Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Kiko

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  29
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Kiko

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  Stigtomta
 • Intressen
  Läsa Manga
 1. Hej det var ett tag sen. Tyvärr så kommer jag att vara inne betydligt mindre nu. Det har bara blivit så. Hur som håller ___Naruto___ mig upprättad. Vi hörs väl nån gång. Hej
 2. Kiko

  Tv-spels musik.

  Hey! Att ingen har nämt Mega Man?? Eller har nån det? Hur som är NÄSTAN alla låtar väldigt bra. Nån som kan nog kul sida med Mega Man hits så säg till. Jag har tyvärr inte lyssnat så mycket på sid´s. Lite synd men så är det. Bara SuperPLAY´s album(väldigt bra!)
 3. Woo Gafvert! Det där ser gott ut (!) Tråkigt det där med din dator ElgeN. Shit happens ;) JO allt har blivet väldigt skumt nu. Jag kollar den här tråden mer å mer sällan nu. Men hoppas att det blir något innan det blir för kallt. trist å spela ex brännboll i snö(eller???)
 4. Kiko

  Bästa karaktärs design

  Jag kan bara säga att Tetsuya Nomura rockar när det gäller Käraktärsdesign. Hans skapelser är Bl.a Cloud(FF VII), Squall(FFIII), Yuna(FF X), Paine(X-2) och tjejen i Parasite Eve. Inte illa! Jag kan inte göra annat än hålla med Grunt och _Kakashi_, Hatake Kakashi (eller hur det stavas) krossar allt! Detta är sanningen.
 5. OMG! Det här börjar bli komplicerat. Kan inte någon säga ett datum. Kan man inte då får det vara till nästa gång. Kanske taskigt but shit happens! b8q: Så du säger att det är 2 evenemang då? Kanske dåligt att ha forumträffen det datumet.. Men jag måste kolla upp dem! Tack för länkarna :D
 6. Kiko

  Datum för forumträff.

  Jag kan nog komma närsom. allt hänger på ___Naruto___`s pappa. Men han nästan pendalr till STHLM(tror jag), så det ska nog gå. Kom bara överens om något.
 7. Kiko

  Bästa spelmusiken!1!!!1

  Alla snackar om Last Ninja.. Ärligt talat, Så bra är den inte. Jag gillar Wizball 2000. Skön som få. Introt till BattleField är mäktig.sen får vi ju inte glömma Gunsmoke. Så j*kla bra musik!! Vad tycker ni om Ghosts n´Goblins? Nån som vet en skön remix till den, så säg till!
 8. DOH! Att jag inte tänkte på det. Man måste ju inte göra så kostsamma saker. Det där med 5-kamp å så är ju lysande. Jag röstar för en endagarutflykt, men de som vill mer kan ju alltid stanna. Jag kan nog vilka datum som helst, fast det är ju ____Naruto____´s pappa som skjutsar, så jag kan inte bestämma så mycket..
 9. ehh jo du har iofs rätt där. Men det var bara ett ex! Men som du säger kommer det att kosta ganska jättemycket. Men man kan ju korta ner det. Tex aktivitet, Middag, hemfärd.
 10. Hejsan ElgeN. Kul att du är tillbaka! Asiatsik mat låter kul. (Med tanke på att alla verkar kunna mer om Japan än om Sverige) Det är nog sant det som ElgeN säger att man kär käänna varandra bättre över en middag. Jag går med på de flesta aktiviterter(såsom LAN, midag, bio osv) Allt låter hel KUL. Men man får ta i beräkningen att vi är ganksa många också. Om vo skulle lana krävs ett helt gäng av datorer(fast det måste det alltid vara när man lanar). Man kanske inte skulle Lana ändå.. Det kanske förstör hela Anime saken liksom. Jag vet inte. MAn kanske kunde göra något schema? Nördigt men ändå. Typ: Mötas vid ***(alla presenterar sig å så) Gå till SF-bokhandeln(tex) Gå på Bio Tar en fika Nån aktivitet(nåt i stil med det som Gafvert snackade om) Avsluta med Asiatisk middag (ytterligare aktivitet?) Hemfärd Detta var bara ett ex. Jag bara skrev ner lite som kommit upp. Inget bestämt!! För övrigt kan jag nog de mesta dagarna. Tack
 11. Kiko

  DS eller PSP?

  HOJ! Nu har jag skrapat fram lite fakta om DS och PSP. Jag tycker att det var lite onödigt av Nintendo med två skärmar. I princip varje spel som visas upp på E3 hade varit lika bra utan de 2 skärmarna. Och med 2 skärmar flyger batteritiden iväg. PSP har nästan samma problem. Batteritiden hos PSP är redan från början ganske kort. Och med en PSP ska ju kunna ju göra lite vad som helst, förmodligen spela MP3 samtidigt som man spelar. Det borde leda till att batteritiden minskar dramatiskt. De var de negativa sidorna. De posetiva orkar jag inte skriva. Ni kan nog de flesta. (De som har läst SuperPLAY 100 upptäcker nog att texten ovan är identiskt med den i tidningen ;) )
 12. Kiko

  Prata japanska

  Jaså Lord Gus? De är så olika! Man lär sig något nytt varje dag! Coolt att du studerar Japanska, men du gjorde det väl inte för att det var "coolt", jag menar man har ju inte så stor andvänning för Japanska i Sverige( fast jag har iofs nada andvännig för min Franska) Ojdå, den här tråden håller på att spåra ur pga mitt frågande. Det här var sista Icke Japanska inlägget från mig (hoppas jag)
 13. Kiko

  DS eller PSP?

  Jo men jag håller med c4z och framför allt RockmanZero. Många gånger är pixlar bättre en polygoner(eller hur det stavas). MEN INTE ALLLTID!!! Om det inte skulle varit för 3-D skulle MetalGear serien inte vara hälften så bra som idag, och vi skulle alldrig fått uppleva Ocarina of Time. Final Fantasy spelen är ju beviset på att man kan göra extremt varckra miljöer även med 3-D. Till och med BEat'em up genren som jag först trodde var vädrelös utan 2-D, kan man göra till 3-D så att det blir hur bra som helst(Soul Calibeur 2 t.e.x) Men lite orad är jag. Vart ska man kunna spela 2-D om inte på de bärbara konsolerna? Man blir ju tvungen att köra det gamla spelen(nes, Snes o.s.v) eller göra egna. För några felr 2-D spel tror jag inte utvecklas. Castelvania Symphoni of Night ska vara väldigt bra, men eftersom det var i 2-D i en tid då 3-D var nytt, fick det inte den uppmärksamhet den förtjännade. Tack
 14. Kiko

  tycker att...

  Lång diskussion det där. Jag försåt inte varför allatycker att Anime.se ser "tråkig" ut? Visst den kanske inte har rörliga bilder å allt. Men rörliga bilder är kul i typ 2sek, sen är dem bara irriterande. Och man vill ju inte få epelisi anfall så fort man går in! Det här med annan bakgrun´d är jag också skeptisk till. Det tar längre tid att få upp sidan med en fullmatad bakgrund, och en bakgrund ska ju vara just en bakgrund. som smälter in. Ajaj vad negativ man kan va! Måste sluta. Men det där med andra "knappar" är jag helt öppen för, bara dem är enkla. Jag tycker det är lite synd att ingen är på chatten. Men med tanke på att det är väldigt få som är online samtidigt är det nog förståeligt. Oj vad mycket det blev.
 15. Kiko

  DS eller PSP?

  Just ja! det hade jag nästan glömt bort RockmanZero! De tryckkänsliga skärmarna!! Det där med dubbla skärmar är ju relativt gammalt om man tänker på Game & Watch. Sen ska det väl även vara så gott som felfri 3-D va? Vi får vänta å se!
×