Hoppa till innehåll

Dlatch

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  84
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  5

Dlatch vann senast dagen den december 15 2016

Dlatch hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

14 Bra

Om Dlatch

 • Rang

 • Födelsedag 1983-11-23

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Luleå

Anime och manga

 • MyAnimeList
  http://myanimelist.net/profile/Litchner

Kontaktsätt

 • Skype
  hatelitchner

Senaste profilbesökare

1 233 profilvisningar
 1. Dlatch

  Anime.se julkalender 2016: Toradora

  Blev avsnitt 1 & 2 för mig med! Jag såg den ju senast för något år sedan men hade ändå hunnit glömma en hel del detaljer vilket är fördelaktigt. Ryuuji ser ju inte i närheten av lika intimidating ut som personerna omkring honom tycker. I nuläget är han awesome och han skulle gärna få komma hem till mig och städa, medan Taiga mest förefaller vara en jobbig ingrate. Hmm vad mer? Fågeln levererade. Kitamura verkar vara den enda karaktären med en färsk hjärna. Hur ung är Ryuuji's morsa egentligen? Also, RIP stolpe.
 2. Dlatch

  Julkalender 2016: omröstning

  Jag såg om den rätt nyligt också. Men jag lade ändå min röst på den därför att jag tycker att den dwarfar de andra serierna med hästlängder, så har den ett trevligt julavsnitt också! Men jag börjar tveka lite nu :)
 3. Dlatch

  Gissa animen

  Aaaand the Wilfred has scored!
 4. Dlatch

  Gissa animen

  Sista bilden då, nu tar någon den :)
 5. Dlatch

  Gissa animen

  En närbild kanske får det att lossna.
 6. Dlatch

  Gissa animen

  Nix! Dags att uppgradera från den traditionella omöjliga första bilden med random prylar på till en med lite folk på då:
 7. Dlatch

  Gissa animen

  Allright då kör vi!
 8. Dlatch

  Gissa animen

  Luluco?
 9. Dlatch

  Gissa animen

  Haha! Jag är lite tvärtom. Jag vet ofta vilken det är men jag är för lat för att posta en egen, så jag observerar mest :D
 10. Dlatch

  Anime hösten 2016

  Det första intrycket man får är ju att det verkar finnas en majoritet av trash. Men det är ju inte något som är unikt för denna säsong, brukar vara så för det mesta tycker jag. Det finns även en hel del som verkar gå att se, men ingenting som verkar direkt superlovande som det åtminstone brukar finns en eller två serier som är. Sen är ju allas preferenser förstås olika. Jag såg precis ett par avsnitt av Kiss Him Not Me. Den verkar i princip handla om ett gäng grabbar som vill ligga med en tjej nu när hon inte är överviktig längre. Jag har mycket svårt att sympatisera med dem då premissen gör dem till assholes så har den inte mer att komma med så blir det nog en drop snart :D
 11. Dlatch

  Koe no katachi

  Rimlig analys med bra underlag Sceleris. Fast tidsuppskattningen är ju lite crushing :D En eventuell leak hade kunnat funka. För egen del sprollar det om det är sub eller raw men jag misstänker dock att den visuella kvallan hade varit fullkomligt excrutiating i vanlig ordning när det gäller leaks. Så man hade nog ändå mest torterat sig själv den vägen.
 12. Dlatch

  Koe no katachi

  https://myanimelist.net/anime/28851/Koe_no_Katachi I need this! Den hade premiär för ungefär 6 veckor sedan. Men på alla ställen jag läser så får jag olika direktiv gällande när man kan se den utan att förflytta sig en halv värld bort och det avser allt ifrån 2 veckor upp till 6 månader. Så nu undrar jag vad säger expertpanelen här? När finns denna på något sätt på internet, vad tror vi och varför?
 13. Dlatch

  Vad lyssnar ni på just nu?!

  De håller ändå måttet efter alla dessa år måste man säga!
 14. Dlatch

  Gissa animen

  Fractale?
×