Hoppa till innehåll

Gillis

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  32
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

4 Neutral

Om Gillis

 • Rang

 • Födelsedag 1992-08-09

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Stockholm
 • Intressen
  Manga/Anime, Japan + Japanska.
  Kinesisk matkultur (inte den försvenskade versionen).
  Datorer + Programmering, Adobe PS, AE, DW, FW etc.
  Go/Weiqi/Baduk (Hng ;>) & Schack.
  Tennis + Badminton.
  Datorspel: League of Legends, Blade & Soul, GW2 (tröttnat lite)
  TV-Spel: Hardcore Zelda fan <3 och allt av Miyamoto, SSB (lirar även p2p på emulator), Final Fantasy VII - X + X2.
  Har spelat en hel del annat också. Bara fråga!

Anime och manga

 • MyAnimeList
  http://myanimelist.net/profile/gillis

Kontaktsätt

 • Skype
  gillis10
 1. Var precis på konsert med One OK Rock i Danmark (japanskt band). Otroligt bra! De kommer till stkhlm imorn tror jag. Kan ej gå pga Kina ;o

  1. Hoshi

   Hoshi

   Älskar sångaren men kan omöjligt åka till Stockholm just nu, lite tråkigt är det allt :I

 2. Gillis

  Har dagens anime för mycket fanservice?

  For mycket kan bli lite jobbigt i langden. Personligen bryr jag mig inte sa mycket, sa lange det ar en (ej sarkasm) bra plot.
 3. Gillis

  Gissa animen

  Cross Game :P?
 4. Gillis

  Gissa animen

  Gintama?
 5. Gillis

  BABYMETAL - J-Pop + Metal = ..?

  Japan... <3
 6. Parodi much?:

  1. Visa tidigare kommentarer  1 till
  2. Inari

   Inari

   tror inte det XD sett posts om den på tumblr men är inte säker hahaha men ärligt är ingen nyfiken på hur en magical boy anime skulle vara xD ( skulle vara epic om tjejerna agerade som killarna )

  3. Gillis

   Gillis

   Älskar allt som är nytt och uppfriskande! Om det blir en anime som du säger Inari skulle jag definitivt vara intresserad av att se den också!

  4. Inari

   Inari

   ok ok 95% säker på att det blir en anime och den heter Handsome High School Earth Defense Club Love!

 7. Gillis

  Anime vintern 2014/2015

  Känns som att det är så varje säsong så har börjat säga "åh så mycket bra denna säsong" om man hittar 3+ som faktiskt är kul att se på haha :D Trodde aldrig Assassination Classroom skulle bli anime. Jag följer den men mest för att jag inte har nått att läsa. Tycker inte den är speciell direkt. Monogatari <3
 8. Gillis

  Finns det fler som mig?

  Whaaaaaaaaaaaaaaaaat...! Hade ingen aning! Detta blir intressant! Tack! Btw Sujou, jag bor i Stockholm på Kungsholmen. Har också haft ganska liknande situation som dig!
 9. Gillis

  Har Anime förändrat ditt liv???!

  Gammal tråd det här! Anime och manga har definitivt förändrat mitt liv! Såg det ju under uppväxten och jag skulle inte vara den person jag är idag utan det. Jag tycker anime har gjort mycket för min mognad som person. Många huvudkaraktärer som var inspirerande och blev förebilder :-)
 10. Gillis

  Go / Weiqi / Baduk - Brädspel (hng)

  Man kan ju köra blitz om man tycker det är segt... fast blir lite dålig kvalitet på spelet
 11. Gillis

  Naruto

  Vet inte hur pålitlig källan är men här säger de att Kishimoto kommer arbeta på en uppföljare: http://sgcafe.com/2014/11/new-naruto-manga-announced-naruto-sasukes-kids-shown-final-chapter-current-series/ Edit: Såg att Stekeblad hade hittat samma så antar att det är korrekt :D
 12. Gillis

  Go / Weiqi / Baduk - Brädspel (hng)

  Jo som Soverejn foreslog kan vi ha det som tema pa en spelhelg! Kanske kolla intresset forst dock.
 13. Gillis

  Go / Weiqi / Baduk - Brädspel (hng)

  Folk pa kgs ar valdigt hjalpsamma sa det forvanar mig inte! Tyvarr blir det oftast for komplicerat for eleven. Reviews ar bra men som nyborjare ar det lattare att utforska spelet pa egen hand. Sjalvklart kan man ju ta reviews om man kanner att man lar sig pa det dock! Kul o se att det finns nyfikenhet for spelet! Lustigt nog drogs andra bradspel med I diskussionen. Har aldrig spelat shogi men annat mahjong och kinesiskt schack. Ursakta att jag inte har svenska symboler. Skriver fran en kinesisk notebook ^^
 14. Gillis

  Go / Weiqi / Baduk - Brädspel (hng)

  Hej! Tänkte kolla om några av er här känner till brädspelet Go (Weiqi eller Baduk på Kinesiska och Koreanska), eller kanske till och med kan spela det? Det skulle inte förvåna mig om några av er känner till det då det finns en ganska så känd anime/manga som handlar om spelet; "Hikaru no Go". Jag spelar själv Go och tycker mycket om spelet (kört det snart i 3 år nu). När jag först testade spelet kändes det väldigt förvirrande och... ganska så trist. Fattade verkligen inget. Blev inspirerad av hng att fortsätta försöka och efter 50-100 förluster så där så började jag förstå konceptet i spelet, och började komma på strategier för att vinna. Efter detta blev spelet riktigt riktigt roligt! Om ni själva prövat men lagt ner direkt så kan jag förstå er. Men spelet är väldigt svårt att förstå sig på som nybörjare (komplicerat!), och kräver mycket tålamod! Nog om det. Om ni skulle ha lust att spela eller försöka lära er spelet så hjälper jag gärna till! Annat så berätta gärna för mig vilka erfarenheter ni haft med spelet eller vad ni tycker om det! Det finns en Go-klient som heter KGS. Online-go är också rekommenderat. Väldigt många nybörjare där! Fun Fact: Go är det äldsta brädspelet som spelas än idag om man exkluderar Backgammon som är ungefär lika gammalt. De tidigaste bevisen som hittats på spelet är över 4000 år gamla! Idag är det lika stort som Schack i Asien och spel av proffs sänds på TV.
 15. Gillis

  Lagligt mot olagligt

  Har för mig att de tjänar bra i Japan hur som helst medans utomlands är en additional bonus typ?
×