Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Gafvert

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  451
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Gafvert

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  Gävle

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Gafvert

  Lever Mangakai?

  Var med iaf för Mangakai är respekt och kärlek.
 2. Då var det väl inte det då. Är i.o.f.s. teknisk-efterbliven. Försökte hjälpa till lite.
 3. Skriver ni inte trippel-W före adressen så funkar inte inloggningen.
 4. Gafvert

  Animeköp

  I förrgår kom Genshiken Vol.3 och Kimagure Orange Road Vol.1. Båda hade rätt gräsliga omslag. Imorgon tror jag Di Gi Charat anländer, PARTY NIGHT!
 5. Ja, det ligger nånstans här.
 6. Det kan jag göra. Och ett annat mystiskt kortspel för sapparianda.
 7. Gafvert

  Bästa animén från 80-talet?

  Gafvert tycker att City Hunter är värd att nämnas.
 8. Gafvert

  Er animéhylla

  Bara två mangor (syns inte) i ägo, varför vet jag inte. --- http://img.photobucket.com/albums/v290/ ... t00931.jpg
 9. Gafvert

  World of Warcraft

  Nu köpte jag faktisk spelet själv också. Dock var min rumskamrat, vars konto jag spelade på förut så glad på att införskaffa sig ett riddjur så han tog guld, kläder och diverse tillbehör och sålde och skickade till sin egen karaktär. Visst blev jag lite småsur just då, men det är ju trots allt bara ett spel. Jag började om med en identisk roll på samma server (Stormscale). Och så leker jag häxmästare på Daggerspine servern. warlock = häxmästare
 10. Gafvert

  World of Warcraft

  Eftersom min rumskamrat köpte spelet kan jag spela när han inte gör't. Är på Stormscale(PVP) servern och har roligt med en Taurisk shaman som är 29 livsnivåer hög. Bara man nu hade någon att dela upplevelsen med...
 11. Gafvert

  Hatar MOBBARE!!!!

  1. Ladda upp en massa pedofilporr på deras datorer. 2. Ge polisen ett annonymt tips, de brukar vara rätt pigga på sånna saker. 3. Njut. Var försiktig med att sopa utan spåren så de inte kan spåra det till din datorn.
 12. Gafvert

  - Lady Oscar -

  Och jag som trodde de hade skrivit fel titel inte den andra informationen. Nåväl, en poäng visare än igår blev man iaf.
 13. Gafvert

  - Lady Oscar -

  Cdjapan har det mesta, även den här intressanta titeln. Hela säsong ett för bara 2000:-
 14. Gafvert

  Bästa AMV'n?

  Odorikuruu Den här gör en glad vare gång man ser och hör den. En riktig feelgood mumsbit. Musik framförs av Elissa med låten Mamboleo. Flera olika animéer. CHIHUAHUA! Passade låt för Kintarou (Golden Boy) och hans smått oskyldiga avsikter hos damerna, riktigt bra redigerat och synkroniserat. Titeln är även låten som används. Blue Sky Brings Tears En småromantisk vocaltrance video med Ai Yori Aoshi som är överaskande passande. Jag har inte sett serien ifråga men blev riktigt sugen på att prova. NYO is WAR Kort parodi på Di Gi Charat som framställer den så alltid söta Dejiko som en riktig tyrann med hårdrocksmusik av Motorhead. Shounen Bushidou Massor med shounenserier var det här. Bra läppsynkning. Handlar om att typ inte ge upp eller nåt, passande iaf. Musik av Masterplan, sån där musik som Evanescence gör typ på ett ungefär nästan. Det var nog creme de la creme just nu. Hurvida man kan rättfärdiga sitt nerladdande av AMV.s med att säga att det är bra reklam för animén tycker jag är helt i sin ordning, felet ligger ju i att man får en hel låt som man inte behöver köpa sen för att njuta av. Dock kan ju det kontras med att man kvaliteten inte är den bästa och formatet klumpigt så att om man gillar låten så pass går man ut och köper den.
×