkade inte läsa igenom hela tråden. Japan är en av mina drömresor och jag skulle gärna vilja uppleva det landet innan jag dör, så jag har tänkt att ta en lång semester där någon gång i livet. På någon månad eller så och resa runt i hela landet. Det jag undrar är ifall någon utav er vet hur duktiga japanerna är på engelska? Så jag vet ifall det är ett måste att kunna japanska innan eller ifall man klarar sig på engelskan. Tack på förhand!
×