Hoppa till innehåll

Cupkakan

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  7
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Cupkakan

 • Rang
  Novis
 • Födelsedag 02/13/1996

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Stockholm
 1. Tack för tipset! Ska försöka hitta den nånstans :)
 2. Som rubriken säger, har ni några bra tips på dokumentärer om japan? :) Googlade lite men kom mest upp videos om delfinslakten som de bedriver där borta... Inte jättetilltalande om jag ska vara ärlig... Men som sagt! Dokumentärer om Japan som land, historiskt och nutid :)))
 3. Cupkakan

  Ge mig tips om anime att se

  Tack så jättemycket för tipsen! Ska kolla upp dem direkt! Introt till Darker than black var astungt ju!
 4. Hejhej! Har inte med själva streamingsidan att göra men blev nyfiken på det där med att staten ger bolaget pengar :) Är det något som ofta händer i Japan? Har läst någonstans att staten och näringslivet i Japan jobbar väldigt nära varandra men förstod aldrig vad det betydde :)
 5. Cupkakan

  Ge mig tips om anime att se

  Hej alla! Är rätt ny till anime och det här forumet men är totalt såld men börjar nu få svårt att hitta några bra serier.. De jag kollat är följande inklusive hur mycket jag gillade dem på en skala mellan ett till fem: Sword Art Online: 5 Code Geass: 5 Attack on Titan: 5 Avatar: 5 (vet att det egentligen inte är en anime men you get the deal :)) Btooom!: 4,5 (Snälla gör en andra säsong for god sake!) Knights of Sedonia: 4 Death Note: 4 Kaze No Stigma: 3,5 Fate/Stay Night: 3,5 Full Metal Alchemist: 3,5 Kollar just nu på Accel World men är inte helt såld, stör mig något otroligt på huvudkaraktären. Vill helst att det ska finnas engelsk dubbning, kollade attack on titan på japanska men tyckte det var rätt jobbigt att behöva läsa texten istället för att kolla på illustrationerna.. Tack så mycket på förhand :)
×